ANNONS
PersonuppgifterCookies

31. One-night-stands – Lärdomar från singellivet del 3

/

Liws hemligheter

,

SingelLiw

,

Jag har egentligen bara ett renodlat ”one-night-stand” i mitt bagage. Som ni förstår från mitt föregående inlägg om att vara kär i kärleken undrade jag dagen efter varför han inte ringde, trots att det nog var ganska tydligt uttalat att det var ett engångsligg. Han kom nämligen från en helt annan del av Sverige och vi befann oss i något berusat tillstånd mitt i sommarpulsen. Det var ett helt normalt ligg.
Erfarenhet av häftiga eller tokiga ”one-night-stands” saknar jag.

Min väninna – min kontrast

Jag har en väninna som har haft sina bästa sexupplevelser vid ”one-night-stands” eller kortvariga flirtar.  Hon berättar så passionerat om dessa och hur hon kunde slappna av extra mycket när det var just ett en- eller två-gångsligg. Det fanns liksom ingen press på att hon skulle komma har hon uttryckt och de kunde bli halvtokiga tillsammans. Det låter mäktigt i mina öron. Jag som fungerade precis tvärtom. Jag behövde trygghet för att få en bra sexuell upplevelse helt enkelt. Jag lyssnar gärna på hennes minnen och gottar mig i dem i fantasin för det låter så häftigt. Som på film typ. Men nackdelen för henne är kanske lite att hon jämför dessa coola upplevelser med sitt nuvarande förhållande med den hon valt att leva med. Jag förstår ibland på henne att de där singelupplevelserna är svårslagna.

Känt väninnans takter en gång

På en semesterresa en gång fick jag dock förnimma vad min väninna menade med att njuta extra mycket för att det inte finns någon press med en okänd älskare. Vi hade dock inte penetrerande sex, vilket var ett medvetet val från min sida. Han slickade mig och jag tillät mig faktiskt att ligga och njuta av detta i 10-15 minuter istället för några minuter som det hade varit tidigare. Jag tror det var den mentala avspänningen, men kanske också att han hade en bra rytm och teknik som passade mig.

Det var första gången och enda gången, innan jag träffade min man, som jag kände att det var ”komma-skönt” vid oralsex. Men som ni förstår avbröt jag det hela efter 10 minuter. Jag blev både glad och rädd på samma gång för den nya känslan vid oralsex. Rädd för att jag förstod att jag måste våga ligga kvar någon gång…och våga ta den platsen.

Inte idealiskt med one-night-stands men ändå en lockelse

Att ha ett ”one-night-stand” är kanske inte idealiskt, men det finns ändå en lockelse i det hela. Kanske just p g a av det är en tillfällig förbindelse. I fantasin så finns det ju otroligt många häftiga scenarios. I regel är det väl dock inte så många one-night-stands som går till historien som de bästa sexupplevelserna. Men det är häftigt att höra om andras upplevelser. Har ni upplevt något tokigt eller häftigt ”one-night-stand”?

Singellivet, ett avslutat kapitel med lyckligt slut

Sammanfattningsvis så innehöll mitt singelliv en hel del ”singelbloopers”. Men jag kände mig ändå väldigt levande under denna tid. Jag kände livets smärta, men upplevde också massvis med skratt, kärlek och flirtande. Att flirta är ju väldigt roligt och det ger ju självförtroendet en rejäl boost framåt. Att jag fick skriva om detta här i bloggen var också väldigt roligt och det var som att förflytta mig 15 år bakåt i tiden.

Jag är tacksam att jag till slut landade och hittade min käre man, där inget hjärnspöke existerat och ingen egenskap har avskräckt honom. Det som jag såg som brister såg han som tillgångar och komplement. Tala om att vända det negativa till något positivt. 🙂

Läs också:29

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00