ANNONS
PersonuppgifterCookies

58. Träffen med vår utvalde extraman, del 1

/

Liws äventyr

,

Liws hemligheter

,

Så var dagen här, smått surrealistiskt, men likväl verkligt. Jag skulle nu verkligen få uppleva en trekant med två män. Allt kändes ganska bra planerat och genomtänkt. Först skulle vi få några timmar själva och ladda upp på hotellrummet och göra oss i ordning. Sedan skulle vi gå ut på stan själva för att senare äta en middag vi hade inplanerad tillsammans med vår extraman, Mr Utvald. Därefter väntade ett upplägg med bastu som vi hade bokat in på hotellet.

Hotellet var perfekt för ändamålet

Att kunna boka bastun för att utnyttja den helt på egen hand var en väldigt trevlig överraskning vi uppmärksammade först några dagar innan vistelsen, då hotellet skickade ut ett välkomstmejl. Hotellet var också verkligen diskret. Vi behövde inte passera receptionen varken när vi skulle till bastun eller till rummet. Det kändes helt perfekt då det kändes angeläget att vi skötte allt så diskret som möjligt. 😎

Så börjar vi…

Det var verkligen en mysig uppladdning att sitta och snacka i bilen, göra oss i ordning och sedan gå på stan en liten stund innan själva middagen. Jag hann dock bli riktigt nervös när vi stod och väntade på honom i 5 min utanför restaurangen. Så dyker han upp på håll och ser faktiskt riktigt het ut när han närmar sig. Att gå på dejt med en trygghet vid sidan och en spänning mittemot är verkligen som att både ha kakan och äta den. Och den ekvationen har man ju lärt sig inte går ihop i verkliga livet. Men i denna surrealistiska verklighet gick det hur bra som helst. 😉

Trevlig middag med vår extraman

Middagen flyter på bra och den tystnad som ibland uppstår är ganska sexig och charmig. Det är som att vi känt varandra länge alla tre. Klockan rinner iväg och plötsligt efter nästan två timmar är det dags att gå vidare.

Det är nästan så att jag där och då vill sitta kvar en timme till med mitt osynliga oskyldighetstäcke på mig och bara chilla tillsammans. Men det var ju liksom dags att ta nästa steg. Så vi går mot bastun…

Vi närmar oss

Mr U och min man bestämmer sig för att vara nakna. Jag väljer bikini, en sexig sådan i mitt tycke. Vi hade ju bestämt på förhand att Mr U och jag skulle få chans att känna på varandra initialt. Så det låg på oss att starta det hela. Vi satte oss först i relaxavdelningen utanför den varma bastun och chillade med lite chips och dricka. Vi sitter först långt ifrån varandra alla tre även om han närmar sig lite under snackstunden.

Hett i bastun

Så går vi till slut mot bastun och jag drar av mig bikiniöverdelen på vägen så att jag är topless när jag kommer in i bastun (känner mig fullt medveten om att det är ett lusthöjande inslag 😉 ). När vi är inne i bastun ger Mr U mig en komplimang och blickarna blir helt plötsligt hetare. Bra drag hinner jag tänka! Vi går sedan åter ut för att svalka oss, värst vad hett det blev fort 😎.

Första steget tas

Medan vi står i de två duscharna som är precis bredvid varandra utan skiljevägg, så går min man iväg på toa. Det öppnar upp för att vi ska våga närma oss varandra. Det var också en stor del av avsikten med det toabesöket fick jag senare veta. Jag blir dock lite nervös och vågar inte riktigt ta steget. Men vid ett tillfälle närmar vi oss varandra samtidigt och vi börjar kyssas. Han kysser väldigt mjukt och försiktigt men det är mycket bra. Jag får styra och det kan jag gilla. Det blir ganska fort hett och min man kommer snart tillbaka och joinar oss.

