ANNONS
PersonuppgifterCookies

48. Utomhussex och cykelutflykt

/

Liws levande

,

Liws tankar

,

Det är något speciellt med utomhussex. Min man och jag har upptäckt detta mer och mer med åren. När jag var yngre tyckte jag mest det var bökigt och obekvämt att ha sex utomhus. Men det har visat sig vara väldigt spännande och skönt. Helst helt nakna. Och ibland sker det oväntade…

Utomhussex i vårsolen

Ett tillfälle då vi hade utomhussex var för ett par veckor sedan då det var sån där riktigt härlig varm vårdag. Vi drog faktiskt en vit lögn att vi skulle på bankärende så vi fick barnvakt ett par timmar. Det kändes enklast med en vit lögn då vi kvällen efter skulle ha inplanerad barnvakt igen. Vi åkte ut mitt i skogen och stannade bilen vid en skogsstig och gick sedan ett par km på stigen tills vi såg ett fint skogsparti. Sedan gick vi 30 meter in i skogen och hittade en glänta. Vi är inte några som direkt går igång på tanken att någon ska upptäcka oss som ni förstår av vår promenad in i skogen. Det är känslan att ha sex utomhus som är det läckra. Att vara nakna som djuren i naturen. Känslan av en varm vårsol mot min nakna kropp, när det varken är för kallt eller för varmt. Och man bara känner ett svagt fläktande som bara tydliggör ens nakenhet för en själv. Där mitt i skogen var verkligen minnesvärt för mig.

Oftast en snabbis utan att jag kommer

Vi kan ju vara snabba om bara min man ska komma, men om jag ska komma tar det lite längre tid. Jag har väl kommit max 5 gånger utomhus då det titt som tätt mer blir en snabbis stående eller liknande. Att fälla sig framåt och hålla i marken är läckert…och känna min man tränga in i mig bakifrån. Jag älskar sex utomhus, även om jag inte kommer.

En overklig upplevelse

MEN nu ska ni få höra om en halvt osannolik historia. Jag får nypa mig i armen lite för att tro på att detta faktiskt hände. Jag och min man brukar passa på att cykla iväg när vi är och hälsar på hos svärföräldrarna…för en romantisk stund. Så gjorde vi denna helgen. Det var ju fantastiskt vårväder denna helgen och i lä var det så gott som sommarvärme.

På vårt favoritställe

Vi har ett favoritställe där vi brukar bada på sommaren, där vi haft sex säkert 5 gånger, varav jag har kommit flera gånger. Vi hade hoppats på en lä-plats där och sitta nakna och kanske ta ett snabbt uppfriskande dopp. Det är aldrig en människa på denna avskilda badplatsen som ligger mitt i skogen vid en insjö.

Vi tog cyklarna och när vi ställt dem gick vi på en stig ner mot vårt mål. Våra munnar gick i ett p g a senaste veckornas kåthet och vårt spännande Bodycontact-äventyr. Precis när vi ska runda ett vindskydd på platsen är vi inne i en diskussion om att ha en trekant med en extra man och jag slänger ur mig: Jag har inga problem att suga av en okänd… När vi rundat skyddet sitter en man där och smuttar på något i en kåsa.

Skämtar någon med oss?

Av någon konstig anledning tänkte jag inte på vad jag nyss sagt, utan vi började snacka med denna man och han var väldigt trevlig. Tankarna på vad jag sagt kom först senare och kanske förklarar varför han var så himla trevlig. 😉 Det läskiga och smått komiska var att ju mer han pratade desto mer sneglade jag och maken på varandra. Han var 50 år, brunhårig och såg bra ut och fräsch för sin ålder. Dessutom var han från samma stad som den personen vi skrivit med och som ligger närmast att få vara del i vårt sexuella äventyr.

(!) Jag kollade mer än en gång om det var dolda kameran. Han gick en vandringsled på egen hand och skulle sova i vindskyddet den natten om det inte blev för kallt. Han satt och smuttade på en whisky. Hur många vandrar själva och stannar mitt i skogen liksom…i början på maj. 😎

Tänk om jag/vi hade vågat

Efter vår trevliga pratstund på 20-30 minuter märkte jag att min man hintade till mig lite att vi kanske skulle ta ett dopp, men jag blev plötsligt otroligt blyg och styrde in det åt att vår ”badplats” ju låg längre bort. Mannen vi träffat kändes mottaglig för oss men inte direkt flirtig. Men han verkade singel och jag tror ärligt talat att vi (och han) kunde fått värsta upplevelsen om vi bara vågat. Vi avlägsnade oss dock och småsprang sedan skrattandes genom värsta snårigheterna för att kunna landa tillbaka där cyklarna stod. Åh vad jag kände mig levande där och då, samtidigt ganska fylld med tankar.

Blev lite utomhussex i alla fall

Vi cyklade iväg och snackade konstant. Vi tog sikte på en annan badplats men där och då på cykeln ångrade jag mig. Vi åker tillbaka började jag. Vi velade fram och tillbaka men min man kände att tåget gått så vi cyklade vidare. Vi hittade till slut fram till en annan badplats där det fanns en badbrygga och vattnet var helt blankt. Vi var mitt i all velighet kåta och det blev en omgång bakifrån som var riktigt het. Så det blev lite utomhussex i alla fall, vilket var det stora målet med vår lilla cykelutflykt.

Tänk om han visste vad vi tänkte

Vi konstaterade att denna upplevelse där vi ville men inte riktigt vågade blir ett minne för livet…och något vi har haft jäkligt roligt åt. Han vid sjön skulle bara veta vad vi tänkte och hur nära vi var ett förslag om vidare träffar. 😂 Jag hade aldrig vågat där och då. Men fantasierna som det satte igång är rätt häftiga.😃

Läs också:38

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00