ANNONS
PersonuppgifterCookies

74. Love – Min man och stora kärlek

/

Liws tankar

,

Ni kommer nu få veta lite om min man, Love. Min Love är ingen smörande charmör med ett säljande leende. Han har egentligen aldrig förstått hur läcker han är. 😉

Han accepterar alla mina konstiga egenheter. Ja ni vet saker som de flesta har mer eller mindre av, och som man lätt kan få en pik för. De finns här och där, ens pinsamheter och svagheter. Men han förstorar aldrig mina. Om jag inte trampar helt fel och är helt ute och cyklar. Då styr han om mig med bestämdhet och kan då vara väldigt tydlig.

Min Love älskar sex

Han gillar verkligen sex, Love. Inte för att han nödvändigtvis vill ha sex varje morgon och varje kväll. Men han gillar alltid när jag är kåt och visar det för honom. Det kan aldrig bli för mycket av den varan. Inget skulle anses vara slampigt i negativ bemärkelse. Och vad han verkligen går i gång på är att se mig njuta.

Älskar mig uppklädd eller naken

Han går verkligen igång på att jag klär mig snyggt och gärna stiligt sexigt och med snygga skor. Det behöver inte vara obekväma högklackade skor, men gärna snygga skor. De bär upp hela outfiten tycker han. Däremot bryr han sig inte om underkläder utan gillar mig naturell. Samtidigt så är det han som fått mig att upptäcka hur härligt det kan vara med kroppsstrumpor. Det passar mig väldigt bra då jag aldrig riktigt gillat vanliga underkläder som raffset då de spänner och ger värk i ryggen. En kroppsstrumpa däremot sitter aldrig fel. 🙂

Låter mig vara mig själv

Min man har öppnat mina ögon för väldigt många saker. Att man inte är det minsta konstig för att man har kåta drömmar om udda saker…eller i kontrast till det också är barnsligt glad i hångelscener på Youtube.

Det är heller inget konstigt om jag ber om en egen onanistund i duschen trots att han är hemma. Eller att jag ber honom ta med ungarna på utflykt en stund för att jag ska få en stunds egentid.

Älskar mina avsugningar

Han älskar när jag suger av honom. Då känner han sig verkligen älskad och bekräftad. Det är bästa sättet för mig att visa att jag älskar honom tror jag. Att komma vid en avsugning betyder väldigt mycket för honom. Han hade aldrig kommit vid en avsugning innan vi träffades. Att jag lyckades hade inte med min teknik att göra. Mer om att han behövde känna att den som gjorde det verkligen uppskattade det.

Trygg i sig själv

Min Love är inte alls svartsjuk. Det kan nästan förundra mig ibland och jag kan nästan undra hur han kan vara så trygg i sig själv. Men det är såklart en fantastisk egenskap och något som är en förutsättning för det sexuella äventyr vi gett oss in på, som får ett nytt kapitel imorgon fredag. Han vet om sina svagheter, men låter de aldrig påverka den han är. Jag är heller inte svartsjuk, men har ändå närmare till dessa känslor.

Behöver inte vara perfekt

Jag beundrar Love för att han inte försöker eftersträva perfektionism. Han gillar detaljer med mig som i sin enkelhet och flummighet visar vem jag är. Som t ex att jag vågar testa saker han gillar men som jag egentligen inte vågar. Och det blir ofta långt ifrån perfekt, men jag vågade i alla fall. Friskt vågat hälften vunnet är ju min melodi och det kan bli halvtokigt ibland. Men det gör honom inget.

Kort och gott så älskar jag min Love! 🙂

Läs också:21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00