ANNONS
PersonuppgifterCookies

51. I de lugnaste vattnen…

/

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

Jag har alltid velat uppfattas som lite prydare än jag egentligen är sexuellt. Eller så var det fram till ganska nyligen då jag totalt vände och helt plötsligt ville visa svagheter, styrkor, ge tips och få tips. Men om vi går längre tillbaka så har jag gått med små hemligheter i ryggsäcken. Som om det skulle gjort mig mer spännande på något sätt…tänker jag nu när jag ser i backspegeln. Det ligger en mystik i att vara pryd på ytan men lite ”slampig” därunder, eller? Ordspråket ”I de lugnaste vattnen simmar de fulaste fiskarna” kanske kan stämma ganska bra…på mig. Det är nog inte de som klär sig och agerar sexigast som egentligen är de som är mest galna i sex?

Nog ingen som tror det här om mig

Själv har jag upplevt saker som jag tror en del skulle tappa hakan om de visste att jag hade gjort. Ja ni har ju fått höra en del. Jag har nog alltid haft en bra självkänsla men ett dåligt självförtroende. Jag har beundrat de med bra självförtroende, speciellt de med ett sexuellt självförtroende, som på något sätt är det yttersta självförtroendet i min mening. Att vara självsäker när man är som mest blottad, naken. Men det finns ju de som har haft en jätteenkel sexuell resa men som har jättedålig självkänsla. Alla typer av problem finns ju och alla är de jobbiga för den som är i centrum av dem.

Klättrar på den sexuella stegen

Som jag ser det inbillar jag mig att man klättrar på sin sexuella stege hela livet. Men det finns ju säkert de som peakar vid 20 också men det känns för mig som en deprimerande känsla. Men man kan drabbas av en sjukdom eller dylikt och tappa sig själv. Men förhoppningsvis hittar man tillbaka till sig själv igen. Jag har långt ifrån fullt självförtroende i det sexuella, men jag har definitivt börjat klättra uppför.

Sexuella självförtroendet stiger för varje steg

Det är fantastiskt roligt och befriande när man kommer längre upp, kan andas bättre och sträcka på mig. Ju längre upp jag kommer på min ”sexuella självförtroende-trappa” desto mer kan jag blicka ner på de steg jag klättrat upp för.

Både avskräckande och lockade att vara slampig

Att bete sig ”slampigt” utåt sett har alltid avskräckt mig, men jag har älskat att göra det ”bakom skynket”. Jag minns när jag var typ 16 år och jag och en bekant dejtade två kompisar. Jag hade tillbringat en kväll med min dejt och vi hade haft sex med kläderna på så att säga. Jag minns att jag satte mig på honom i en soffa och tryckte mig mot honom. Han verkade gilla det hela. Sedan berättade min tjejbekant i efterhand att min dejt tyckte om mig men tyckte jag var lite väl vild. Jag kom ihåg att jag blev paff och skämdes över att höra detta.

Slampiga minnen från förr

Jag minns en tokighet som jag gjorde i smyg. Jag var 16-17 år och firade midsommar på ett sommarställe i Sverige. Vi var fyra tjejer som åkte och vi träffade en av tjejernas manliga kusin på orten. En kompis till honom, som var lång minns jag, var med i kusinens gäng och en av mina väninnor (som jag ej stod så nära) sa direkt: Han är min och ingen annans… Kvällen gick och jag upptäckte att ”den långa” var artig och höll i handen med min väninna för att han var vän med hennes kusin men jag fick en och annan blick och kunde inte låta bli att tänka. Vad hade hon för rätta att paxa honom. Det här blev en kväll med massa-bus-bakom-ryggen-fasoner…

Hemligt är spännande

När han lånade vår dusch på gården smög jag in och låtsades ha gått fel.

Det blev härligt generade blickar som utbyttes. Senare på kvällen var vi på ett uteställe och min väninna vaktade den långe som om de varit ihop i flera år och han höll god min och tyckte nog min väninna var ”helt ok”. Men den långes och mina blickar blev bara hetare och hetare. Så vid buffén på kvällen satt han bredvid henne medan våra ben slingrade sig om varandra. I baren höll vi handen i smyg och det blev en och annan kyss. Kvällen fortsatte på liknande sätt men inget mer intimare hände. Jag skulle ALDRIG sno en väns kille men detta var nästan bara komiskt bara för hon hade paxat honom utan att känna att han inte riktigt ville. De kände ju inte varandra alls. I mitt vetande var min väninna helt ovetandes om vad som hände och i mitt vetande hördes de aldrig av efter helgen. Inte han och jag heller.

Levde ”dubbelliv”

Om vi hoppar ett antal år framåt till 25 års åldern så var det en period när jag dejtade till höger och vänster, men när det inte fungerade av någon anledning hade jag ett kk som jag alltid föll tillbaka på och kunde sms:a kl 12 på natten eller närsom och som alltid kom. Han verkade aldrig dejta någon annan. Detta pågick i flera år kändes det som. Det konstiga var att det inte bara var sex utan ofta timmars av snack först och nervöst trevande, varje gång. Det var som att jag var pryd och ordentlig i mitt dejtande och levde ut den tokiga sidan av mig själv med ett kk.

Lockar fortfarande att vara lite slampig

Nu är ju detta gamla minnen. Och som vuxen har jag hållit igen på min slampighet. Men den finns någonstans där i mig och vill ut på något sätt.

Att få vara slampig på riktigt, fast fortfarande bakom den fina fasaden. Det är väl lite den lockelsen som är lite av tjusningen i det sexuella äventyr som jag och min man just nu gett oss in på. För finns det något ”slampigare” än att få vara med någon annan än sin man/fru? Inte mycket. Och det är väl lite det som är kicken. 😉

Läs också:27

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00