ANNONS
PersonuppgifterCookies

67. Sextorka på semestern

/

FamiljeLiw

,

Liws levande

,

Samliw

,

Äntligen semester och sommar och sol och sex såklart. Eller nja allt blir ju inte alltid riktigt som man tänkt sig. Våra första två veckor på semestern blev helt utan sex. En riktigt sextorka alltså. Vi liksom rivstartade semestern med ett fullspäckat schema med en stressnivå tre gånger så hög som vanligt. Konstigt då vi inför årets semester hade kommit överens om att vi verkligen skulle försöka låta bli att boka in så mycket. 🙂

I vilket fall så började semestern med att jag hade mens. Och under den brukar vi sällan ha sex. Vi slutar såklart inte tänka på sex då, men vi är båda lite obekväma med att ha sexuella aktiviteter tillsammans under mensen.

Semestertripp i två nätter

Efter mensen åkte vi på vift ett par nätter hela familjen, tillsammans med en annan barnfamilj. Det såg till en början ljust ut för lite rullande i sänghalmen då maken och jag skulle få sova i egen stuga med minstingen som normalt sett sover som en stock. Då vi på förhand inte visste hur stugorna såg ut var detta en stor kick när vi drog lotten att få sova tre i ett rum istället för fem. Det var t o m så att maken och jag hann smågarantera morgonsex i våra blickkontakter 😁

Grusade förhoppningar

Men framåt morgonkvisten första morgonen kom mellanbarnet in och hade ont i magen och ville bestämt sova i vår säng. Det blev fort trångt och slutade med den klassiska varianten att min man gick och la sig i barnets säng. Men vi hade ju en natt till i vår ”svit” med ”bara” ett barn. Nästa natt vaknade dock minstingen upp orolig och hade svårt att somna om, på tidiga morgontimmarna. Klassisk semesterresa med barnen alltså. Där man vaknar upp tröttare än när man lade sig, redo att ta tag i en heldag med massa aktiviteter 😉 Vi var följaktligen lite stingsliga.

Fotbolls-VM påverkade också

Samtidigt så tog det slut för Sverige i Fotbolls-VM en av dessa kvällar. Vilket sänkte humöret lite på både maken och mig som båda älskar mästerskap. Så det blev väl ingen direkt extra myskrydda för gödning av sexlusten. En vinst kanske hade gjort att vi faktiskt hade orkat ha sex sent på kvällen efter en heldag med barn, bilåkande och umgänge med 10 personer.

Sjukdom kommer oftast vid ledighet

Som grädde på moset så började jag känna mig sjuk på hemresan. Febern steg  till 39 grader på bara någon timme och jag blev helt utslagen. Några dagar senare fick min man ont i halsen och sen några av barnen. Det liksom bara rullade på med hinder på vägen för sex och även för vanlig enkel semesterharmoni.

Grinigt och småirriterat

Som jag nämnt tidigare märks det väldigt tydligt när maken och jag inte haft sex på några veckor. Och nu var vi även i allmän obalans. Vi var småirriterade på varandra för ingenting. Själv var jag ordentligt grinig för att det inte kändes som jag hade semester. Istället hade jag mens i tokvärme ;), var sjuk och vrålförkyld i värmen och tog sedan hand om halvsjuka barn. Jag ville bara mitt i allt detta åtminstone ta det lugnt och bara vara hemma, men då var det inbokade saker här och där som inte gick att avstyra så lätt. Så vi körde på…

Efter regn kommer (oftast) sol

Det här blev ju inget direkt upplyftande inlägg, men jag misstänker att det ändå är en del som kan känna igen sig. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, kan man ju ganska ofta konstatera. Men från denna period gick vi/jag in i en annan typ av semesterfeeling som bjöd på sex och mer allmän harmoni. En härlig period som jag ännu är kvar i.

Som stor kontrast till de första veckorna upplevde och upplever jag fortfarande de hetaste mentala semesterveckorna i hela mitt liv. Och mental eggning ger ju garanterat bra sex. Sinnesro med kåthet ger så mycket och jag ska såklart delge er vad jag menar. I nästa inlägg… 🙂

Läs också:43

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00