ANNONS
PersonuppgifterCookies

41. Bodycontact testas – Kan man få det napp man vill ha?

/

Liws äventyr

,

Liws hemligheter

,

Liws levande

,

Liws tankar

,

Liws tester

,

Sedan detta inlägg skrevs har vi Hemligg.se som ett alternativ till Bodycontact (BC). BC funkade men hade en hel del brister. Därför har Love och jag tagit initiativet till att köra igång sexcommunityn Hemligg.se. Men läs för all del om vårt äventyr som startade med Bodycontact. Detta lilla ”förord” skrev jag till 13:e mars 2020.

Valde Bodycontact

Med lite eggande nervositet kan jag nu berätta att jag har ett konto på sajten Bodycontact tillsammans med min man. Allt gick ganska snabbt. Vi har ju diskuterat det ganska länge, men nu fick min man lov att skapa ett konto på en sajt där man kan hitta sexkontakter. Valet föll på Bodycontact, som verkar vara den sajt som används oftast av par som vill hitta nya lekkamrater.

Testa Bodycontact

Det här kan vi se som ett test av sajten Bodycontact. För att se hur den funkar och om vi verkligen kan hitta vad vi söker. Själv har jag aldrig varit inne på någon sådan här sajt förut. Och man undrar ju lite vad det är för konstigt folk där. ☺ Fast troligtvis så är de väl i regel inte mycket konstigare folk än vad man själv är. Hur som helst så kan nog detta test bli en ganska lång och utdragen process. Lite som en följetong tänker jag. Tanken är att uppdatera er läsare här på bloggen om hur det går.

Första intrycket var ju inte så farligt

Om man ser till det yttre så ser ju sajten ganska beskedlig ut om man bortser från att var och varannan kille har sin snopp som profilbild. Sen är sajten förvånansvärt fri från reklam och sajten är gratis att använda, bortsett från att det kostar 10 kr att gå med. Sajten är ju däremot inte det minsta mobilvänlig, men verkar ändå ganska enkel att använda. Så så här långt är jag inte avskräckt. 🙂

Vår profil på Bodycontact

Min man skapade vår profil och den känns tydlig och förmedlar vilka vi är och vad vi är ute efter. Vi har ju småpratat om detta senaste månaderna, såklart, men från det till action kändes ändå steget ganska långt…det gör det inte lika mycket längre 😉 Som de flesta andra på sajten så är vår profilsida väldigt anonym och avslöjar inget som kan knytas till vilka vi är i verkligheten. Just den här anonymiteten kan ju på sitt sätt vara lite ocharmig, men samtidigt ger det ju mer spelrum för fantasier.

Ett första steg ut på okänd mark

Det är kul att ha tagit detta första steg, även om jag konstaterar det med visst pirr i magen och darr på rösten. Att testa och se om skrivande med en tredje part är roligt eller inte ligger näst på tur. På fantasiplan känns ändå skrivandet inför en ev träff som en kul del i detta tänkta äventyr. Vi är ju såklart medvetna om att fantasin kanske inte alls blir lika bra i verkligheten som i just fantasin. Det kan den ju nästan inte bli. Eller?

Två sätt att se på det

En del i mig känner en viss skepsis inför detta påhitt. Medan en annan del småjublar inombords. Det är så roligt att dela detta påhitt med min man. Och vi känner att en stor kick med detta är just att göra det tillsammans, vilket förhoppningsvis kommer att föra oss än närmare varandra. Vi delar redan nu en hemlighet ihop och det eggar och skapar spännande samtalsämnen…

Kan välja och vraka

Min man säger att jag får välja ut en man att skriva med. Men att maken ska vara med i hela processen är väldigt viktigt för mig och jag tror det får bli min man som kommunicerar. Då är vi båda engagerade i kontakten, vilket är viktigt för mig.

Vad är det vi söker egentligen?

Att det är en extra man vi söker är helt klart. Eller en levande dildo som vi skämtsamt benämner det.  Tanken grundar sig ju i den fantasin om mig som hotwife som min man och jag delar. Men frågor som kvarstår är:

1. Ska det vara (en i mina ögon) ”snygging” eller en ok snygg man som inte är pojkvänsmaterial för mig?
2. Ska det vara en yngre eller äldre man eller spelar det ingen roll?
3. Ska han bo i närheten eller helst bo en bra bit bort?

Intagit varsin axel

Det känns mitt i allt lite eggande sjukt…Jag har ju spanat in sidan nu i några dagar och det är lite som att ha ett helt smörgåsbord uppdukat framför sig…av män
Hur låter det? Jag blir blygsam och präktiga flickan tittar fram på min ena axel och tycker jag är rejält pinsam. På andra sidan ler min busiga sida och räcker ut tungan åt andra axeln. Jag borstar bort den präktiga rösten och blickar framåt…

Mina fantasibilder, ni vet, om trekant med två män dyker upp i huvudet och jag blir röd om kinderna. Ett knapptryck bort så har jag en annan man mellan benen. Med min man bredvid smekande mina bröst, hals och sökande efter mina kyssar. Rodnar igen…

Kanske är vägen halva nöjet

Men vi vill inte bara ha ett knapptryck, vi vill nog mer ”lära känna” en man för det kan förhöja ett eventuellt äventyr tror jag. ☺

Vi vill nog skriva med en man ett tag innan vi gör slag i saken och inviterar honom in i det mest privata vi känner till. Där resonerar nog min man och jag ganska lika. Vi eggas av tanken på ett hett skrivande och det är nog nyckeln fram till oss…tror jag. Det är ju inte så lätt att veta på förhand.

Jag kan tro att en del män faller bort med detta resonemang, som inte är ute efter detsamma utan mer söker ett snabbare ligg.

Så fortsättning följer…när ni minst anar det 😉

Söker sexkontakter enbart på Bodycontact

Nu är det kanske någon av mina läsare som känner sig manad eller sugen på att ställa upp som den levande dildo som vi söker. Men jag vill då understryka att vi söker kontakter enbart på Bodycontact (Numera enbart på Hemligg.se).Nästa inlägg:
Sexbloggar och andra sajter som inspirerar

Läs också:30

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00