ANNONS
PersonuppgifterCookies

44. Mina nakna fötter – en udda källa till njutning

/

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

Alla har vi nog extra känsliga delar på kroppen. För mig är det fötterna. Äckligt illaluktande fötter är såklart inget som tilltalar mig. Men mina fötter är viktiga för mig och jag skulle ha svårt att leva med någon som ansåg fötter vara obehagliga. I synnerhet mina fötter då.

Näst efter orgasm

Min man kliar mig på fötterna var och varannan dag. Det är det näst bästa efter orgasm för mig, när det gäller beröring och njutning. Som tur är verkar min man gilla fossingar, i alla fall mina. Jag har flera i min släkt som har en hel del fotsvett, vilket jag är glad att slippa. Ingen kan ju såklart rå för om man har detta, men jag skulle lida om jag hade det då jag vill ha min man nära mina fötter….ofta. Jag blir så väldigt avslappnad och trygg i hela kroppen vid beröring av mina fötter. Det leder också ofta till en härlig fysisk närhet med min man. Kombinationen av detta gör att det stimulerar till att ha sex.

Suga på tårna

Första gången min man tog min ena stortå i sin mun, i samband med att vi hade sex, gick en rysning genom hela min kropp av välbehag. Det var en mycket eggande och skön känsla. Kanske kan likställas med när någon kysser ens öra/öronsnibb. Inte hade jag tänkt på fötter som en del i sexakten, men jo det var ju faktiskt helt fantastiskt. Han gör det inte så ofta, men när det sker är det enormt skönt.

Inte alla som gillar fötter

I mitt tidigare långa förhållande ansåg mitt ex att klia fötter vara något jobbigt. Inte äckligt, men något jag fick göra gentjänster för att få. Som t ex att ta större delar av städning. Jag köpte det för jag njöt ju så mycket av denna behandling. Min make har dock aldrig sett det på samma sätt, utan här plockar han poäng.

Han tycker det är mysigt att sitta ihop och prata medan han kliar. Om min man kliat mig väldigt ofta kan han ibland blinka och säga…kan du killa mig mellan benen nu. 😉

Har hittat min match

Att min man gillar att klia mina fötter betyder enormt mycket för mig. Kanske har ni något som er partner gör för er som betyder väldigt mycket. Något som ni liksom aldrig behöver tjata om, som de gör med glädje. Men som för er är en av de där pusselbitarna som gör att du känner att ni matchar. Jag kan snegla på andra par och undrar vad deras ”fotklining” är. Om det finns något liknande hos dem.

Smeka mannen med fötterna

Det är inte ovanligt att jag smeker makens härlighet med en eller två fötter, vilket han verkar gilla som en del i förspel. Jag vet att det låter konstigt, men han går igång på det. Man har ju inte samma motorik med sina fötter, men detta fungerar faktiskt ganska bra. Ett stånd känns helt annorlunda när man smeker den med sina fötter. Det är värt att prova 😉

Fötter som erogena zoner

Jag tror ändå fötter och öron är de två känsligaste delarna på kroppen förutom könen och brösten. För mig är dock fötterna och öronen känsligare än mina bröst. Är det någonstans, förutom kring könet, som jag tror att dutta med ridspö har effekt på mig så är det på fötterna. Detta har vi dock inte testat.

Det är ju ganska vanligt att vara kittlig på fötterna, vilket jag också varit. Men att våga slappna av gör att man blir mindre kittlig och det kittliga jag ändå känner är som en tredjedels orgasm för mig. 😃

Läs också:

  • Fotlänk – Snyggt, sexigt och hotwife-symbol


30

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00