ANNONS

Bondage – Fastbunden och styrd till njutning

/

Liws fantasier

,

Denna fantasi om bondage och att bli fastbunden har ett spektra från vanilj till att bli plågad att njuta. Jag har nämnt det förut när jag tagit upp mina sexuella fantasier. Min ”turn on” är när en man får en kvinna att komma och njuta genom att veta vad han gör. Fantasin blir extra stark om kvinnan är fastspänd och bara kan ligga och ta emot.

I min fantasi finns inte smärta med. Även om jag anar att gränsen mellan smärta och njutning är hårfin, så är det än så länge inget som tänder mig. Men maktspel över kvinnans orgasm har alltid fascinerat mig. Så länge kvinnan njuter finns det inte många gränser för vad som är för mycket i mina ögon.

Då kvinnans kön är en lite mer komplicerad apparat än männens och därmed svårare att utlösa i en orgasm så är det, i mina ögon, otroligt hett och mäktigt med någon som förstår sig på detta och är något av en ”expert”. Jag har nämnt doktor tidigare och en gynstol kanske kan fascinera en del. Läkare är ju experter på anatomi och en gynstol är deras redskap.

Som vanligt har jag plockat ut lite häftiga bilder som jag går igång på när det gäller bondage och att bli fastbunden. Ett par av dessa ser du här nedan. Resten finner ni på min Tumblr-blogg. Klicka gärna in er där, men var beredd på att en del bilder är väldigt vuxna. 🙂

https://liwslust.tumblr.com/post/173075581324

https://liwslust.tumblr.com/post/173075559864

Läs också:37

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00