ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bilsex – när det hettar till i baksätet

/

Liws fantasier

,

Att ha sex i en bil är en fantasi som jag inte själv upplevt, inte så avancerat scenario i alla fall. Men jag har den definitivt, fantasin. Även om bilsex kanske känns lite pubertalt så går jag igång på det riktigt rejält. Så egentligen är det nog konstigt att jag inte upplevt det…än. 🙂

Jag tror i och för sig denna fantasi med att ha sex i baksätet kan bli lite omständlig i verkligheten. Så jag tror nästan en avancerad hångelstund i baksätet kan vara hetare.

Att ha sex i en rullande bil blir ju svårare utan att bjuda in en åskådare 😉

Här följer en het scen från Gossip girl.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Och vill ni se lite hetare bilder och filmklipp på temat så kan ni besöka Liws lust på Tumblr. Men VARNING utfärdas för de som är känsliga. På min Tumblr-blogg delar jag en del bilder och filmklipp som är ren porr och väldigt heta. Så klicka inte in dig där om du är pryd eller är oförberedd på vuxet material.

Vill du se alla mina fantasier samlade så kan du gå in på ”Mina fantasier”. Där kommer alla mina fantasier att samlas. Det kommer fler. 😉

Läs också:13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00