ANNONS

49. Analsex – Den förbjudna vägen är stängd för trafik

/

Liws tankar

,

UnderLiw

,

Analsex är ett ämne som jag inte berört tidigare. Mycket beroende på att vi numera inte praktiserar analsex. Jag har dock haft analsex tidigare i livet. Både med min man och med någon tidigare pojkvän och faktiskt även med ett one-night-stand.

Kluven till analsex

Visst har jag uppskattat att ha analsex på sätt och vis, men också inte. Som ni märker så är jag lite kluven inför detta. Det är ju onekligen ganska upphetsade i och med att det är så förbjudet. Och skönt har det ju kunnat vara, men det har aldrig varit extraordinärt för mig.  Det som stört mig är delvis att jag känt mig toanödig och varit rädd att det ska synas något opassande.

Inte skönt nog för att väga upp olycksrisken

Jag vet att en del inte bryr sig alls om det skulle komma avföring vid analsex, men för mig blir det avtändande. Jag vet att man kan spola och göra rent och slippa något ovälkommet. Men i slutändan är det nog ändå så att analsex inte är nog skönt jämfört med vaginal stimulering i min mening. Jag har aldrig varit i närheten av att komma vid analsex. Jag kan liksom inte slappna av. Men ändå har jag oftast varit väldigt upphetsad vid de tillfällen då den förbjudna vägen varit öppen för trafik.

Inget analsex sedan vi fick barn

Numera är dock den förbjudna vägen stängd. Vi har inget analsex sedan vi fick barn. Det är ju trots allt så att hela underredet blir påverkat av förlossningar. För vissa mer än för andra. Nu tillhör jag säkert en av de som kommit ganska lindrigt undan. Men även jag har i viss mån fått förlossningsskador. Jag har ju märkt att om man haft problem när man gör nr 2 har det kunnat göra ont i några dagar efteråt.

Så det är känsligare än förr. Jag är även jätterädd för att få hemorrojder som min mamma faktiskt fick efter hon fått barn. Peppar peppar har jag inte fått det. Det är jag evigt tacksam för.

Min man vill om jag vill

Min man har inte heller efterfrågat analsex speciellt mycket. Jag vet dock att han gärna skulle ha det ibland om jag hade velat. Men när jag inte vill så vill, påpassligt nog, inte han heller. Jag har väl inte direkt stängt dörren för analsex för evigt. Men som jag känner det idag så är jag tveksam till att/hur jag ska omvärdera min inställning till att ha analsex igen.

Svårt att förstå kvinnor som älskar analsex

Man kan ju inte älska allt med sex och jag vet att många män tänder på detta med analsex. Och en hel del del kvinnor också har jag förstått. Jag har en väninna som uppgett att hon verkligen älskar analsex. Med mina erfarenheter har jag ju svårt att sätta mig in i den förtjusningen.

Tänker vad mannen känner

Men samtidigt så kan jag ju också fantisera om analsex. Jag tänder t ex på att se det i en porrsekvenser. Men då föreställer jag mig det hela mycket från mannens perspektiv. Att det är extra trångt och skönt för mannen…och det är lite mer förbjudet än den vaginala varianten. Jag ser liksom mannens upphetsning i det.

Är en erogen zon även på mig

Nu är det ju inte så att jag är helt avigt inställd till att involvera rumpan i de sexuella lekarna. Det är ju onekligen fortfarande en erogen zon. Så även om jag inte vill ha något penetrerande sex där bak så finns det ju andra saker man kan använda där bak som jag gillar.

Gillar en hel del ändå

Min man brukar t ex smeka mig runt anus och kan ibland föra in ett finger lite lätt under sex, vilket är jätteskönt.

Det pirrar i hela mig när han under förspel är där bak och stimulerar, som om han lovar hett och busigt sex. Dessutom så gillar jag verkligen att använda analplugg ibland. Men det får jag nog berätta mer om i ett helt annat inlägg. 😉

Sen finns ju fantasin om en DP men det är också ett helt annat kapitel…

Läs också:32

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00