ANNONS

71. Amatörporr när det är som bäst

/

Liws porrgömma

,

Liws tankar

,

Något som kan vara riktigt hett är amatörporr. Speciellt när man gör den själv. Dvs att man filmar sig själva under sexakten. Det är nog inte speciellt ovanligt i stugorna nuförtiden att man trycker på kameran. I alla fall om man ska döma av den kopiösa mängd amatörporr som finns att hitta på nätet. Varav det mesta förmodligen hamnat där på ofrivillig väg.

Inget lika äkta som amatörporr

Själv har jag varit lite delad till amatörporr delvis för att det känns som att man tittar på något olovligen, men mest för att scenerna kan bli lite långdragna och man behöver då spola under tiden. Samtidigt så finns det ju ingen porr som är så äkta som just amatörporr filmad av en skakig hand och/eller i lite dålig belysning i någons otillrättalagda hem. Senaste året har jag mer och mer velat se på amatörporr p g a vårt egna tänkta äventyr. Sen är jag långt ifrån lika förtjust i amatörporr som min man. Jag kan ibland föredra ”finporr” med tillrättalagda miljöer för att det då är snyggt foto med attraktiva aktörer och för att allt är mer komprimerat. Min man tycker däremot det blir alltför fejkat och inte tillräckligt trovärdigt.

Upphetsande att bli filmad

Det som vi tycker är hett med att filma vår sexakt verkar dock skilja sig en del mellan mig och min man. För min del så är det just tanken på att jag blir filmad som är det mest upphetsande. Jag har väl någon släng av exhibitionism som väcks framför en kamera. Jag vill dock inte titta in i kameran eller ”snacka” med den.

Till min mans förtjusning

För min man är det däremot att kunna se filmen i efterhand och få uppleva det hela igen som är den stora behållningen. Som jag nämnt tidigare så brukar han ju fantisera om att det är jag i den porr han brukar se när han tar hand om sig själv. Och det blir ju såklart mycket enklare om det faktiskt är jag på filmen. 🙂

Dröm att få trekanten på film

Hittills så har min mans bästa porrfilm varit en film där vi har trekant med en dildo uppsatt på väggen. 🙂
På fredag ska vi ju dock ha en ny trekant tillsammans med Mr Utvald. Och det skulle ju såklart vara drömmen för min man att få den på film, så att han kan få återuppleva det hela i efterhand. Senast valde vi bort att filma vår trekant för att minimera sånt som kan sätta press. Men nu känner vi att vi gärna vill ta tillfället i akt att föreviga vårt sexiga äventyr.

Alla är med på det

Vi har såklart frågat Mr Utvald vad han tycker om tanken på att få det hela på film och han är helt med på det. Detta trots att vi varit ärliga med att han inte kommer få se filmen i efterhand. Eventuellt kan vi skicka några små sekvenser utan ansikten till honom. Det hade ju nästan varit lite taskigt annars. Men vi vill ju under inga omständigheter riskera att det sprids på nätet. Och det har inte med denna blogg att göra utan handlar om ren prydhet. 😉

Upp till mig att bestämma

Så det har varit upp till mig att ta ställning till om vi ska filma eller inte. Och jag har känt ett tag nu att jag tycker vi ska göra det. Jag hetsas upp av tanken på att min man kan sitta och onanera till filmen efteråt. Det känns även som en fin gåva från mig till min man, då jag vet hur uppskattat det kommer bli. Jag tror inte jag själv kommer titta på den så mycket. Jag gillar inte att se mig själv på film. Men vem vet kanske jag också blir nyfiken och kommer se på den…mer än en gång.

Gör det lättare att minnas tillbaka

Jag hoppas att jag under kvällen kan koppla bort att vi filmar och slukas upp av situationen och istället få en extra kick av det faktum att vi gör det. Jag tror faktiskt det kommer bli så, utifrån hur uppslukad jag blev sist, när vi väl var igång. Och en bra sak med filmen är ju att det kommer att bli lättare att minnas exakt vad som hände i olika situationer. Förra träffen var ju fantastisk men ändå har vi haft lite svårt att minnas alla detaljer. Och detaljer vill man ju gärna gotta sig i. Eller hur? 😉

Amatörporr ska inte vara regisserat

Om jag känner min man rätt kommer han gå in för det och ha flera kameror, välplacerade. Kanske kommer han avlägsna sig ibland för att ändra vinkel. Men då har jag nog annat för mig så att jag inte märker den detaljen. 😉 För annars är det ju inte så charmigt med för mycket fokus på filmningen. Och framförallt så kommer vi inte att regissera filmen. Riktigt bra amatörporr är ju den där allt är naturligt och oregisserat.

Scenen utspelas i en sommarstuga

Träffen kommer denna gång att äga rum i vår sommarstuga, eller ja en familjeägd sommarstuga. Vi har såklart sett till att ingen annan familjeperson kommer vara i närheten av sommarstugan i helgen, för det vore ju värsta bottennappet. Att moster Agda skulle dyka upp och komma in mitt i…det får liksom inte hända. Nu när det är lite mer höstlikt väder kommer vi nog att fylla stugan med en massa ljus och filtar. Sen tänker vi lägga ut massa madrasser på golvet. Haha det känns lite tonårsaktigt…och det gillar jag. 😜

Nästa inlägg:
När man får tänka om

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.41
2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00