ANNONS
PersonuppgifterCookies

53. Hjärnspöken oroar inför trekanten

/

Liws äventyr

,

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

Som jag berättat i tidigare inlägg om one night stands så har jag en bakgrund med dåliga erfarenheter av sex med ”okända” män. Alla har vi ju våra skelett i garderoben, och ni vet ju vid det här laget om mina. ☺ Det ni inte vet är att jag vill göra den här trekanten, till största delen för njutningens skull, men också för att eventuellt kunna växa ifrån gamla hjärnspöken och det sämre sexuella självförtroendet jag haft.

Sex utan känslor

Min man är inte svartsjuk av sig. Så i denna process fram till nu har det varit min egen osäkerhet kring hur det är att ha sex med en man utan att blanda in känslor som varit en knepig del. Men jag känner mig mer och mer trygg med att jag kan ha sex med en okänd man, både med och utan känslor. Känslorna kommer ju finnas där för min man och delvis för den extra mannen som en del i akten. Men det betyder ju varken att jag kommer gifta mig med extramannen eller att jag kommer älska min man mindre. Kan ju låta helt banalt för en människa som ofta haft sex utan känslor, men för mig är detta med bra sex med okända helt nytt…

Vill så gärna kunna komma

Det är egentligen med en annan större nervositet jag ger mig i kast med den här trekanten. Kommer jag kunna komma? Jag vet att jag inte måste komma under ett sådant här äventyr, men det hade betytt obeskrivligt mycket för mig. Det är svårt att förklara. Problemet är att jag egentligen inte tror på det själv och då vet jag att det blir sjukt mycket svårare att det kommer hända. Jag har väl innerst inne en liten förhoppning att jag ska kunna utvecklas sexuellt under denna process. Då jag haft svårt att komma, så är det kring sista delen som jag är nervös.

Att visa min kropp eller att kyssa en främling känns inte så nervöst i tanken. Jag har ju gjort det tidigare och jag har accepterat min kropp och är nöjd 😉 . Men att jag skulle kunna komma med en okänd person inblandad har ju aldrig hänt. Nu har jag ju dock tryggheten vid min sida i min man. Men har jag den mentala delen med mig?

Antiklimax

Jag tror ju på att 90% sitter i huvudet och jag är helt enkelt rädd för en låsning, på plats där och då. Något som i stundens hetta kan utvecklas till ett antiklimax. Men magkänslan säger att jag har mycket att vinna på detta om det går bra. Kanske inte första gången men framöver.

Friskt vågat hälften vunnet

Så för mig kan detta vara den perfekta ”träningsmiljön” för att släppa på inre spärrar. Eller väcka gamla spöken till liv igen? En skör tråd mellan dessa ytterligheter…men livet är för värdefullt för att inte våga. Det är som att jag dras till detta av en anledning, att kunna utvecklas. Hur det än går vet jag att jag kommer lära mig något nytt om mig själv.

Med vibrator enda ”trygga” sättet att komma

Med min man kan jag komma när jag tar på mig själv och han är inne i mig eller har fingrarna inne i mig och jag samtidigt tar på mig själv. Men det kräver att jag går in i mig själv. Min man är likadan så där passar vi ihop. Det är nog en av anledningarna till att jag inte kunnat komma med en okänd. Där ska man vara 100 % ”vaken”, visa att man njuter och absolut inte gå in i sin egen värld…i alla fall inte i mitt huvud. Så enda sättet för mig att kunna komma under den blivande träffen är, utifrån min erfarenhet, med vibrator.

Börjat öva

Av den anledningen har jag och mannen börjat öva med vibrator för att jag ska kunna få uppleva en fantasi jag har, att komma med två män. Men min man och jag har ju bara använt vibrator som ett hett inslag ibland och inte som enda sättet att komna. Så övandet har faktiskt gjort att det satt sig lite i mitt huvud, negativt. Och jag har då haft svårare att komma som vanligt med min man. Då får jag åter igen bevis på hur mycket som sitter i huvudet. Det är så lätt att tänka att jag nu bara ska koppla bort huvudet och bara njuta av träffen och att ha sex. Jag vill ha ett öppet sinne och våga ta för mig och slappna av. Jag har så lätt för att bara tänka på min partner. Det är väl både en sexig men även en ocharmig förmåga jag har.

Trekanten i mina drömmar

Mitt drömscenario för trekanten är att jag kan vara mig själv och att jag kan njuta utan någon prestationstanke eller ”förställa-sig-tanke”. Vad vi sen hittar på spelar mindre roll. Det får vara taffligt, komiskt och klumpigt. Ja det kan nog t o m lätta upp stämningen om det är lite åt det hållet. Bara jag känner att jag är kåt och avslappnad, så faller nog de sexuella detaljerna på plats förr eller senare… 😊

Läs också:31

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00