ANNONS
PersonuppgifterCookies

52. Kemiträff – Känns det rätt, lätt och hett?

/

Liws äventyr

,

Liws levande

,

Fredag eftermiddag var här och jag gick pirrig från jobbet. SMS:en mellan maken och mig gick heta. Uppladdningen inför vår första kemiträff var igång och som jag beskrivit några gånger nu kände jag mig väldigt levande. På något obeskrivligt sätt kändes det som att inget kunde gå fel. Vilket är lite konstigt för mycket kunde ju såklart kännas fel. Jag var dock så uppeggad att det skulle mycket till för att rubba denna känsla. Vårt lilla sexuella äventyr skulle få sin fortsättning.

Vår kemiträff inleds

Vi bestämde ju lite hastigt en kemiträff med 35-åringen som vi fått kontakt med på Bodycontact, då framförallt jag kände att vi måste våga lite. Jag tror min man blev lite paff över att jag nu helt plötsligt var den som drev på det hela. Men det verkar inte vara honom emot. Det har varit pirrigt inför denna kemiträff, men jag har hela tiden känt att jag mer och mer verkligen vill detta.

Vi hade bestämt träff på torget och när vi närmade oss (min puls var verkligen hög) så stod han där och såg på när vi närmade oss. Efter att jag snabbt scannat av honom blev jag initialt lite skeptisk, säkert av all nervositet. När vi hälsat och traskade mot ett ställe för att ta en öl så kändes det genast bättre och t o m lite eggande.

Vilken känsla!

Efter 20 minuters snack kunde vi konstatera att han inte var “den oseriösa coola typen” som jag var lite orolig för att han skulle vara. Min man kände att det var en jättebra kille som han faktiskt skulle kunna ha varit kompis med. Jag kände att jag gillade hans utseende, hans lugn och hans blick. Han var inte för på vilket kändes bra för mig. Känslan som jag fantiserat om, att sitta med två män som ser uppskattande på mig, är minst sagt speciell och väldigt het.

En man, varifrån jag känner sådan kärlek och känner mig så älskad av, där trygghet, samspel och respekt är de självklara ingredienserna. Och som är grymt läcker i mina ögon. Och så den andra mannen som ett hett inslag, som ser bra ut, är trevlig och från vem jag också ganska snabbt kände respekt, ödmjukhet och åtrå. Den känslan var mäktig!

Fick den där kontakten jag vill ha

Utan att det var planerat gick först jag på toaletten så att min man och “extramannen” fick snacka lite. Sedan gick min man på toaletten och jag fick min snackstund på tu man hand. Det var annorlunda och nervöst när han och jag blev själva. Vi småsneglade lite på varandra och det var väldigt spännande. 😉 Vi var inte i någon närkontakt, men jag vågade hålla kvar blicken några extra sekunder och då kände jag hur jag blev lite småkåt. Jag gillar verkligen denna typ av förspel, har alltid gjort. Att känna att någon är intresserad av just mig har alltid varit en väldigt stor igångsättare för mig. Den karamellen vill jag nu suga lite på framöver. 😉

Kemiträffen kom till ända

Extramannen bröt upp och gjorde avslut på vår kemiträff i sådär perfekt läge, när man bara ville ha mer eggande samtal. Ja, det trots att vi inte pratade sex alls. Kramen när vi skiljdes lovade mer, mycket mer. Hela situationen var så het, med bara blickar, stämning och laddning.

Honom vill vi ha

Vi kände, både min man och jag, när vi gick vidare själva för ett glas och summerade för varandra, att vi funnit vår “Mr Utvald”. Vi skrattade och sa att vi hade tur som blev dumpade. För bättre än så här kan det väl inte gå. 😉 Allt känns över förväntan och det känns väldigt oväntat med tanke på våra egna erfarenheter från nätdejting.

Vi måste haft en väldig tur på första försöket. Vi har hittills mest skrivit för att lära känna varandra, men nu är maken och jag överens om att våga gå in lite mer på sexuella frågor och lära känna den delen också. 🙂

Vi var som två barn på julaftonskväll där i bilen efteråt…och sexet i helgen har varit extra hett…

…men dagen efter kom ganska stora orosmoln på min himmel…

Fortsättning följer… 😉

Läs också:22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00