ANNONS
PersonuppgifterCookies

27. Ett skott i råttan är ibland precis vad man behöver

/

Liws levande

,

Samliw

,

När min man första gången påpekade mitt behov av ”ett skott i råttan” blev mitt redan irriterade tillstånd inte bättre, snarare värre. Men ju mer åren gått har jag insett att han har helt rätt och det har blivit en stående fras mellan oss.

Utan sex växer irritationen

Ni vet när man kan bli sådär arg utan direkt anledning, kalla det PMS eller bara vanlig irritation över partnerns negativa sidor. Alla har vi dem, negativa sidor, och under t ex nyförälskeleperiod bryr vi oss inte så mycket om varandras negativa sidor. Tänk om delar i detta beror på att vi då har så mycket sex?
Jag lider inte av besvärande PMS. Men ibland kan jag bli extremt less på att min man inte gör si eller så och då retar jag upp mig på varenda liten detalj som han gör annorlunda mig. Min man brukar då fråga om jag behöver ett skott i råttan. Jag brukar svara med ett snett leende och att sänka mina axlar: Ja. Jag sänker då garden och vi har åter igen satt fingret på kärnan till gnället.

Förr blev jag arg

Till en början lät det ”hemskt” i mina öron, att påstå något sådant. Men med åren har jag landat i att precis detta är vår sanning. När vi haft sex lägger sig ofta irritationen och acceptansen för våra olikheter växer. Då äter vi glass ihop istället och pratar om våra drömmar till sent på kvällen…istället för att utbyta irriterade blickar. Såklart kan det också vara precis det omvända. Att jag frågar min man om han behöver ”ett skott i råttan”, men det sker inte lika ofta för oftare står jag för irritationskänslorna.

Nu hände det igen

Just för en stund sedan hände detta fenomen igen. Jag stod och malde fram det ena efter det andra som han kunde göra bättre i hemmet. Frasen kom och vi skrattade. I morse hade jag möjlighet att ta en snabbis själv med min Satisfyer Pro 2.

MEN att onanera minskar inte denna lättirriterade sida som kommer någon gång i månaden. Det har jag fått bevis för idag. Vi har sedan i morse bestämt att vi ska ha sex ikväll så jag tänkte återkomma när vi är i mål senare 😉

Efter ett skott i råttan

Nu har jag hämtat andan lite efter skönt komma-sex. Ikväll var lite extra speciellt för det var ett tag sedan jag och mannen kysstes p g a förkylningar till höger och vänster. Att få hångla loss efter öken av detta upphetsande fenomen ger en del extra hetta till själva sexet. Det var eldigt, vilket det inte blir för mig utan kyssar.
När vi var nöjda och belåtna kröp vi upp i soffan och gosnackade. Här är skillnaden mellan människa och maskin, vilket egentligen är ganska självklart. Sex med mannen ger mig bekräftelse att jag är hans skatt, att jag är vacker och att jag efteråt känner att vi är ett team som gör vårt bästa här hemma. Att jag får njuta precis så länge jag vill betyder enormt för mig. Det som jag aldrig kunnat med någon annan.

Egentligen är det kanske bara abstinensbesvär

Choklad har för mig egentligen också samma effekt. Jag är ganska beroende av denna underbart goda vara. Den ger mig en light-variant av känslan att slappna av och njuta. Så det är inte alls konstigt att många kvinnor är beroende av detta. Men i det fallet så handlar det väl egentligen om abstinensbesvär. Och med närmare eftertanke är det väl kanske det som gör att man behöver ett skott i råttan ibland också. Man får helt enkelt abstinensbesvär om man är utan sex för länge. 🙂

Eller hur är det med er andra? Behöver inte ni också ”ett skott i råttan” ibland för att bli på bättre humör? 🙂

Läs också:34

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00