ANNONS
PersonuppgifterCookies

75. Sexträff på nytt med vår extraman – Del 1

/

Liws äventyr

,

Så var dagen här som vi sett fram emot sedan vår första sexträff med Mr Utvald. Vår trekant förra gången var ju helt fantastisk och omvälvande på alla sätt. Men pricken över i:et uteblev ju till följd av kondomdebaclet, som gjorde att trekanten inte blev fullbordad. Nu skulle vi göra ett nytt försök att få till en trekant ”på riktigt”, dvs att jag skulle ha samlag med två män…i en förhoppningsvis härlig blandning.

Med uppbyggd kåthet

Efter en längre tids väntan inklusive en uppskjuten träff var vi nu spända av förväntan. Jag var ganska nervös men på ett positivt sätt ändå. Den bästa kryddan är ju oftast hunger…och jag var hungrig. Eller kanske rättare sagt kåt. Ganska häftigt med en kåthet som byggts upp under längre tid där man hela tiden haft ett mål att se fram emot där man ska få ge utlopp för den uppbyggda kåtheten.

Piller istället för kondom

För att undvika att inblandningen av kondomer ska utgöra något hinder, så har vi valt att låta Mr Utvald köra utan kondom. Det spelar inte så stor roll för mig om vi kör med kondom eller inte, men det är ju såklart skönt att slippa tänka på det. För männen är det mycket lättare utan, såklart. Detta innebär ju dock att jag nu valt att börja med piller igen, efter över 10 år utan. Jag har varit lite avig mot piller, då man alltid får en del biverkningar av det. Men hittills har det gått bra.

Mysigt ställe

Gasen var verkligen i botten men på ett tryggt och planerat sätt. Jag och min Love hade återigen tillsammans satt ramarna för vår sexträff, men inte spikat några detaljer. Platsen vi valt för sexträffen denna gång var en ganska enskilt beläget sommarstuga. Ett hyfsat idylliskt sommarställe, även om höstkänslan låg lite runt knuten, speciellt på kvällskvisten. Men det gjorde ju bara att stearinljusen och mysbelysningen kom fram, vilket gör det hela lite mysigare. 😉

Vår sexträff

När jag och min man anlände till denna, för oss utvalda plats, kunde vi nästan ta på laddningen oss emellan. Det var väl så nära känslan vi som vuxna kan få den känslan som barn har inför julafton. Och även om vi hade våra egna föreställningar och förhoppningar om vad vi skulle få ut av vår sexträff, så var det ingen tvekan om att det var en gemensam grej. Något som vi skulle göra tillsammans för oss. 

Vi hade en plan

Planen var att vi skulle börja med en kvällsbrunch ihop med Mr U i stugan. Därefter hade vi bara sagt att jag och Mr U fick inleda det hela igen. Vi hade som jag nämnt tidigare lagt madrasser på golvet. Närmare bestämt fyra stycken. Och massa filtar och kuddar, vilket gav en ganska trevlig och inbjudande syn.

Tagna av stundens allvar

Jag hade planerat att krama om Mr U och kanske ge honom en kyss när vi sågs för att bryta isen direkt. Men när han anlände blev jag så nervös att jag istället betedde mig lite stelt. Han var inte bättre han då han också verkade nervös och lite tagen av stundens allvar. Det blev istället en liten stel kram. I och för sig var det väl på något sett lite hett att vi blev så blyga. 

Attraherad av Mr Utvald

Det var första gången jag tyckte han var riktigt snygg när vi sågs. Jag tyckte i och för sig att han var attraktiv redan då vi träffades första gången på vår kemiträff. Men tidigare har det tagit några minuter av inspektion innan jag känt av hans attraktionskraft. Säkert en osäkerhetskänsla hos mig själv. Nu kom det direkt. Skönhet kommer ju både från in och utsidan och nu visste jag att han är en bra människa.

Blygheten släppte

När vi hade ätit färdigt gick min man på toaletten, vilket var en isbrytare även denna gång. Vi gick då försiktigt och satte oss på en madrass där på golvet. Och efter bara nån minut börjar vi att hångla. Och nu hade blygheten släppt helt och det var som att vi tog vid där vi slutade på vår förra sexträff. Hånglet blev snabbt intensivt och den kåthet som vi båda byggt upp inför denna sexträff fick vi nu ge utlopp för. Det var ingen tvekan om att han var glad över att se mig igen. Speciellt av hans härliga praktstånd att döma, som om omöjligt kändes större och hårdare än någonsin.

Och så var vi igång

Så kåta som vi båda nu var så hade vi inte så mycket tålamod. Det dröjde därför inte länge innan vi båda var helt nakna och han trängde in i mig samtidigt som vi hånglade passionerat. Men innan dess hann min man komma tillbaka och observera starten även om vi börjat hångla utan honom. I efterhand hade jag gärna gjort detta ”start-moment” mer utdraget som förra gången, men detta var ju också enormt hett på sitt sätt. Och nu var vi ju verkligen igång. 🙂

Fortsättning följer…

Nästa inlägg:
Sexträff på nytt med vår extraman – Del 2

Läs också:30

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00