ANNONS
PersonuppgifterCookies

Upplyftande sex – i famnen på en stark man

/

Liws fantasier

,

Att bli passionerat upplyft av en man och kanske upptryckt mot en vägg är en återkommande fantasi jag har. Det känns då som att mannen vet vad han vill och det gör honom lite dominant, vilket är attraktivt i mina ögon. Jag är dock medveten om att man kanske inte orkar denna position så länge, men en het hångelstund och/eller några in och ut är vrålhett! Mer upplyftande än så kan sex knappast bli. Eller vad tycker du?

Mannen behöver ju dock vara ganska stark för att orka detta. Inte för att jag är speciellt stor och tung. Men ändå. Min man har väl gjort det några gånger under korta stunder. Men det blir inte riktigt övertygande eller självförtroendestärkande för mig, när man märker hur mannen får kämpa för att hålla mig uppe. Min man är verkligen underbar och jag älskar honom och hans kropp innerligt. Men just i det här fallet så hade det varit bra om han hade varit lite mer av en muskelknutte. 🙂

Här nedan följer nu några heta bilder från min Tumblr-blogg. Vill du ser fler heta bilder och filmklipp så kan du besöka Liws lust på Tumblr. Men VARNING utfärdas som vanligt för de som är som är känsliga. Vissa bilder och filmklipp där är rena rama porren. 🙂

https://liwslust.tumblr.com/post/171358114434

https://liwslust.tumblr.com/post/171359609369/laurendecourtinx-asdfghjkl

Vill du se alla fantasier som jag tagit upp tidigare kan du gå in på ”Mina fantasier”.

Läs också:19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00