ANNONS
PersonuppgifterCookies

35. Rakad eller naturell – Tankar om intimrakning

/

Liws hemligheter

,

UnderLiw

,

Att vara rakad eller inte är frågan. Som du nog förstår pratar jag nu om musen mellan benen. Jag själv brukar ansa mig därnere då jag tycker det känns fräscht. När jag var yngre och gjorde det för ofta fick jag som en “böld” i huden av allt rakande. Det kändes helt enkelt inte helt sunt. Ansningen varierar nu från att vara lite grann till något mer.

Bli rakad av partnern

Jag och mannen började för säkert 5 år sedan att, inför några nätter själva, låta min man få helraka mig, som en kul grej. Det blev en väldigt intim stund att vara helt i händerna på min man med rakhyveln i handen. Beröringen var riktigt eggande och jag kunde bara luta mig tillbaka och ta emot behandlingen. Detta har vi fortsatt att göra någon gång i halvåret som en extra kick och som ett tyst uttalande om mer sex under en period.

Finns nackdelar med att vara helrakad

Baksidorna med att vara helrakad är för mig att det är svårt att duscha med mina barn som jag gör nästa var och varannan kväll. Jag vill inte att de ska se mig helrakad. Ett annat problem när man är rakad, hör och häpna, är att man kissar sig själv på insidan av låret, vilket jag inte tycker känns fräscht. Det finns liksom inget hår som skyddar. Den där bölden har aldrig kommit tillbaka vid helrakningarna och jag tror att jag på den tiden slet i hårsäckar på ett felaktigt sätt när jag fick det. Jag tror att val av produkt med gel och en bra hyvel är väldigt viktigt. Den rakgel som jag tycker är bäst är RFSU Easy Shave Gel.

Dumt att låna annans rakhyvel

Ni minns kanske mitt inlägg om min sexuella upptäcktsresa med tjejkompisarna och hur jag berättade att jag lånade “fixa-till-grejer” av den mannen vi hade sex med.

Det var bland annat en rakhyvel. Två månader efter att vi kom hem hade jag fått en slidinfektion (inga könssjukdomar, vi hade kondom). En infektion som gav ett enormt illaluktande obehag troligen p g a att jag använt hans produkter. Jag minns att jag dejtade en kille under den här perioden och ni vet ju det där med att man ska gilla den andres lukt och så. Ni fattar att det var helt hemskt att lukta som jag gjorde och inte veta vad det var. Först efter det blev slut fick jag reda på infektionen, men han fick aldrig veta detta. Han tror nog fortfarande att detta var min lukt. Haha, jag får leva med att han tror det.

Kontrasten av naturellt och helrakat lockar

Så för mig är det ansat som gäller med inslag av mer vildvuxet ibland när livet trycker på och helrakad ibland när livet leker…

Jag kan eggas av denna kontrast när man är helnaturlig till att bli helrakad. Det blir ju så stor kontrast och desto mer effekt 😉 Att vara helrakad hela tiden hade jag aldrig orkat eller velat. Vad föredrar ni, kvinnor och män?

Läs också:35

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00