ANNONS
PersonuppgifterCookies

73. Hemligheter för oss samman

/

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

Fasen vad upphetsande det är att dela ”snuskiga” hemligheter med sin andra hälft. Att låta receptionisten på hotellet undra varför man ber att få med ett par extra lakan och glas till rummet. Att blotta könet offentligt men ingen utom maken ser det (om man inte tittar på Glimtar av Liw). Att vilja visa ett upphetsande porrklipp för varandra och inte kunna vänta till man är själva utan göra det när barnen är utom räckhåll. Listan kan bli lång…

Kul med motsatser som går ihop

Det är underskattat med upphetsningen i att ha sexuella hemligheter i en relation, när man är gift och så att säga har ”landat”. Många runt omkring en tror att relationen mer eller mindre sexuellt stagnerat, om så än är vid liv. Jag älskar smygandet och hemlighetsmakeriet det innebär att vara en busig småbarnsmamma. Jag är liksom ingen sämre mamma för det. Det är ju inte så att vi gör något olagligt eller går bakom ryggen på någon. Men vi gör ändå något som sticker ut och som jag inte kan låta bli att undra hur vanligt det är.

Hemligheter stärker förhållandet

Just det här att ha hemligheter tillsammans med sin partner är något som jag tror är väldigt hälsosamt för förhållandet. Att känna att vi kan hålla hemligheter tillsammans stärker ju samhörigheten och förtroendet. Det blir ju liksom något som man har tillsammans och vårdar tillsammans. Det blir ett kärt samtalsämne helt enkelt.

Vill kunna prata om hemligheter

Samtidigt som jag älskar att bära på hemligheter, så vill jag också kunna prata om det och påtala motsatser. Det är ju en av anledningarna till att jag utformat denna blogg. Att vara en ”helylle-mamma” och samtidigt ha en het baksida (som man visar upp!) går inte så ofta ihop i folks ögon.

Tonåring som vuxen

Ni minns hur jäkla coolt det var i tonåren när man delade hemligheter ihop med sin kompis eller en manlig buskamrat. 😉 Det var ju urballt! Det här med hemligheter sinsemellan som vuxen känns lite som samma sak.


Ett hett tips från mig är att inte vara för vuxna i ert kärleksliv, utan våga vara lite busiga och tonårsaktiga. Jag menar att det är som att ta sig tillbaka till tonåren, men med en vuxens sinne. Man får återuppleva känslor och pärlor från tonårstiden, men slipper det jobbiga man då kände omkring allt det roliga och busiga.

Inte jobbigt som i tonåren

Jag minns en fest vi hade när jag var tonåring med övernattning hos en vän. Det blev tryckare, hångel, busigt och kul. Efteråt var jag helt hispig, analyserande och kär i någon som inte var kär i mig och någon var hångelsugen på mig, men det ville inte jag veta av. Så det busiga blev bara till något jobbigt.
Nu kan man vara busig, kåt och slänga med detta både till höger och vänster och känna att det är helt ok dagen efter också.

Vi mammor kan också

Jag har tidigare nämnt att en mamma inte är en nunna. Det betyder inte att alla mammor ska gå runt och ha en massa trekanter. Men att någon gång ibland våga gå troslös under kjolen på stan kan göra underverk för lekfullheten i en relation. Lekfullhet väcker ofta lust och man känner sig barnsligt pånyttfödd. 😉

Läs också:37

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00