ANNONS
PersonuppgifterCookies

43. Let’s dance utstrålar sex

/

Liws tankar

,

Jag har aldrig varit speciellt betuttad i tv-programmet Let’s dance på de cirka 10 år det har sänts…förrän denna säsong. Tidigare har jag väl sett första programmet och sedan väntat till finalavsnittet innan jag tittat igen. Jag vet inte om det beror på allt mitt skrivande om sex att jag känner att Let’s dance helt plötsligt utstrålar sex. Eller om årets upplaga faktiskt innehåller fler duktiga dansanta deltagare med den där extra kemin. Oavsett anledning har tittandet fått mig att skriva detta inlägg..om kopplingen mellan lust och årets Let’s dance.

Pirrar till hemma i tv-soffan

Helt plötsligt kan jag se det sensuella och laddade mellan precis alla danspar. Som om detta program, oavsett hur sexuellt neutraliserad man tidigare varit, väcker en passion och lust i deltagarna som inte bara får dem att hitta sina kroppar men som också får dem att bli närmare sin känslor och sin lust. Jag tror många där hemma i sina soffor letar efter det där pirret mellan de deltagande. Jag gör det i alla fall denna säsong. Med stora klotögon.

Ständiga sexuella anspelningar och sexskämt

Programledaren David Hellenius har kanske i alla år gjort sexuella anspelningar och dragit små roliga halvt sexuella skämt. Men nu verkar det vara mer än någonsin. Han gör det dock med så pass mycket glimt i ögat att det blir helt naturligt och jag tycker det är lite befriande. Även om t o m jag reagerat ibland och tänkt, nä nu blev han nog lite för mycket, så verkar han hålla sig på rätt sida hela tiden. Tilde de Paula är med som en neutraliserare och är mer blygsam när det gäller sexskämt. Vad som är okej att skämta om verkar vara hårfint. Jag kan tänka mig att i fel sammanhang hade samma skämt a la David känts opassande och sexistiska, men i detta sammanhang fungerar det tydligen bra enligt svenska folket. Jag tror nyckeln i detta är att de flesta av skämten är mot en man Tony Irving. Och drar han skämten mot en man blir det okej mot en kvinna också.

Deltagarna i Let’s dance utstrålar sex

Jag kom på mig själv i fredagens avsnitt att sitta och bli kåt. Kanske var det för att det var kärlekstema som gjorde att en person som komikern Daniel Norberg t o m blev sexig och såg småkåt och förälskad ut. Att norrländske Jon-Henrik är snygg har jag väl tänkt på förut, men han har ju samtidigt varit lite ”mossig” och helylle. Han får nu definitivt släppa loss sexigheten i sig. Det är nästan så att han är ett nytt frikort för mig. 😉 Skådespelaren Gustaf Hammarsten har jag aldrig tänkt på som sexig, men han närmar sig faktiskt det betydligt mer och mer i och med detta deltagande.
Terese Alshammar är ju supersnygg och ser så kvinnlig ut.

Smink gör väldigt stor skillnad

En av de kvinnliga professionella dansarna som har fin kropp och dansar som en gudinna visade sig i ett träningsinslag där hon såg mycket alldaglig ut. Sedan hoppade bilden till kvällens dansuppvisning och jag kunde inte låta bli att tappa hakan lite då det såg ut som två helt olika personer, med och utan smink. Smink kan verkligen göra så stor skillnad att det nästan blir lite ”overkligt”. Själv gillar jag mitt osminkade jag, men jag vill aldrig släppa mitt sminkade jag. Visst är det härligt att få klä upp sig och visa sig från sin bästa sida? Jag hade inte kunnat leva utan den känslan. 😉

En dröm att få en total make-over

Jag har en hemlig dröm att få vara med i ett ”Trinny och Susanne” avsnitt och få en total make over. Fatta vad läckert att bli ompysslad en hel dag och sedan få kläder och smink utvalt och samla massa personer man känner och visa upp sitt ”nya” jag.

Jag älskar att gå till frisören och göra stora förändringar så att jag får en mild variant av denna wow-känsla, när man blir så förändrad. Det är kul att få den positiva uppmärksamheten det innebär.

Sexigt med de som kan dansa

För att återgå till Let’s dance och lust och sex, så är det något sexigt med en man eller kvinna som kan dansa. Min man kan det inte speciellt bra och det spelar mindre roll för mig. Men att se på andra som har kemi mellan varandra är för mig inte bara sensuellt utan sexuellt. Tänk att det skulle ta mig 10 år, en sexblogg och massa fantasier för att inse att denna sensuella kemi nog finns hos nästan alla som i Let’s dance ”tvingats” att dansa ihop, mer eller mindre i alla fall 🙂

Läs också:25

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00