ANNONS
PersonuppgifterCookies

76. Sexträff på nytt med vår extraman – Del 2

/

Liws äventyr

,

Fortsättning på ”Sexträff på nytt med vår extraman – Del 1”.

När Mr Utvald och jag väl hade fått smak på varandra och kommit igång blev det väldigt hett. Vi hånglade intensivt och forcerat och vi kunde helt enkelt inte dra ut på det hela mer. Förspelet behövdes inte, blickarna och tiden ihop alla tre under maten räckte. Förspel hade vi ju verkligen haft vid vår första rendez-vous med Mr Utvald och det fanns helt klart med i våra minnen. Efter förra träffen har det ju varit en lång väntan på att få fortsätta där vi slutade och att verkligen få känna varandra fullt ut.

Surrealistiskt men helt naturligt

När Mr U väl trängde in i mig var det smått surrealistiskt, men samtidigt fantastiskt. Det är en väldigt märklig tanke att tänka att jag har passionerat sex med en annan man samtidigt som min man befinner sig i samma rum och noga iakttar oss. Men konstigt nog kändes det ändå naturligt. Det var verkligen hur häftigt som helst även om början var snabb. Det som störde lite var att jag hade kurr i halsen som gjorde att jag inte kunde kyssas helt avslappnat inledningsvis. Jag får det ibland när jag precis ätit.

Njutbart för alla

Vi testade oss fram i olika ställningar, jag och Mr U, och det var mycket njutbart. Och det var inte bara vi som njöt. Även om jag var helt inne i akten tillsammans med Mr U så noterade jag ibland min man i bakgrunden och hur exalterad han var över hela situationen. Det gick inte att ta miste på att han också njöt på sitt sätt. Att jag skulle vara hans hotwife som han får se tillsammans med en annan man var ju ändå hans största fantasi som nu verkligen skedde i verkligheten, mitt framför ögonen på honom.

Min show

Vi höll nog på i säkert 20 minuter, där vi ”kände på varandra” innan min man valde att hoppa in i leken. Efter ett tag tog Mr U en paus, för att vad jag tror vilja titta på en liten stund han också. Jag försökte då vara snabbtänkt och bestämde mig för att lägga mig på mage över en stor kudde så att min rumpa putade uppåt (min favoritposition sedan i somras). Min man tog mig sedan bakifrån, men avbröt efter en stund och började stimulera min klitoris för att sedan bli mer och mer G-punktsmassage. Vid det sistnämnda kände jag nästan direkt känslan av att kunna komma ganska snabbt och inom några minuter hade jag kommit 2 gånger med fontänorgasm mitt framför ögonen på Mr U. Det blev mycket sprut inför en storögd åskådare. Som ni vet älskar jag när det är tydligt att tjejen kommer i en porrfilm och nu var det min verklighet. Det var en obeskrivlig känsla, att få ”visa upp” det som på senare tid blivit mitt ”sex-ess”!

Som bäst när jag kommit

Jag älskar att få vara den som kommer först under sexet. Delvis för att jag inte är så van vid det, men också för att det efterföljande sexet är både fysiskt och mentalt så mycket intensivare. Mentalt mår jag som ni kanske förstår så jäkla bra av att känna mig så normal och välfungerande. Och fysiskt för att kroppen blir extra känslig efter en orgasm. Hela nedre regionen är ju då ”uppsvälld” och upphetsad. Så sexet som följde var magiskt för när jag väl nu hade fått komma och helt kunde släppa all press på detta och samtidigt var så uppvärmd kändes allt i mig extra skönt! 

Pausvila med dopp

Det blev en paus mitt i allt, en stund efter jag hade haft min ”show”.

Efter lite chill fick jag ett infall att vilja bada. Min man och Mr. U var inte sena att hänga på, så vi sprang ner till vattnet i halvmörkret och hoppade i. Att bada med två män naken är ju lite av en fantasi för mig. Det var ett spännande inslag även om vi inte fysiskt gjorde mer än någon liten smekning här och där. 

Andra halvlek

När vi kom in i stugan dröjde det inte länge innan vi blev intima igen. Nu var det dock lite mer dubbelspel som gällde. Med en man på varsin sida om mig som varsamt smekte och kysste min nakna kropp fick jag snart upp värmen i kroppen igen efter det svalkande doppet. Intensiteten ökade och snart var det dubbelkörning med avsugning samtidigt som den andra på ett eller annat sätt rörde sig in och ut i mig. Just den här känslan att vara i centrum och känna sig uppskattad och åtrådd från två håll samtidigt är verkligen en jättehäftig känsla som jag aldrig riktigt kunnat föreställa mig tidigare.

Öka takten sista kvarten

Till slut börjar jag märka på Mr Utvalds andning att han börjar närma sig att komma. Han står nu på knä bakom mig och jag känner hur han tar fastare tag om mina höfter och gör mer markanta stötar. Min man som jag samtidigt tillfredsställer med min mun noterar också vad som är på väg att hända. Och sen händer det. Mr U ger ifrån sig några dova stön och kommer djupt inne i mig.  Därefter var det min Loves tur att ta mig bakifrån och så upphetsad som han var nu dröjde det inte länge förrän även han kom i mig.

Slutsignalen

Outtalat visste vi sedan alla vad vi skulle göra. Jag la mig och kysste vår Mr Utvald och min man gjorde det han numera är bäst på 😉.

Han stimulerade mig att komma med bara sina fingrar vaginalt, 2 ggr. Detta är ju en position jag diggar extremt mycket som ni redan vet. Nu fick jag uppleva denna situation igen. Jag spann sedan som en katt och sen chill-snackade vi och åt godis i någon timme eller två till innan Mr U åkte hem.

Hett efterspel

Träffen var slut. Men min man och jag var inte slut. Allt som vi varit med om var så upphetsande att vi inte kunde låta bli att förenas i älskog bara vi två. Ganska hett sådant 😊 Det kändes onekligen som en bra avslutning på kvällen, att på något sätt bekräfta att det är vi som hör ihop och älskar varandra 😃

Vad är det egentligen jag har varit med om? Det var det sista jag tänkte innan jag somnade den kvällen…

En vecka senare tillbaka på jorden…

Detta inlägg blev försenat. Det mesta har trilskats idag. Framförallt visade småbarnslivet sina sämre sidor. Ni vet när det händer så mycket fel saker på en gång att man inte kan låta bli att titta uppåt och undra om någon driver med en. Stress iväg till barnens mormor efter jobbet hela familjen, försening på försening innan vi kommer till dörren. Till slut står vi ändå och ska åka. Sonen undrar då vad pricken på kanten av ögonlocket är. Fästingjakt med pincett börjar med gråt och kaos. Rätt som det är står minstingen bredvid och har kissat på sig. Av med kläderna och fram med pottan samtidigt som vattnet i badkaret sätts på för att bli varmt. För att i nästa stund upptäcka att avloppsröret under badkaret inte är på plats vilket innebär att allt vatten rinner ut över hela golvet. Därtill en trilsken dotter med försmak på tonåren som konstant uttrycker sin starka motvilja för att följa med till mormor och morfar.

Jag blundar och förundras över livets kontraster…

Läs också:55

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00