Bland det hetaste jag varit med om

De följande 20-30 minuterna kommer hamna i min speciella bok om de mest heta stunderna för mig. Samtidigt har jag lite diffusa minnen av det hela. Jag skiftar mellan att kyssa min man och Mr U. Det känns väldigt eggande! Sedan avbryter jag då jag nästan blir vimmelkantig av all lust. Jag tar i samma veva av mig mina bikinitrosor och går före mina två män in i bastun. Väl medveten om blickarna på mig.

Vet knappt hur det gick till

Väl inne i bastun börjar jag ganska snart suga av Mr U med sin “stora” snopp efter att ha fått känna på den lite. Jag suger även av min man ibland som är märkbart upphetsad av hela situationen. Allt blir snart så hett och varmt att jag åter igen måste ut ur bastun. Nu är vi ju nakna alla tre (!) och det växlas minst sagt heta blickar. Mr U lyfter upp mig och jag halvhänger på min man med ryggen mot hans bröst. Jag kysser min man samtidigt som Mr U slickar mig. Hur det rent praktiskt gick till vet jag inte i efterhand (tror det fanns en fåtölj med). Men det var riktigt läckert. 😊

Dax att gå vidare

Rätt som det är lyfter Mr U upp mig i sina armar och trycker mig bestämt, men med känsla mot en vägg. Ett tag tror jag nästan han ska tränga in i mig, denna sexiga Mr U, men jag ålar runt och han retas nog bara är min tanke. Men hade jag tryckt tillbaka det minsta hade den glidit in. Vi hade bestämt innan att han skulle använda kondom. Därefter blev det en sista tur in i bastun med hångel och avsugning. Sen kände vi oss färdiga med den här fasen av träffen och ville därifrån för att gå in i nästa fas. 🙂

Häftiga känslor

Det var superhäftigt att se min man så upphetsad! Jag gick även igång mycket på Mr Utvald och såg hela situationen som väldigt sexig. Ett hett sexmöte mellan tre personer kan jag konstatera. Det var väldigt mycket heta känslor med Mr U, men inga kärlekskänslor. En cool kombination och helt ny känsla för mig ☺ Att vi gillar varandra som personer alla tre gjorde det hela så häftigt. Han är verkligen ett bra val hinner jag tänka när vi alla tre glider ut genom dörren på väg mot hotellrummet, med påslängda kläder i en hafsig röra.

Oväntat tillfälle uppenbarar sig

På vägen till hotellrummet så passar min man på att springa in i en liten jourbutik som en avstickare mellan bastun och rummet (!) och lämnar oss själva på väg mot rummet. Det var ett spännande och oväntat drag av min man. Vi står först och småpratar en stund och går sakta mot ingången till den delen vi bor i. Då först inser jag att för att komma upp till hotellrummet finns en hiss och vi bor på 6:e våningen. Det var lite komiskt med tanke på Fifty shades-böckerna jag läst några gånger. Och min man är ju såklart väl medveten om att jag haft fantasier om ”hiss-sex” såsom jag läst om i böckerna. Så hans avstickare till butiken hade han en baktanke med.

Verkligheten bättre än fantasin

Mycket riktigt står vi behärskade innan hissen kommer och det är knäpptyst där i några sekunder. När dörrarna slår igen kastar vi oss på varandra och börjar hångla hett. Hissen är uppe på 15 sekunder känns det som. Wow, det var faktiskt bättre i verkligheten än i fantasin meddelar en kåt röst i mitt huvud. Som att trycka på en pausknapp börjar vi prata lite flirtigt igen utanför hissen utan att beröra varandra. Bara några minuter senare plingar hissen igen och när dörrarna glider isär ser jag min man leende närma sig och jag ser hans upphetsning och iver.

Fortsättning följer

Fram till denna stund har allt bara rullat på och jag visste väl i och för sig att första delen av träffen är min ”säkra del”. Denna förspelsliknande ”leken” gillar jag verkligen. 😁

Fortsättningen på kvällen kommer jag såklart också berätta om. Men ni får ge er till tåls lite. Jag kan dock lova att det är värt att vänta på. 😉

Inne på ”Glimtar av Liw” finns nu för övrigt en bild på mig från när jag gjorde iordning mig inför träffen. ☺

Läs också:34

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00