ANNONS
PersonuppgifterCookies

65. Orgasmer fascinerar mig

/

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

Häromdagen trillade en pollett ner för mig. Jag insåg att jag på något sätt är fixerad eller i alla fall väldigt fascinerad av orgasmer. För en ”normal” människa som aldrig haft problem eller i alla fall inga stora problem att komma är nog en orgasm något man mer eller mindre tar för givet. Och i vissa fall kanske till och med vill försöka hålla tillbaka. Men för mig kommer en orgasm alltid kännas som en gåva och jag kommer nog alltid bli löjligt tacksam varje gång jag får en. 😊

Att likna med matfixering

Kanske kan det liknas lite med en person som varit ganska matfixerad och inte tillåtit sig att njuta av mat på ett vanligt sunt sätt. När eller om denna fixering försvinner och personen lär sig att njuta av mat utan att få ångest eller räkna kalorier så kommer ju oftast en fixering av mat, att laga mat, bjuda på det, visa upp sitt ”normala” sätt att se på mat. Ibland kommer hjärnspökena tillbaka, ja de kanske tar över ibland och ställer till det mentalt för den tidigare matfixerade personen. Det finns ju mer sjukliga varianter, som anorexi, bulimi men i det jag nu pratar om har personen aldrig varit sjuk men haft problem.

Har hatat orgasmdelen

Så har det varit för mig i alla fall. Jag har aldrig varit sexmissbrukare. Men däremot har jag tyckt att sex varit mentalt plågsamt och till och med i en period önskat att sex inte funnits så att jag kunde ha haft flirtkontakter utan detta inblandat. Jag har ju alltid älskat allt som har med förspel att göra när det gäller sex. Men i perioder har jag hatat slutfasen för att jag har haft svårt att komma. Nu när jag kan komma är det som om jag blivit väldigt orgasmfixerad eller i alla fall blivit väldigt fascinerad av orgasmer. ☺

Min mans inställning var befriande

Om vi backar bandet var det faktiskt så att jag behövde träffa en man som inte satte fokus på min orgasm alls, för att jag själv skulle kunna bli av med den låsningen. Min man uppskattade självklart att jag kom, men det fick liksom ta den tiden det tog. Det tog också lång tid, över ett halvår, innan jag kom första gången med min man överhuvudtaget. Men det besvärade mig inte i tillstymmelse så mycket som tidigare. Det för att min man inte lade så stort fokus på det.

Idag kan han småskratta lite och mest tycka min eufori och fascination kring orgasmer är charmig. Häromdagen så diskuterade vi detta, jag och min man, och då förklarade han att att han inte alls tänker som jag och jag inser nu att många därute nog inte heller tänker så. Detta eftersom er erfarenhet (ni ”normala”) är att det oftast eller alltid har fungerat att få orgasm tillsammans med en partner.

Att killa lite räcker ibland

Som kuriosa kan jag berätta om hur min man ofta sagt, när jag hintat att han gärna får klia mina fötter, att jag gärna får klia honom på snoppen. I min värld säger han så för att han vill dra det hela vägen. Han har dock nu förklarat att han inte alls menar så utan att jag gärna bara får sitta och pilla lite för att det är skönt och för att han tycker om när jag tar på honom. Ungefär som att jag tycker om att kliad på fötterna. Jag inser då ännu mer hur orgasmfixerad jag har varit och trott att alla män är.

Kan längta efter orgasmer

Jag älskar numera orgasmscener när jag ser på porr, framförallt amatörporr. När någon sprutar blir det ju ännu tydligare att de faktiskt njuter och då fascinerar det mig ännu mer.

Som att jag nästan inte tror att de andra verkligen kommer. Jag tror mig kunna se om det är en äkta orgasm i porrfilmerna (kan jag ju inte göra såklart). Det har blivit ett intresse för mig helt enkelt. 😊

Njuter mer av penetrering nu än förr

Det är som att hela mitt underliv väckts till liv senaste åren…mer och mer hela tiden. Penetrering känns mycket starkare än förut. Jag väljer nuförtiden oftare bort att ta på mig själv under samlag jämfört med tidigare. Jag vill då bara njuta av penetreringen. Jag tror att jag har mina knipövningar med knipkulor att tacka för det. Men även andra detaljer som att jag har sex i tankarna mer, min beröringsutveckling av G-punkten etc.

Bloggen tack vare mina problem

Det blev först lite jobbiga känslor i och med min insikt om att jag har en onormal fascination av orgasmer. Jag kände mig återigen ”konstig” kring det sexuella. Men ganska snabbt kan jag ändå konstatera att utan denna glöd/fixering/fascination hade jag aldrig skapat denna blogg. Ofta är det ju ur problem folk väljer att starta bloggar. För att man vill dela med sig och kanske hjälpa någon annan med liknande problem.

Det jag fortfarande inte vet men är nyfiken på är om jag tillhör de 5% som har haft mycket svårigheter eller de 30%…

Läs också:22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00