ANNONS
PersonuppgifterCookies

24. När närhet blir pinsam och kittlande

/

Liws levande

,

Liws tankar

,

Ni vet när man tittar på en person i några sekunder för länge. Eller råkar ställa sig någon decimeter för nära någon. Man kan liksom inte få det ogjort utan man får finna sig i den obekväma stunden som råkar bli. Igår var jag i kontakt med en IT-ansvarig på mitt jobb och blev lite tagen på sängen av fantasierna som mer och mer ploppade upp under vår telefonstund…som varade i nästan 1 timme.

När tankarna halkar in på sex

Jag kunde inte fly denna telefonsituation. Och mina tankar ville inte sluta halka in på sex, vilket var väldigt kittlande men generande. Jag har aldrig tidigare låtit tankarna sväva iväg så sexuellt vid en tystnad med en okänd person i telefon…

Kåt av att det var en okänd man

Nu var kanske denna upphetsning en envägskänsla, det vet jag inte. Allt mitt skriveri om sex har gjort att jag har mer och mer sex på näthinnan och i huvudet 😉

Samtalet med mannen var inte personligt och jag har ingen aning om vem personen i andra änden var, och det var kittlande. Hans mansröst och hans professionella kunnande, i kombination med att jag inte kunde göra något annat än att ha honom i örat i en timme, gjorde att att jag började fantisera om hur han såg ut…och blev småkåt av att vara så ”nära” en okänd person.

Inte likt mig

Det var häftigt att få bli kåt på en okänd man för att han var just man, professionell och hjälpte mig. Samt att vi delade en tystnad ihop, vilket är ganska intimt egentligen. Allt beror på vad som känns och anses som ”normalt”. Första 10 minuterna kände jag ingenting, men så fort normaltiden passerat blev det intimt och lite obekvämt.

Det är liksom inte likt mig, som alltid tidigare velat ha med känslor på ett hörn för att bli våt där nere. 

I alla fall i verkligheten. Men detta är lite annorlunda och jag har ju faktiskt känslor med i detta trekantstänk i och med att min man är med i snack och i det tänkta verklighetscenariot. Så att den tredje mannen kan vara utan känslor för mig, dock med en attraktion, känns helt rätt. Känslor från två håll skulle nog göra mig förvirrad och olustig tror jag.

Det är roligt och spännande att våga gå utanför normalboxen och tillåta ”förbjudna” tankar att komma fram och få stanna kvar. För att efteråt vara glad och upprymd över att få känna mig sexuellt levande.

Ofrivilliga tankar

Jag funderade på vad mannen i telefonen skulle svarat om han visste om mina tankar. Att jag fantiserade att just han skulle vara den tredje parten och om han skulle gått igång på tanken.

Jag fick stundtals ofrivilliga tankar om att säga något totalt förbjudet för denna situation och undrade vad som då skulle hända. Tänk om jag t ex hade sagt: Du jag sitter här och blir lite småkåt nu när du låter så där manlig och känns så duktig med dina händer över tangentbordet. Ja då hade jag låtit precis som Mia Skäringers roll Tabita i en scen. Eller: Du vet du vad, vi funderar på att bjuda in en “levande dildo”, jag och min man…vore väl lite uppeggande att få bli den utvalde? Blev inte mindre Tabita i den frasen. 😉

Berättade för min man

När jag kom hem berättade jag ivrigt om min upplevelse och mina fantasier för min käre make som smålog lite och sa: kanske kan bli ett inlägg. 😉

Läs också:21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00