ANNONS

56. Tankar inför dopparedagen

/

Liws äventyr

,

Liws hemligheter

,

Efter vår lyckade kemiträff har vi haft kontakt med vår tilltänkta extraman ungefär varannan dag i 2 veckor och mer och mer lärt känna varandra. Den positiva känslan vi fick vid kemiträffen består och det känns som att vi haft tur att träffa rätt. Vi uppskattar att han är så bra på att skriva och uttrycka sig. Både jag och maken har gillat att skriva med vår utvalde extraman.  Ibland skriver jag och ibland min man. Att variera känns roligt, men vi gör ju det här tillsammans så allt skriver vi båda under på. Och nu har vi spikat vår Träff med stort T. På fredag är det tänkt att vi ska träffas….

Upphetsande upplägg

Vi har haft full aktivitet med att bestämma upplägget för träffen. Ska vi vara i en stad eller kanske ute på landet någonstans? Det spelar kanske mindre roll, men jag och min man går igång på att skapa ramar för vår träff. Dels så är det ju upphetsande bara att tänka ut ramarna. Men det känns också bra att ha ramarna att luta oss mot. Samtidigt som det känns befriande att innanför ramarna kan vad som helst hända. 😉

Jag som har huvudrollen

Jag känner att det ska ligga på mig att initiera det intima vid dejten. Jag gör helst detta med den andre mannen så det ”steget” är gjort. Min man går ju i tanken igång på att sitta och observera lite och gör gärna det i början. Så där är vi överens. Alltså blir det ett upplägg där jag och extramannen börjar vara intima med varandra och att min man sedan ger sig in i leken när det är läge för det.

Kyssar är ett måste

Vi har diskuterat en del vad gäller kyssar. Jag har landat i att jag vill att kyssar ska vara med.

Det är viktigt för mig för att känna den där extra upphetsningen. Det är ett så klockrent sätt att tyst säga att man tänder på den andre. Jag känner inte att kyssar blir för intimt. Det är gränsen till det intima som är eggande och förbjudet. Och jag älskar ju hångel och kyssar, så sex helt utan kyssar blir för mig inte alls berörande. Vad gäller min man så vill han att jag ska njuta till fullo och verkligen gå in för det. Ju mer jag ser ut att njuta, desto bättre kommer det vara för honom. Alltså är kyssar ett måste.

Hoppas på flera rundor

Vi vet ju inte om allt är över på en timme eller snabbbare än så. Eller om vår gäst kommer vilja stanna för en eventuell runda två. I vårt drömscenario hade det varit trevligt. Vi vill gärna både umgås och ha sex. Vi tycker han verkar vara en trevlig prick denna man och om det fortsätter kännas så vid träffen hänger vi gärna med honom mellan det sexuella.

Föreviga träffen på film eller inte?

En fråga som vi diskuterat fram och tillbaka är huruvida vi ska föreviga träffen genom att filma den eller inte. Min man vill gärna göra det för att som han säger få den bästa porrfilmen någonsin. Det här med att jag skulle vara hans ”hotwife” är ju något som han fantiserat om väldigt länge. Därför skulle det vara stort för honom att få det på film. Själv är jag lite mer tveksam. Dels känns det ju alltid lite osäkert att ha porrfilmer på sig själv liggande och dels vet jag inte om jag kommer att kunna slappna av helt om det hela filmas. Dessutom vet vi ännu inte hur mr Utvald ställer sig till att vara med på film. Vi får nog ta upp det innan fredag i alla fall.

Tack och lov för barnvakter

Barnvakt är fixat nu i alla fall. Det är ju inte helt enkelt att lyckas lösa barnvakt för alla tre barn. Men tack och lov har barnens farmor och farfar oftast tid för barnen och ställer upp. De verkar också förstå vikten av att vi som föräldrar får lite avlastning och ges möjlighet att åka iväg på egen hand ibland. De vet ju såklart inte vilket äventyr vi ger oss in på, men farmorn har uttryckt hur mycket de uppskattade när de själva fick avlastning med sina barn när det begav sig. Hoppas nu bara alla håller sig friska tills på fredag, så är det bara att tuta och köra. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.46

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00