ANNONS
PersonuppgifterCookies

63. Vägen till vår trekant

/

Liws äventyr

,

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

Samliw

,

För något år sedan hade jag inte en tanke på att jag och min man skulle kunna ha en trekant med en annan man. Det fanns inte på kartan för mig, även om jag kanske i fantasins värld kunde finna en sådan trekant kittlande. Men som sagt overklig. Så hur gick det till egentligen? Hur kunde vår trekant bli verklighet?

Visste om hans fantasier om mig

Jag visste ju att min man fantiserade om att se mig ha sex med en annan man, när han tog hand om sig själv. Jag visste även att han också föreställde sig att det var mig han såg ha sex med någon annan i den porr han använde som visuell lusthöjare vid sina soloakter. I början trodde jag i och för sig att han bara sa så för att vara snäll. Men mer och mer insåg jag att det verkligen var på det viset. Och det var ju smickrande samtidigt som det också tände mig lite grand.

Omöjligt att ha bra sex utan kärlekskänslor? Eller?

Fortfarande så fanns det dock inte på kartan att jag skulle kunna ha en trekant med min man och en annan man. Bra sex var ju så starkt förknippat med kärlekskänslor. Däremot kunde jag inte låta bli att höra mer om min mans fantasier och om hur han tänkte. Min man delade ju gärna med sig av sina fantasier, men höll nog tillbaka lite inledningsvis för att inte skrämma bort mig. Han visste ju såklart hur jag ställde mig till att blanda in andra i vårt sexliv. Samtidigt kunde han ju inte undgå att märka att jag faktiskt gick igång på fantasin.

Mr Dildo levererade

En dag så hade min man köpt in en dildo med sugkopp och föreslog att vi skulle testa att ha en trekant med Mr Dildo.

Varför inte tänkte jag och sagt och gjort så tryckte vi dit Mr Dildo på väggen och hade vår första trekant. Min man filmade även för att kunna återuppleva det hela och fantisera vidare. Det kan ju tyckas att det var lite fjantigt att ha trekant med en dildo. Men det var faktiskt rätt häftigt och framförallt såg jag ju hur min man gick igång på det. Inte bara under själva akten, utan jag fick sedan höra om hur han uppskattade filmen som nu var den i särklass bästa porrfilm han sett. 🙂

Fortfarande fanns det inte på kartan att vi skulle ha en trekant med en annan man…

Men vad var jag rädd för?

1. Riskerar jag att få känslor för extramannen om sexet är bra? Jag skulle aldrig vilja äventyra min mans och mitt förhållande.

2. Ska jag någonsin kunna komma? Om jag inte gör det trots många försök kommer jag känna mig besviken/sämre.

3. Om jag gillar det, vad händer då? Ska vi bli swingers då? För mig kändes det stort och pinsamt att tänka att vi skulle vara det.

4. Tänk om min man blir svartsjuk trots allt. Man vet ju inte förrän man verkligen är i situationen.

5. Sjukdomar! Vi har aldrig gillat kondom så mycket och utan vill man ju inte. Och vi som inte kör med något annat skydd.

Det okända skrämde…

Vill känna mig åtrådd

Som singel klarade jag aldrig villkoren för one-night-stands, men nu kändes dessa villkoren t o m lockande. Sex utan kärlekskänslor. Men att ha sex utan att känna varandra alls och utan en uppeggande fas där kåtheten stegrades hade jag inte lockats av lika mycket. Jag har ett starkt behov av att verkligen känna att mannan går igång på just mig, inte bara vilka bröst och vilken kropp som helst.

Det spelar ingen roll om jag vet att han skulle kunna tända på 50 andra också, men just i detta då var det enormt viktigt för mig att känna att han tänder på mig och vill ha just mig.

Vad fick mig då att ändra mig och genomföra vår trekant?

Tanken på en verklig trekant lockade mig inte p g a att tillfälligt sex aldrig attraherat mig speciellt mycket. Jag skulle inte njutit alls lika mycket om vår trekant kommit till genom en tillfällig uppraggning. Samtidigt fanns ju en rädsla att bra sex leder till jobbiga känslor åt något håll. Leka med elden tänket. Att min man aldrig varit svartsjuk gjorde att jag vågade prata med honom om vilket upplägg som eggade mig, oavsett hur de flesta andra gör.

På vårt eget sätt

När jag och min man fick sätta oss ner och skapa våra egna hemmasnickrade regler för en trekant ändrades allt. Det sättet vi nu tänkte göra det på var jag helt trygg med och det attraherade mig verkligen.

Nyckeln var att min man tog det hela steg för steg och såg vägen dit som eggande. Att se på hur grenarna mer och mer särade på sig och vägen blev mer och mer framkomlig gillade han verkligen. Han lät mig sätta upp reglerna utifrån det jag eggas av och försökte inte styra mig. Han undrade vad jag fantiserade om när alla ramar togs bort? Om ingen annan visste något…

Allt detta gjorde mig trygg och att känna trygghet var väldigt viktigt för mig.

Gäller bara att välja rätt man

Svaret var att välja ut en man till vår trekant som vi kunde lära känna och gillade. För med min man som trygghet bredvid var jag helt plötsligt bekväm att gilla någon och ha bra sex utan att bli kär eller rädd att den skulle bli det. Nu gick den kombinationen ihop vilket den aldrig gjorde i singellivet då jag ofta var kär i kärleken. Att hitta någon som vi båda gillade efter en kemiträff kändes inte så lätt. Men det visade sig ju gå bra. Att extramannen ville ”lära känna oss” i sin beskrivning öppnade upp för att det skulle bli en riktigt lyckad kontakt.

Jag gick igång på att få forma vår trekant

Jag gillade verkligen att få skapa mitt egna smörgåsbord. Känslan att min man tändes av allt jag kom fram till, oavsett upplägg, var väldigt viktigt och hett. För honom va det ju en dröm att det överhuvudtaget blev av. Det var också nu jag kunde börja se män omkring mig som levande dildos, vilket kunde göra mig kåt i de mest märkliga situationer. Tryggheten gjorde att jag kunde se mer ”ytligt” på sex och män, vilket i detta fall var väldigt givande och befriande…och nytt. Och männen bredvid mig verkade bara tycka detta var positivt och eggande. 😉

Läs också:29

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00