ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sex med ögonbindel

/

Liws fantasier

,

Fantasier finns runt omkring oss hela tiden och kan vara vad som helst, som tex sex med ögonbindel. Det gör det hela extra upphetsande, att alla har dem och visst är det ganska eggande att undra vad mannen eller kvinnan på bussen, i affären eller på jobbet har för fantasier just idag? Fantasier tar liksom aldrig slut och kan alltid förnyas med en liten annan nyans.

Dagens fantasi som ett nytt inslag på bloggen

Jag tänker från och med nu dela med mig av mina våta fantasier under kategorin ”Mina fantasier”. De kommer dyka upp på sidan när som helst lusten och tiden finns. Det kommer att vara lite kortare inlägg med någon eggande bild eller filmklipp.

Varning för min Tumblr-blogg

De bilder och filmklipp ni kommer att se här kommer att vara ganska rumsrena och mer åt det sensuella hållet. Jag känner dock att jag vill ha möjlighet att visa mina fantasier lite mer ingående. Så det kommer jag att göra på Tumblr. Om du vill bli mer visuellt inspirerad av dagens fantasi, så kan du alltså varje gång gå in och kolla på Liws lust på Tumblr.

Men VARNING utfärdas för de som är känsliga. På min Tumblr-blogg kommer jag att dela en del bilder och filmklipp som är ren porr och väldigt heta. Så klicka inte in dig där om du är pryd eller är oförberedd på vuxet material. 🙂

Häftigt med ögonbindel på

Denna första fantasihar jag haft länge och den kittlar rejält. Att få ha sex och hånglas upp med ögonbindel på. Känslan att man är i en annan persons makt och händer är häftig och gör mig väldigt kåt. Som bilden nedan visar är det känslan att den andre har kontroll och vet vad han gör. För min del vill jag dock inte att han ska vara för dominant eller hårdhänt. Följande är ett inbäddat inlägg hämtat från min Tumblr-blogg.

Läs också:22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00