ANNONS

25. Morgonsex – En helig stund för mamma och pappa

/

FamiljeLiw

,

Liws levande

,

Finns det något mysigare och sexigare än morgonsex? Att ligga sked med varandra är för mig speciellt och starkt förknippat med sängen. Vi sover var och en på sin sida under natten. Men sen på morgonen är det härligt när man får krypa intill och bara känna mannens armar runt mig. Jag känner mig då både beskyddad och sedd, omhändertagen och sexig. Kanske är det just för att mannens stånd är så talande och rakt i ryggen på en som gör denna stund så tydligt sexuell? Det talar liksom för sig självt.

Helgens morgonstund med morgonstånd

Vi sov över hos svärföräldrarna i helgen. Barnen hade vaknat och var omhändertagna av de vakna päronen. Själva ville vi ligga kvar ett tag och ta vara på stunden. Vi låg sked och myste en stund och så kände jag ståndet sexigt mot mig och tog tag om det. Jag kände vad min man tänkte och det var samma som jag…en snabbis kan vi väl hinna. Snart hade han trängt in i mig och vi började ha sex sakta och med närvaro, även om vi inte tittade på varandra.

Stilla morgonsex

Det var så skönt och jag började ta på mig själv. Men egentligen inte så mycket i syfte att komma, då vi bara skulle ta en snabbis. Men det var orgasmskönt ganska fort. Så jag började mer och mer känna att jag kunde komma. Min man växlade med att ibland röra sig in och ut med rytm och ibland låg han mer still med sin fulla längd inne i mig. Jag gillar den varianten.  Att variera mellan den vaginala stimulansen med lite frekvens och att låta mina fingrar verkligen kännas när han ligger still i mig. När jag är under uppvärmning behöver han göra så för att jag verkligen ska känna klitoriskänslan.

Vi kommer…

Mitt i vår bubbla hör vi vårt äldsta barn komma upp för trappan och närma sig rummet. För detta scenario har vi en invand strategi med hur vi har täcket så att vi lätt kan dra över oss det och låtsas halvsova. Vår pliktskyldiga 10-åring sa att det var frukost och vi avstyrde trevligt att vi kommer (haha) om 10 minuter.

Vi kommer, sluta tjata…

När vår stora hade gått fortsatte vi det sköna. Min man började långsamt köra in och ut, vilket var precis det rätta för mig just då. Men 5 minuter senare kommer åter den stora tillbaka (som uppenbarligen inte förstått det här med sex än) och säger: nu är det serverat och var pratsugen. Jag som vid denna tidpunkt är relativt nära att komma har ingen finess kvar, utan blir lite snabb och klumpig i mitt svar och säger högt: vi kommer, sluta tjata.

Morgonsex är en bra start på dagen

Min man kände att han med alla dessa avbrott inte skulle kunna komma. Men jag eggades lite av det förbjudna i det hela. När jag några minuter senare kom kände han att det drog ihop sig efter min orgasm och kunde sedan strax efter, lite otippat, komma han med. Åhh vilken bra start på dagen det är! Att få komma vid morgonsex, trots att vi hade vissa störningar på vägen. 😉

Barnen lyckligt omedvetna än så länge

Såklart vill man inte att ens barn ska komma på en med att ha sex, men jag skulle inte ha några problem att berätta att vi har det den dagen frågan ställs. Vi kommer nog märka när den dagen är kommen genom att de inte kommer instörtande under akten. 🙂 Nu kan vi i alla fall konstatera att vi inte är där än.

Hur smyger ni med sexet för era barn? Speciellt ni med tonårsbarn där de förstår vad päronen pysslar med.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.30
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00