ANNONS
PersonuppgifterCookies

22. Hotwife? Jag? En riktigt het fantasi.

/

Liws hemligheter

,

Jag vet att min man går igång på hotwife-fantasin. Som jag tidigare nämnt så brukar han föreställa sig att det är mig han ser när han tittar på porr. Dock har jag väl inte förstått förrän senaste halvåret att han verkligen skulle gå igång på att se mig med en annan man. Lite läskig tanke, men samtidigt väldigt hett. I fantasin börjar det bubbla så det smått rinner över kanten 😉 Tillåtelsen ligger runt hörnet och då öppnas ju såklart mina ögon extra mycket.

Tillit och att känna sig trygga med varandra

Går min käre man VERKLIGEN igång på detta fullt ut och kan jag fullt lita på att ingen svartsjuka kommer uppstå? Nej det kan jag inte till 100% veta. Bara tro. Men det bekymrar mig mindre och mindre ju mer tiden går. För jag känner inte att det finns några tendenser till att min man skulle bli svartsjuk. Jag kan tro att en ökad tillit och förälskelse mellan mannen och mig kan komma om det blir en lyckad trekant. Det skulle definitivt vara en MFM (man, female, man) och inte det motsatta om jag får bestämma. Och det får jag. 😉

Män som gäller för mig

Jag kommer mer och mer fram till när jag skriver och känner så mycket om sex att jag inte går igång sexuellt på kvinnor. Jag vet att det är många mäns dröm med två kvinnor, men faktiskt inte min mans främsta. Han föredrar en MFM-trekant med mig i centrum. Idag känns det som om alla skapar sina egna sexuella smörgåsbord och det tycker jag är befriande!

Det kan absolut vara upphetsande att se två kvinnor på film ha sex ,men i verkligheten är det inget som ger det extra pirret mellan benen hos mig. Däremot fattar jag mer och mer att jag verkligen attraheras av det manliga könet. They are so hot!

Min mans Hotwife-fantasi som blivit vår

Min man har berättat om en fantasi han har som hetsar upp mig, även om jag inte vet om/när det kommer bli verklighet av den. Han går igång på att se mig som hotwife. Dvs när mannen i förhållandet tittar på när frun har sex med en annan man. Det som eggar upp mig mest med denna fantasi är att min man skulle gå igång på min njutning i en sådan situation. Men jag skulle vilja ha med min man för han är expert på mig. Men att till och från få ha en het stund som “hotwife” här och där skulle vara väldigt upphetsande.

Gemensam fantasi är väl inget att tveka på?

Är inte livet för kort för att avstå från att testa en delad fantasi? För efter att min man uttryckt att han gärna skulle göra verklighet av sin fantasi har den känslan växt hos mig med stor fart. Och lite finns njutningen bara i att kunna dela våra innersta “förbjudna” fantasier med varandra. Det ligger en stor eggning i bara det faktumet och den nyupptäckten.

Vågar jag vara en hotwife?

Det som gör mig tveksam till att ha en trekant och vara hotwife är min osäkerhet kring att komma med en annan man. Jag vet hur jag kommer med min man, men mina erfarenheter från förr gör mig mer osäker med en okänd/halvt okänd person. I mitt huvud har ju de tre älskande lätt för att komma. Hjärnspöken från förr ni vet ;). Att dela med mig av mitt intima sätt att komma på med någon annan än min man känns svårt. Men visst skulle det vara en häftig upplevelse om det blev verklighet och det verkligen blev bra på alla sätt. Tål att tänkas på. 😉

Läs också:

  • Sexuella fantasier – bortom alla gränser51

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00