ANNONS
PersonuppgifterCookies

20. Vibrator har hjälpt mig att komma och njuta ohämmat

/

UnderLiw

,

Även om jag har haft svårt att komma med en partner till jag var knappt 30 år så har jag på egen hand med hjälpmedel kunnat komma sedan jag var 12-13 år. Då var det med duschstrålen. Jag började onanera med vibrator i 20 års åldern. Att en del andra tjejkompisar tog på sig själva med händerna visste jag väl och någon gnuggade sig mot saker medan andra inte gjorde något med sig själva. Men jag tyckte ju mitt sätt med vibrator var det enklaste sättet och det bekvämaste 😃

Vibrator gav wow-känsla

Jag minns min första riktigt bra vibrator. Jag var ca 26 år. När jag hade köpt den sprang jag in på en toalett hemma hos en vän medan hon var ute och köpte något som tog ca 10 minuter. Jag kom på max 1 minut och det var ju såklart  jättecoolt. Om jag onanerar med vibrator idag tar det mellan 5-20 minuter. Jag vill nästan snarare dra ut på det för att förlänga njutandet och på 1 minut kan jag inte komma längre. Det var nog nyhetens behag.

Inte lika lätt med en partner

Med en partner blev det dock svårare, det mentala spelade mig här ett spratt. När de första små vibratorerna kom blev jag överlycklig och tänkte att nu måste jag ju lätt kunna komma med en partner. Men så var det tyvärr inte. De var ofta för “mesiga” i sin stimulering. Och de som var hyfsat små och ändå ganska starka i sin vibrering lät så himla mycket.
Nu så här i efterhand inser jag att jag skämdes för att jag behövde använda hjälpmedel och att det kändes onormalt. Och som följd av denna känsla kunde jag inte slappna av.

Hur jag använder vibratorer idag

Om jag och min man använder vibrator, vilket vi inte gör så ofta för jag gillar mer andra sätt att komma, så använder vi ändå ganska stora vibratorer som stimulerar hela området.

Det tar lite längre tid men då stimuleras inte bara klitorisskaftet utan det känns som hela roten värms upp. Min mans händer får också ofta vara med på ett hörn om vi använder en vibrator och stimulera G-punkten.

Mina favoritvibratorer

Jag har testat många vibratorer genom åren. Man är ju nyfiken 😉
Mina favoriter, hittills, är de med större huvud som ej låter så mycket. De får gärna gå att använda i duschen där man verkligen kan slappna av. Att komma med mina händer eller i ett sammanhang med min man är för mig dock nästan alltid skönare än att komma med en vibrator. Men vibrator är ju ett effektivt sätt att komma snabbare, vilket är välbehövligt som trebarnsmamma, och det jag föredrar om jag onanerar.

Ny typ av vibrator

Jag fick i dagarna en Satisfyer Pro 2 i mina händer, vilket ska vara den nya generationens vibrator som inte bara vibrerar utan också suger.  Den håller jag just nu på och testar för fullt. Jag återkommer med en utförlig recension av den i nästa inlägg. 😉

Läs också:22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00