ANNONS
PersonuppgifterCookies

60. Vår trekant summeras

/

Liws äventyr

,

Liws tankar

,

Dagen för vår trekant med extramannen Mr U kom…och passerade. Allt var mer eller mindre lyckat och jag och min man somnade ju med varsitt leende på läpparna. Tror säkert Mr U också somnade med ett leende på sitt håll. Men det slutade ju inte där. Tankarna tillbaka på trekanten och allt runt omkring har varit intensiva. Jag tänkte nu summera mina intryck av kvällen och tiden efter.

Förundrad

Min största farhåga med allt detta var att vakna med ångest eller en billig känsla dagen efter. Men jag var inte i närheten av att känna så när jag vaknade. Jag kände mig istället berikad av denna nya upplevelse. 😉

Som ni vet från mina tankar inför vår trekant var jag nervös för, eller nästan förberedd på, att jag inte skulle kunna komma. Att det nu gick för mig genom G-punktsstimulering utan klitorisstimulering var fullständigt oväntat. Det var inget vi på förhand överhuvudtaget tänkt på. Att min man hittade denna teknik på rätt punkt känns ärligt talat helt overkligt. Och speciellt i ett sådant här sammanhang. Han har ju pillat på denna punkt tidigare, men då har jag samtidigt tagit på mig själv och behövt ge det tid och gå in i mig själv och stänga av det runtomkring för att kunna komma.

Någon kan styra mig att komma

Jag har ju sett det på film, men jag trodde ju inte att detta sätt att komma var möjligt för mig. På min Tumblr-blogg har jag nu postat några bilder som påminner om sättet jag kom på. Detta, för mig, nya sätt att komma på var så mycket häftigare och mäktigare då det innebar att jag kunde komma flera gånger i rad utan att egentligen ladda om mer än 30 sekunder. Även om varje orgasm i sig var något kortare än vanligt. Framförallt var skillnaden att min man kunde styra mig till orgasm.

Ingen har någonsin kunnat styra min orgasm förut, knappt inte ens jag själv. Jag tänkte, innan jag somnade, att om vi aldrig kan upprepa detta igen, så var jag där och då så enormt tacksam för upplevelsen.

Morgonen efter

Jag fick svar på min spända undran redan morgonen efter då min man och jag hade morgonsex. Ni förstår nog att jag ville att han skulle testa att göra samma sak med fingrarna som kvällen innan. ☺ Och häpnadsväckande nog får han mig åter att komma på samma “nya” sätt. Det blir två orgasmer igen (G-punkten) och sexet jag och min man har är hetare än vanligt. 😊

Rekord för min man

I efterhand fick jag veta att min man hade kommit 7 ggr på 26 h, vilket är något av ett rekord för honom. Han passade på att ta hand om sig själv några gånger här och där kan man säga. 😊 Det var en positiv respons för mig. Denna trekant och att se mig ha sex med någon annan var ju ändå min mans största fantasi som gick i uppfyllelse. Och det var tydligt att det betydde mycket för honom. Han sa till mig häromdagen: Du förvånar mig älskling. Det här trodde jag nog inte riktigt på allvar att vi skulle göra för ett halvår sedan. Han fortsatte att understryka att vår trekant var det häftigaste han upplevt sexuellt. 🙂

Skulle velat haft det på film

Något som han dock saknar nu är att ha det hela på film. Det hade, som han uttrycker det, varit den ultimata porrfilmen för honom och gjort det lättare att återuppleva det hela mentalt. Men filma eller ta kort under vår trekant gjorde vi nu inte. Vi valde bort det för att jag skulle kunna slappna av och bara njuta av hela situationen. Vi får väl se hur vi gör om vi skulle återupprepa trekanten. Men skulle vi filma eller ta bilder så är det något som vi kommer att hålla för oss själva.

Göra om vår trekant?

Vi kan ju inte låta bli att drömma oss bort efter en träff till framöver någon gång. Det blev ju liksom inte helt fullbordat eftersom det bl a aldrig blev någon penetrering för Mr U. Och även om det var lite retfullt där och då så spelar det inte jättestor roll, suget för mer finns ju då istället kvar. Och det är ju bara en bonus. 😊

Jag drömmer ju även om att återupprepa denna mäktiga känsla jag upplevde av att komma ”mitt emellan” två män. Centrumkänslan jag hade under vår trekant och det långa förloppet att umgås, ha sex och skratta om vartannat en hel kväll var helt fantastisk.

Tack vare min make

Min man kände inte någon som helst svartsjuka under trekanten. Varken innan eller efter. Han uttryckte både innan och efteråt att ju mer jag njuter, desto mer njuter han. Han säger att när jag lever ut som mest är det som bäst för honom, eftersom det då är som tydligast hur jag verkligen njuter. Vetskapen om att min man kände på det viset var nog nyckeln till att jag kunde njuta så mycket…och till och med kunde komma härligt. Tack för det käre make…❤

Läs också:36

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00