ANNONS
PersonuppgifterCookies

68. Härlig semester-feeling

/

FamiljeLiw

,

Liws levande

,

Efter perioden av sexuell torka i början av semestern så fick vi till slut härlig semester-feeling. Och när väl alla hinder försvunnit och vi började kunna njuta av semestern och varandra, ja då är det ju lätt att det blir ringar på vattnet. Dessa ringar blev till slut ganska många och härligt skvalpande. 😉

Vändningen

En bidragande faktor till vändningen som blev början på slutet av den sexuella torkan var nog att vi började intensifiera kontakten med Mr Utvald som vi ser fram emot att träffa igen för att fortsätta äventyret vi påbörjade tillsammans i början på sommaren. Förra träffen var ju faktiskt ganska fantastisk och har verkligen gett mersmak. På sätt och vis var det kanske bra att inte allt blev helt perfekt på den träffen och att det blev ”ofullbordat”. Det tillsammans med de heta minnesbilderna gör att vi nu går omkring och är lite småkåta hela tiden. Och när den stenen nu kom i rullning igen innebar det ju en massa snack och planering sinsemellan…som såklart ledde till sex…både här och där. När man är i balans och lusten finns där ser man till att skapa tillfällena och den där lilla extra orken kommer som gör att man vill börja med sex trots att klockan egentligen blivit alldeles för sen.

Familjetripp med sex i sinne

Vi hade nu också en sedan länge inplanerad tripp till Kolmården tillsammans med en annan familj. Med vårt sexuella äventyr i bakfickan och framför oss och kanske lite tack vare sextorkan blev detta en dag jag aldrig kommer att glömma. Vi hade så mycket sex i sinnet att vi inte kunde slita blickarna från varandra, maken och jag, och pussades och kysstes lite i skymundan titt som tätt. Det var som om vi var nyförälskade och hade träffats för en månad sedan. Det var en helt fantastisk känsla.

Halvkåt på Kolmården

Jag minns speciellt när den andra familjen tog våra två äldsta med på en aktivitet medan jag och maken spatserade runt och diskuterade levande dildos och vad vi skulle vilja testa med någon annan inblandad. Detta samtidigt som vår yngsta sov sött i vagnen. Jag kände mig så snygg och sexig och på topp. 😁 Detta speglade sig i att jag fick en del blickar från omgivningens män. Antagligen för att jag utstrålade sex mest hela tiden, utan att egentligen flirta med någon. Märkligt häftig känsla som jag aldrig tidigare upplevt.

Sommarfest där jag fick glänsa

Dagarna efter var det en planerad sommarfest på jobbet och jag hade köpt in lite mer sexiga, men stilrena kläder. Jag vet inte riktigt hur men jag är nog tämligen övertygad om att jag fått ett ökat självförtroende i och med vårt trekantsäventyr. Denna kväll på ett stort företag med 100-tals anställda kände jag mig så glad och nöjd med mig själv. Jag brukar smälta in ganska bra som en i mängden på sådana här stora tillställningar.

Jag var som en magnet

Jag har en väninna som har förmågan att synas i ett rum. Hon har liksom alltid vetat hur men inte kunnat förklara vad hon gör. Denna kväll kände jag mig som henne. Det dröjde inte mer än en kvart så stod högste chefen och pratade med mig. När vi sedan skulle sätta oss var det fri bordsplacering och vi hade en ledig plats vid vårt bord. Rätt som det var satt högste chefen där. Jag kände att jag drog honom till mig…utan mening. Jag vågade se nyfiket på män, utan att flirta. Detta har jag aldrig vågat göra sedan jag och min man blev ihop. Det har känts opassande men nu kände jag att jag själv kunde sätta rätt gräns för att ändå våga visa att jag är stolt över mig själv, hur jag var klädd, hur jag hade valt att ha mitt hår osv

I Feel Pretty

Jag kan berätta att jag inspirerats av filmen I Feel Pretty som jag såg i somras. Storyn är snarlik den i Shallow Hal (2001), men handlar om en tjej istället för en kille.  Tjejen i filmen har väldigt dåligt självförtroende när det kommer till sitt utseende och det gör att hon inte glänser på insidan heller. En dag ramlar hon och slår i huvudet och helt plötsligt ser hon sig som vacker, ja vrålsnygg, trots att hon ser ut precis som innan. Detta utstrålar hon till omgivningen och alla förtrollas av henne. Så jag tycker framförallt att ni tjejer bör se den! Jag tycker Shallow Hal är en bättre film, men denna storyn har ett så himla bra budskap. Jag hade ett stort leende på läpparna och en ”feel good” känsla när jag sett den.

Utstrålningen har stor betydelse

Jag är ganska övertygad om att mitt ökade sexuella självförtroende gör att jag diggar mig själv lite mer och det speglar hur andra ser på mig. En sådan dag som den på Kolmården eller på sommarfesten var ett roligt bevis på detta. Jag har aldrig tidigare känt att alla män tittat på mig, eller rättare sagt jag har inte vågat titta på andra män och visat att jag känner mig het/nöjd. För det är nog det som är nyckeln. På Kolmården var vi ju fullt påklädda, med barn, på ett turistställe med djur. 😉 Ja jag vet att det rimmar ganska tokigt. Men just därför var det extra coolt. Stället spelade mindre roll, förutom att Kolmården numera alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat och ge mig kåta minnen. 😉

Puh det här är verkligen kontrasternas sommar kan jag konstatera…och än är den inte slut. Nånstans i en stuga i närheten av Kolmården spikade vi ett datum för nästa träff med Mr Utvald.

Så fredagen den 17:e augusti blir det en uppföljare på vårt trekantsäventyr! En gång är ingen gång, sägs det ju. Men snart har vi trekantsäventyrat två gånger. Då kanske vi kan säga att det blivit en vana 😉 …haha. 😀

Läs också:48

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00