ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

54. Analplugg – När det är härligt att plugga

/

Liws levande

,

Liws tankar

,

Som jag berättat tidigare så har jag aldrig riktigt sett tjusningen med analsex. Något som jag däremot gillar är att använda analplugg. Jag gillar att ha en analplugg där bak under samlag, och vi har därför köpt in några stycken i lite olika storlekar. Vi har ett set med 3 analpluggar i olika storlekar prydda med en ädelsten. De ser väldigt läckra ut.

Analplugg är bra för oss båda

Detta med analplugg tänder mig jättemycket och är väldigt skönt att använda vid samlag. Inte bara för mig utan även för min man,  vilket gör det hela extra härligt. Jag blir ju trängre och vi båda känner då mer.

Behandling med analplugg

Vi hade sex med analplugg häromkvällen och då upplevde jag något nytt. Jag fick en ensambehandling som fastbunden och det ena ledde till det andra och efter ett tag bad jag maken att han skulle ta fram analpluggarna. Jag trodde han förde in den minsta storleken, men han tog den mellersta då han tydligen inte hittade den minsta. När han sakta förde in den upplevde jag något jag inte upplevt vid analsex/plugganvändande tidigare.

Nästan som känslan vid fisting

Den stunden när han förde in pluggen var en närliggande känsla av den sensationella känsla jag fick när min man förde in sin hand första gången vi testade fisting på mig, även om detta var något light-version. Jag vet inte varför jag aldrig upplevt detta förut. Jag blev mer och mer upphetsad och efter en stund bad jag honom att ta en större storlek. Jag trodde ju då att han tog den mellersta och att vi skulle jobba oss uppåt. Men han var ju redan inne på den största modellen.

Obehag vid den större storleken

När han tog ut den mellersta kändes det lite obehag. Med den största modellen gjorde både inträngandet och utdragningen ont, men när den väl var på plats var det lika skönt som med den mellersta.

Min man tyckte inte att han kände någon direkt skillnad mellan de två storlekarna vid samlag. Så vi kunde summera att lagom var bäst storleksmässigt…och jag blev lite tagen av den nyupptäckta känslan vid inträngandet av den mellersta pluggen.

Inte helt bekväm

Jag kommer dock inte ifrån att jag är obekväm när han ska dra ut något därbak även om det gick bra denna gång ☺ Det känns för mig så långt ifrån sexighet om det skulle komma lukt eller i värsta fall något annat. Att föra in något där bak har jag inga hämningar för. Det är att dra ut något jag inte är bekväm med. Vägen in upplever jag som skön, medan utvägen påminner för mycket om känslan när man är på toaletten. På toaletten vill jag vara själv. 😉

Hur ser det ut egentligen

Jag blev nyfiken häromkvällen hur en diamant-analplugg ser ut…där bak. Jag har ju själv inte sett hur det ser ut. Så vi tog helt enkelt ett kort.  Gå in på Glimtar av Liw om ni också är nyfikna. 😉 För övrigt så har jag också lagt upp en hel del inspirerande och upphetsande bilder på analpluggar på min Tumblr-blogg. Gå gärna in och kolla där, men var beredd på att bilderna där kan vara rena rama porren ibland.

Läs också:19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00