ANNONS
PersonuppgifterCookies

Trekant med två män

/

Liws fantasier

,

Trekant med två män är en fantasi jag varit inne på i tidigare blogginlägg som t ex det om jag som ”hotwife”. Det är en mycket kär fantasi där tanken på om det skulle bli till verklighet en dag är oerhört kittlande. Det finns också så många olika situationer att fantisera om vad gäller en trekant med två män och lilla jag. Så jag kommer garanterat att återkomma med olika infallsvinklar kring detta ämne.

Perfekt trekant i fantasin

I mina fantasier så är det ju lätt att få allt perfekt, med perfekt samspel mellan alla parter. I verkligheten är det nog svårt att få det så. Det går ju inte att klona min man. Och frågan är om jag skulle vilja att båda killarna är likadana till utseende och sätt. Kanske hade det bästa varit att ha en trekant med två män som kompletterar varandra och är lite olika. En sak jag är säker på är i alla fall att om det skulle ske så kommer min man att vara med. Jag skulle inte känna mig trygg i det hela utan honom. Och för att njuta fullt ut på det sätt som jag kan göra i fantasin så behöver jag känna mig trygg.

Vet inte om jag kommer att våga

Jag vet inte om jag någon gång kommer att våga ta steget att förverkliga fantasin om en trekant med två män. Men i fantasin så är jag i alla fall väldigt inne i leken och het 😉

Här följer en riktigt het bild som etsat sig fast hos mig. Tanken på att vara i hennes sits ger mig behagliga rysningar. Och vill ni se fler heta bilder och filmklipp så kan ni alltid besöka min Tumblr-blogg. Men VARNING utfärdas som vanligt för de som är känsliga. Vissa bilder är ren porr. 🙂

https://liwslust.tumblr.com/post/171029668034/hur-hett-är-inte-detta-p

Läs också:25

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00