ANNONS
PersonuppgifterCookies

72. När man får tänka om

/

FamiljeLiw

,

Liws äventyr

,

Med ungarna tillbaka på dagis och fritids så fick vi också nya basilusker med oss hem. Följden blev att feber kom smygandes i onsdags på minstingen. Åh så typiskt kände jag, men lite småfeber är ju inte så farligt tänkte jag i nästa andetag. Men timmarna efter fortsatte febern att stiga och vi började inse att vi kommer bli tvungna att tänka om och ställa in fredagens upptåg. Med hög feber likväl som magsjuka så kan vi ju inte lämna bort våra barn.

Luttrad som småbarnsföräldrar

Men mindre barn kan ju ha hög feber i ett dygn och sedan bara försvinner det. Så vi hoppades vidare lite till. Men igår kväll blev det om möjligt ännu högre feber och jag började känna att det nog inte är meningen att vi ska se Mr Utvald denna helg. Som småbarnsförälder så är man ju ganska luttrad vid det här laget. Det är inte första gången tillfällen som man sett fram emot gått om intet.

”Just go with the flow”

Jag brukade vara en person som blev väldigt besviken när något inte blev som jag tänkt mig, eller när något jag längtat till inte blev av. MEN jag har senaste åren hittat en känsla i att tänka att det kanske blir bättre ändå när man ”just go with the flow”. Det tänket hjälper mig att släppa en besvikelse 10 gånger lättare än tidigare då jag tidigare kunde älta besvikelserna länge. Nu ser jag det mer som att det som blir när något ändras kan bli ännu bättre än det som skulle blivit. Är saker för motigt är det nog inte meningen att det ska bli av.

Siktar om till nästa fredag

Nu kände jag ändå en ganska stark önskan om att styra upp en alternativ kväll ganska snart då vi är så laddade inför detta.

Det får liksom inte springa iväg för mycket tid. Samtal ringdes och vi trixade och fixade och till slut hade vi bokat om både stugan och barnvakten. Vi skjuter på det en vecka framåt. Att Mr Utvald också kan nästa fredag var förstås det första vi kollade. Att det gick att få till känns i sig som en prestation då vår gemensamma sommarstuga brukar vara ganska populär på sensommaren/höstkanten med kräftskivor och diverse födelsedagar. Men just nästa fredag så ska vi kunna ha den för oss själva. Tur!

Nu gäller det bara att hoppas på att resten av familjen står emot vad som nu drabbat vår minsting.

Läs också:18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00