ANNONS
PersonuppgifterCookies

33. Fisting – Om att få en hjälpande hand

/

Liws hemligheter

,

UnderLiw

,

Jag tror att de flesta av de som uttalar sig negativt om fisting aldrig har testat det. Och de som har testat och är negativa kan ha gjort det oförsiktigt eller under fel former/tillvägagångssätt eller med fel person. Och för en del, såklart, passar det helt enkelt inte. En del blir säkert avskräckta av tanken på fisting. Det handlar ju om att en hel hand ska tränga in i ett hål som normalt sett är tillräckligt trångt för betydligt mindre saker. Det finns även de som sysslar med anal fisting, men jag kommer här bara diskutera vaginal fisting.

Fisting kändes vulgärt i tanken

Jag och min man testade vaginal fisting för första gången för ca 5 år sedan. Min man märkte hur jag reagerade positivt på att få många fingrar införda samtidigt och han började då fantasiera om att fista mig. Efterhand så berättade han om fantasin och jag tände på det efter inte alltför lång tid men med viss osäkerhet. Det känns ju liksom ganska vulgärt med fisting och det var något jag tänkte att bara porrstjärnor gör för att “tillfredsställa” männens fantasier. Själv hade jag aldrig kommit på tanken att testa fisting. Men när jag märkte hur upphetsad min man blev av att närma sig fisting på riktigt gjorde det även mig upphetsad och villig att gå vidare.

Tog tid på sig

Min man fick länge och under flera tillfällen värma upp mig och låta mig närma mig känslan med många fingrar i mig. Till slut fick jag av välbehag uppmana honom om att fortsätta och löpa hela linan ut. Det var någon form av obehag vid själva inträngandet, men den efterföljande känslan var helt enorm. Det var orgasmskönt upphöjt till tio. Jag kan inte beskriva hur skönt det var. Det är en mycket djupare, starkare känsla än den vanliga orgasmen eller fontänorgasmen. En jättestark känsla faktiskt, som jag aldrig hade väntat mig.

Utvecklade tekniken

Första gångerna höll han bara handen stilla inne en kort stund när jag närmade mig orgasm och över orgasmen. Själva inträngandet gav ett enormt välbehag och var nästan magiskt. Detta utvecklades till att han kom in med handen och tryckte lite fram och tillbaka tills jag kom. Och till att han någon gång har fört handen in och ut vilket känts skönt, men inte lika “sunt”. Jag föredrar de andra två förstnämnda teknikerna. Mest för att de känns mer varsamma mot kroppen.

Bra att vara påläst

Att läsa på mycket innan man testar är ett tips. I mitt fall var det min man som läste på då han var nyfiken. Det kändes upphetsande att han var så intresserad av denna kvinnliga njutningsform och att han var så påläst.

Detta nya sätt att njuta gjorde att jag kände att vi hade ett väldigt levande sexliv, trots 2 småbarn hemma. Jag kände att vi var väldigt busiga.

Fistingen bör ske på tjejens villkor

Fisting ska absolut vara på tjejens villkor, och i mitt fall vaginalt. Anal fisting lockar inte mig och känns som att man skulle kunna ta skada. Dessutom har vi kommit fram till att det för min del passar bäst att bli fistad då jag ligger på rygg. Blir jag fistad bakifrån finns det en tendens till att det gör ont, vilket jag inte gillar.

Man blir inte slapp. Snarare tvärtom

Många kan nog tänka att man kan ta skada även vid vaginal fisting och/eller att det skulle göra att man bli slapp. Den oron har jag också haft, men det kan jag dementera. Det gör mig snarare starkare och mer stram i underlivet, om (och då säger jag OM) det används med måtta, försiktighet och guidning. Inget ska överdrivas tror jag. Min man har inte jättestora händer och han använder vänsterhanden som passar bäst då den är aningen mindre än hans högra. Däremot ska tilläggas att jag blivit mer mottaglig, men det har inte gjort mig slappare intygar min man.

Blev nästan ett beroende

Fisting blev, under en period, nästan ett beroende för mig. När vi höll på som mest med detta kunde jag få abstinens vid sex att han skulle fista mig. Hela kroppen skrek efter denna typ av orgasm och att få känna sig helt uppfylld. Men nu var det nog kanske ett halvår sedan jag blev fistad och just nu har vi andra favoritaktiviteter. Det varierar vilket som är “inne” hos oss.

Bäst första gången

Den första gången vi testade fisting var absolut den bästa. Kanske för att det var en sån oväntad sensation. Men de andra gångerna har varit mycket bra de också. Det jag vet är att vi kommer göra det igen och jag tror nästan att den första känslan då kommer återupprepa sig för att det var länge sedan vi gjorde det. Det är en fantasi jag har, att vänta med detta för att verkligen få längta efter det igen och uppleva den första känslan igen.

Läs också:

50

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00