ANNONS
PersonuppgifterCookies

23. Min sexuella upptäcktsresa med tjejkompisarna

/

SingelLiw

,

Ibland blir det inte alltid som man förväntar sig. Och det oväntade är oftast det som är allra mest minnesvärt. Jag gjorde en resa till San Francisco för ca 15 år sedan. En resa med två väninnor som visade sig bli en sexuell upptäcktsresa. Jag trodde resan skulle bli en “vanlig” resa med lite skoj och kanske med någon flirt. Jag var singel vid tillfället. Att resan skulle bli den där tjejresan jag aldrig kommer glömma där vi gång på gång gjorde “första gången saker” hade jag inte kunnat gissa.

San Francisco – sexstaden nr 1

San Francisco är verkligen en sexstad och jag undrar om folk vet om detta? Jag satte för första gången min fot på en strippklubb på något ställe vi hittade, det blev under kvällen 2-3 stycken olika ställen. Jag blev lite förvånad hur diskreta och odramatiska dessa ändå var och visst fanns det privata rum men det var ändå förvånansvärt diskret.
Min ena väninna och jag gick faktiskt och köpte varsitt hjälpmedel dagen efter och båda var ivriga att få bli ensamma med det nyinhandlade. Den ena av oss gjorde ärende och sen gick den andra ut och gick med tredje väninnan. Vi sa inte vad vi gjorde förrän långt senare men visst förstod vi.

Blondiner har roligare

Denna samma onanerande väninna hade en speciell förmåga. Vart vi än kom så var hon en dragmagnet till spännande annorlunda situationer, kalla henne världsvan…och blond 🙂


Jag bara tackade och tog emot, och gled med henne på ny spännande äventyr.


En kväll följde vi med några killar hem, de var i våra ögon puddingar. Och de visste om det. Den ena av mina vänner försvann med den ene killen och kvar var jag, min blonda väninna och denna ”grekiska gud” till man. Jag kände att han gick igång på oss båda två men jag ville vara lite mer i bakgrunden. Allt var ju spännande men ändå lite läskigt.

Spontan trekant

Vi blev inbjudna på efterfest och idén ploppade då upp i mitt något berusande huvud. Tänk om vi skulle ligga med honom? Ni vet den där känslan att man vill bocka av saker på sin lista…och kanske passa på att göra det med en grekisk gud och min blonda väninna?
Jag och min vän tog snabbt några ord och hon tänkte i samma banor. I omgångar härjade vi runt i hans badrum och lånade diverse “fixa till” grejer. Man såg hur jäkla kåt han blev när vi föreslog det hela. Jag kände att min vän och snyggingen fick spela huvudrollen och det föll sig ganska naturligt. Lika naturligt var det att jag och min väninna inte gjorde något med varandra, mer än att dela samma man 🙂

Häftig upplevelse

Så fick min väninna börja och så varvade vi mannen och kyssandet med honom mellan oss. Det kändes bra att min vän tog stegen framåt och så hade de helt plötsligt sex och jag satt och onanerade. Sedan skiftade vi och jag hade sex med den grekiska guden. I tredje omgången så var det åter igen min väninnas tur och jag såg på när hon kom tillsammans med den okände snyggingen. Det var häftigt att se! Fnissandes sprang vi sedan därifrån, en erfarenhet rikare.

Unik möjlighet att gå på sexklubb

Vi hade sedan vi kom till staden hört talas om att det fanns en sexklubb i stan. Det fanns bara på tre ställen i hela världen, på denna tid, och ett av de andra ställena låg i New York. Det hade varit ett lite förbjudet drömmål hela vistelsen och när vi satte oss i taxin på väg dit var vi alla pirriga och vi visste inte alls vad som väntade oss. När vi kommer fram var det stängt, besvikelsen var stor.

Som det verkade var detta vår sista chans att ta oss dit men p g a ändrade resplaner fick vi en möjlighet till. Vi åkte själva, tre svenska unga tjejer, och denna gång var det öppet 🙂

Vad vi sedan skulle få uppleva närmsta timmarna är ett minne som jag aldrig kommer glömma och här kan vi tala om att bocka av på en lista. Vi hade inte sex därinne men oj vad vi fick beskåda. Folk respekterade att vi inte ville vara aktiva.

”Plågsam” orgasmshow

När vi kom in såg vi en stor bur och där befann sig ett något äldre par i utstyrsel och med diverse hjälpmedel och de var i fullt fokus. Mannen hade full kontroll på sin kvinnans njutning, det märktes. De hade en del åskådare runt sig. När vi kom dit såg vi att han tog fram en jättestor vibrator som mer såg ut som ett stort verktyg/slipmaskin. Denna förde han sedan kontrollerat över kvinnans klitoris och kön med vad som verkade hög styrka. Han “plågade” henne att njuta var mitt intryck.

Åskådare till andras fetischer

Vi gick vidare på “sexgatan” och gick förbi några privata rum där några hade sex. En man tog sikte på oss och började upphetsat prata med oss medan han hade sex samtidigt. Han hetsades upp av att ha oss som åskådare när han hade sex, det märktes tydligt. Mitt i allt kom en annan kille fram och undrade om vi kunde kolla på när han kom. Vi bjöd på den 😉


Vidare kom vi till ett stort mörkt rum. När vi kommit in var det som när man var på disco i 4:an och någon släckte…man visste inte vad som hände. Det var som en hel bisvärm därinne som vi förstod hånglade, pillade och jag vet inte allt. En ganska cool upplevelse var det iaf i det där rummet.

Som slut på kvällen entrade en transperson rummet iklädd någon påfågelhatt med showkläder och visade upp sig. Man såg hur han/hon njöt av uppmärksamheten. Inte långt därefter kom mannen som tidigare kollat in oss medan han hade sex fram och började ha sex med påfågelpersonen, mitt på golvet framför oss med ganska många åskådare runt omkring.

Slutet gott allting gott

Någonstans mitt i allt detta valde vi “oskyldiga” halvkåta tjejer att lämna platsen. Fasen vad mäktig känsla det var att ha sett allt detta. När vi skulle lämna lokalen började vi snacka med någon typ av stammis på stället som tyckte det var lite synd att vi kommit på en onsdag för det var ju på fredagar och lördagar allt det häftiga hände. Haha jo det hade ju varit…för mycket för oss 😉

Det var häftigt att uppleva denna sexuella upptäcktsresa med mina vänner. Det är en resa man gör när man är ung, halvtokig och totalt orädd 🙂

Har du någon resa som överraskat dig sexuellt?

Läs också:18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00