ANNONS
PersonuppgifterCookies

29. Fejka orgasm – Lärdomar från singellivet del 1

/

Liws hemligheter

,

SingelLiw

,

Jag vet inte hur många som har fejkat en orgasm, men det är nog inget man i så fall skyltar speciellt mycket med eller är så stolt över. I och för sig är det väl något man kan vara mer eller mindre bra på. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg om porr var det ju en porrstjärna som fick beröm för att man kunde se att hon alltid kom på riktigt. Men i intervju efter karriären erkände hon att hon alltid fejkat. Så hon var ju uppenbarligen duktig på att fejka orgasm.

Oftast är det nog kvinnor som gör det mer än män. Men min man säger att även han tidigare kunde fejka orgasm vid enstaka sextillfällen när han tröttnade och inte tyckte det var roligt längre. I hans fall krävdes det ju dock att han använde kondom. Då kunde han ju smussla undan den lite fint efteråt utan att bli upptäckt.

Själv har jag bara valt att fejka orgasm tillsammans med en kille som jag dejtade i ca 2 månaders tid. Men jag gjorde det dock vid 5 tillfällen, och det var hemskt.

Kände mig inte prioriterad

Innan jag bestämde mig för att testa denna väg var jag halvt desperat och kände mig, som jag berättat tidigare, som världens mest onormala person sexuellt. Det gjorde ju inte saken bättre att den jag då dejtade, var en av de personer jag dejtat som jag minst av alla kunde vara mig själv med. Jag kände mig som prio 5 för honom. När vi skulle äta en romantisk middag en kväll placerade han en tv precis snett bakom mig. Han drog fram den bakom mig, för att se på sport samtidigt som vi åt. Han hade en ”hip” stil och några av mina väninnor var nog inte fina nog i hans ögon. Det var i alla fall min känsla.

Att fejka orgasm kändes som en bra idé

Till en början kändes idén med att fejka som en toppenidé. Jag kom på mig själv att tänka, varför har jag inte testat detta tidigare?! Då blir ju liksom alla nöjda och det blir frid och fröjd. Jag kan släppa sexångesten och känna mig normal. Och han kan somna gott med tillfredsställelse. Så jag körde på enligt planen och den efterföljande känslan vid första tillfället var ganska befriande och jag kände mig stolt över min “smarthet”. Jag var i 25-årsåldern och kunde helt plötsligt somna gott efter att ha haft sex som singel. Jag minns att jag tänkte: passa på att njuta, verkligen njuta av denna känsla. Jag fattade väl innerst inne att det inte skulle hålla i längden att fejka.

Sexångesten blev värre

Vid 5:e tillfället var ångesten 10 ggr värre än innan mitt påhittade spektakel. Vilken soppa jag hade satt mig i! Jag mådde allt annat än bra. Jag insåg att jag inte kunde bära på denna hemlighet längre. Jag kunde i detta läge bara dragit mig undan och avbrutit dejtandet kan man ju tycka…

Ville vara ärlig

Nej, jag ville vara ärlig för att rädda ”förhållandet”, även om jag egentligen inte alls var speciellt bekväm med denna kille. Så jag släppte bomben och därefter blev han väldigt svår att få tag på kan jag säga. Men jag blev besatt av att få ett avslut och bara få veta vad han stod. Men han svarade aldrig i telefonen och jag fick gå vidare utan ett avslut. Denna kille var så väldigt fel för mig, men jag lärde mig mycket av upplevelsen. Så jag är faktiskt tacksam för att jag testade ”fejkvägen” för att inse att det inte var rätt stig att vandra.

Vikten av att vara sann mot sig själv

Efter detta skulle jag aldrig igen fejka en orgasm i ett förhållande. Att göra det vid ett ”one night stand” är en helt annan sak.  Att vara osann mot sig själv är värre än allt annat! Jag är väl, som jag tidigare skrivit, lite överärlig ibland, men man kan ju inte ändra på vem man är. Jag klarade helt enkelt inte av att dra mig undan utan att berätta sanningen. Men jag insåg efter ett tag, när jag såg tillbaka på det hela, att en person som lockade mig till att fejka orgasmer, som drog fram tv-apparater som konkurrens vid en romantisk middag eller som inte tyckte att mina vänner dög kunde jag hellre leva utan. Men själva fejkandet stod jag ju själv för….och detta var ändå inte ”peaken” på min sexuella osäkerhet…


Det här är första delen om mina lärdomar från mitt singelliv runt 25 års åldern. Jag var då singel i ca 3 år och det hände mycket tokigheter under dessa år. Många erfarenheter från denna tid som jag dragit lärdom av. Kanske kan mina lärdomar komma någon annan till nytta. Annars kanske det i alla fall är en del som känner igen sig och/eller finner nöje i att läsa om det. 🙂

Läs också:34

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00