ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

21. Test av Satisfyer Pro 2, den sugande klitorisvibratorn

/

Liws levande

,

Liws tester

,

UnderLiw

,

För några veckor sedan så blev jag kontaktad av ett företag som undrade om jag skulle vilja testa en Satisfyer Pro 2. Det är en ny typ av vibrator, som förutom att den vibrerar också har en sugande funktion. Jag har själv tidigare sett lysande recensioner av vibratorer av denna typ och undrat om de verkligen kunnat vara så bra som dessa hävdat. Nyfikenheten gjorde att vi köpte en billig kopia från Kina och testade för något halvår sedan. Den floppade dock totalt och gav inte alls önskad effekt.

Därför tyckte jag det var superkul att nu få möjligheten att testa en sån här sugande vibrator på riktigt. Men ni kan kanske förstå att jag med erfarenheten från Kinakopian var lite skeptisk. Jag har nu testat Satisfyer Pro 2 vid fyra tillfällen och jag kommer här nedan berätta vad jag tycker om den här omsusade vibratorn.

Första testen ihop med mannen

Vid första och andra tillfället var jag med mannen och jag blev med ens förvånad att det så fort kändes “komma skönt”. Att kunna hålla apparaten helt still var en häftig känsla jämfört med tidigare vibratorer, där jag tycker man mer måste röra på dem för att man behöver variation. Jag har ju sista åren mer gillat vibratorer med stora huvud, som har en fördel i att de når hela klitorisområdet som faktiskt är ganska stort.

Jämfört med klitorisstimulerare med små huvud var denna Satisfyer Pro 2 absolut den bästa. Den var right on spot. Tillsammans med min mans fingrar i mig blev det den bästa vibrator/onaniteknik jag varit med om. När det sedan kom till själva orgasmen blev det lite för hårt för mig, när det blir en så punktinsats på klitoris istället för kring hela området. Med det menar jag att jag inte kan hålla kvar stimuleringen när jag väl kommer, utan att det då blir för intensivt och jag får ta bort stimulit. Då lever jag inte ut orgasmen lika mycket.

Test av Satisfyer Pro 2 i duschen

Vid det tredje testtillfället blev det en onanistund i duschen. Det är alltid en fördel tycker jag, att kunna ha en vibrator under vatten. Där är jag verkligen avslappnad i värmen. Där slogs jag åter igen av den häftiga känslan att den direkt är “på rätta stället” och att det är orgasmskönt direkt. Jag testade den två gånger i rad och andra gången kom jag på ett knep som gjorde att jag inte behövde sluta stimulera vid orgasm.

Jag har upptäckt med åren att området till höger om klitorishuvudet är extra känsligt för mig. Jag började efter den första lite “hårdare” orgasmen stimulera området lite till höger om klitorishuvudet. Och jag gjorde det med lite rörelser dock väldigt små. Detta var en skönare och mjukare känsla och jag kom skönt.

Extra krydda med fantasihjärnan

Jag fick även till ett fjärde testtillfälle, även detta under en onanistund. Jag var nu själv hemma och jag lät fantasierna rocka loss. Denna gång var det en trekant jag fantiserade om, två män och moi. Jag lät tankarna springa iväg och bli mer än halvgalna. Nu kom jag riktigt skönt denna gång så där så man inte kan hålla tillbaka lätena/”skriket” 😉

I jämförelse med andra vibratorer

Om jag hade fått denna i mina händer när jag var 20 år hade jag totalt älskat den. Nu tycker jag absolut den är jättebra, precis snäppet efter de med större huvud. De med större huvud har fördelen att jag kommer väldigt skönt och kan hålla kvar stimuleringen vid orgasm. Men denna Satisfyer Pro 2 har fördelen att det går fortare/enklare.

Nära full pott för Satisfyer Pro 2

Den får inte full pott efter fyra testtillfällen, men det känns som att den har potential att utvecklas eftersom den blev skönare och skönare för varje testtillfälle.

När jag nu testat Satisfyer Pro 2 så har jag nästan enbart kört den på ganska låg effekt, då det varit på de nivåerna som den varit skönast. När jag höjt effekten har det blivit lite för intensivt och hårt. Sammantaget så är det nog fortfarande så att jag tycker vibratorer med stora huvuden ger skönast orgasm. Men Satisfyer Pro 2 är onekligen effektiv och i det närmaste en orgasmgaranti. Så det kommer absolut vara en av mina favoritvibratorer.

En slutsats man också kan dra är man inte ska köpa någon billig Kinakopia. Köp Satisfyer Pro 2 istället. Den är ju faktiskt inte speciellt dyr. Klicka här så hittar du den för bara 249 kr just nu på Joyland (Länk till butik).

Nästa inlägg:
Hotwife? Jag? En riktigt het fantasi.

Läs också:28

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00