ANNONS

47. Snoppstorlek – Har storleken någon betydelse?

/

Liws tankar

,

UnderLiw

,

Det är nästan oundvikligt att inte beröra detta ämne i en sexblogg känns det som. Det är som om snoppstorleken ingår i en kvinnas sexuella tänk att åtminstone någon gång i livet reflektera över denna fråga. Jag tror i och för sig kvinnornas reflekterande över en mans snoppstorlek är betydligt mindre än mannens. Sen är det ju också väldigt individuellt vad man tycker. Så frågan jag tänker försöka svara på är ju vad jag tycker. Tycker jag att snoppens storlek har betydelse?

Snoppar jag känt

Min man har, i mina ögon, en snopp som ”passar mig”. Oj så klyschigt det låter ☺ Hans snopp är 14 cm och är ju alltså något under medel som väl är 15 cm. Den är normalgrov. Mitt ex hade 17 cm och jag minns ibland att det kunde göra lite ont i vissa positioner om han körde för fort/hårt. Jag har aldrig sett denna skillnad i snoppstorlek mellan exet och maken som något negativt, utan snarare positivt.

Jag har aldrig haft med någon jättesnopp att göra. Tror 19 cm är det största. Vilket i och för sig är ganska stort. Den minsta jag har stött på var ca 10 cm och ganska smal.

Hur man ser sin snopp av stor vikt

Om vi stannar vid mannen som hade den mindre varianten så var inte detta en så stor grej för mig. Men uppenbarligen var det en jobbig sak för denna man. Han hade en vän och de hade en jargong mellan sig som var ganska barnslig. Det var så uppenbart att vännen hade en dolme över 20 cm och p g a detta satte min dejt sig under denna man i allt. Han underställde sig honom på ett märkligt sätt. Detta var så ocharmigt för mig och han grävde sin egen grop kan man lugnt säga. Efter ett kort dejtande med denna man så blev en väninna till mig ihop med hans vän och min känsla om hans vän stämde. Han hade stor snopp.

Min man är trygg med sin

Min man är trygg med sin snopp. I alla fall har han alltid varit det tillsammans med mig. Han har dock berättat att han alltid varit medveten om att han har en snoppstorlek som är lite under medel och haft lite osäkerhet kring detta i perioder när han var yngre. Men det är aldrig något som jag har märkt av.

Kompenserar med andra skills

Det finns en teori om att de med mindre snopp utvecklar färdigheter med fingrar och mun mer än de med stor snopp. De med stor snopp kan liksom bara ”glida” på detta faktum och tänka att det räcker bra så. Jag tror någonstans att det finns en poäng med denna teori, även om det säkert finns många undantag. Att en man är duktig med sina fingrar och med sin mun är, i mina ögon, betydligt mer värdefullt än en stor snopp.

En viss betydelse har det ändå

Att ha en stor härlighet mellan benen kommer ju rent visuellt alltid vara en upphetsning. Det sitter även mycket i mäns huvud, tror jag, att kvinnor föredrar större snoppar. Och såklart finns det tjejer som föredrar detta då t ex snoppen kanske bättre kommer åt G-punkten och man kan ha sex i fler ställningar osv. Jag kommer ju aldrig av att bara ha en snopp där nere utan måste stimulera klitoris samtidigt med mina fingrar eller att min man använder sina fingrar istället för sin snopp när jag tar på mig själv och då kan stimulera G-punkten. Så då blir ju inte storleken lika viktig i mitt fall av den anledningen.

Snoppstorlek har inte så stor betydelse

Så för att summera detta inlägg så sitter det mer i knoppen än i snoppen i min mening. Jag är tio gånger hellre med en man vars snoppstorlek är 12 cm och som är trygg i sig själv och det sexuella än en man med 18 cm som bara rider på storleken. En man med kombinationen stor snopp och som även besitter andra färdigheter med fingrar och mun…ja det har jag faktiskt inte upplevt 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.43
4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00