ANNONS
PersonuppgifterCookies

17. Fantasier om sex – på gränsen till det förbjudna

/

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

Sex och relationer är ämnen som jag och mannen gillar att prata om. Extra mycket efter vi haft sex eller efter något glas vin. Vi kan fastna i en diskussion om vilka av våra vänner som vi tror har testat just det ena eller det andra i sängen. Det tycker vi är intressant och eggar vår egen fantasi. Att dela fantasier med varandra eggar oss. Det har kommit mer och mer med åren när vi blivit alltmer trygga med varandra. För oss är fantasier just fantasier och de är inte lika med något man nödvändigtvis verkligen vill genomföra. Men de bästa fantasierna är de som man känner skulle kunna hända i verkligheten. En del fantasier kan med tiden bli verklighet, men att bara egga varandra med lite pikanta detaljer har gett oss oerhört mycket.

När man kommer över gränsen till det obehagliga

Jag har försökt vara tydlig om min man nuddar vid ett ämne som jag är direkt obekväm med. Det motsatta, att han blir obekväm, har aldrig skett vad jag vet.


När vi precis hade träffats frågade min man mig vad jag tyckte om att ta in andra personer i vårt sexliv. Jag blev då väldigt obekväm och markerade att det inte var aktuellt. Jag behövde, som ni kanske förstår med min historia, bli trygg i min egen sexualitet och med mitt och mannens sexliv. Från min man var det bara en nyfiken fråga, men han förstod min otrygghet och vi lämnade ämnet. Jag ville på den tiden inte ens fantisera om detta för det gjorde mig otrygg. Säkert mycket beroende på att jag inte visste hur jag kunde komma. Men även för att jag behövde känna att det dög med bara mig för mannen. På senare år har vi lyft denna fråga igen. Nu har jag ett helt annat utgångsläge när jag känner mig själv sexuellt. Jag har också insett att min mans fantasier kring detta i mångt och mycket handlar om att se mig njuta.

Fantasier och nya upplevelser berikar

Min man och jag har senaste åren börjat påpeka varje gång vi får en ny upplevelse sexuellt tillsammans. Vilket sker ganska ofta numera för att det eggar oss. Vi tycker det är inspirerande att det finns så många nya sätt att ha sex på/komma på/uppleva. Om det så bara är en liten annan nyans eller touch på det hela så känns det upplyftande att nämna det mellan varandra. I fantasin är det mesta tillåtet brukar jag tänka, även om det såklart finns gränser. Sen underlättar det ju såklart om man tänder på hyfsat lika saker. MEN att bara veta om att min man går igång på en grej gör att jag ofta tänder mer på detta själv. I alla fall i mångt och mycket.

Mina fantasier

Både jag och min man går ganska mycket in i oss själva sista delen av vår sexakt. Men ibland fantiserar jag och då är det återkommande i mitt huvud att jag ser min man med en yppig blondin, som är en smula motsats till mig. Gärna får han stå vid ett hål i väggen, eller flera, och så ser jag blondiner ligga på andra sidan hålen. Jag går mer igång på denna fantasi om han inte känner personerna.

Ibland är fantasin att min man och en manlig person till har sex med mig. Denna fantasi har ökat i takt med att min man uttryckt sin fantasi om liknande. Om detta skulle bli verklighet vill jag ha en trekant med två män. Min man ska då vara den ena mannen så det blir vår upplevelse och han kan ju mig. Denna fantasi känns mer och mer eggande för mig att eventuellt göra verklighet av. Och jag kommer säkert att återkomma till detta i något blogginlägg längre fram. 😉

Det som är tabu är upphetsande

Att vara två killar och en tjej utan inblandning av manligt sex är det jag går igång på om det skulle bli verklighet. Men jag har upptäckt att jag, i fantasin, kan eggas upp av lite mer tabubelagda scenarios.

Vi fick på en porrfilm där en man och kvinna hade sex och mannen hade en ögonbindel på sig.

Sedan kom en annan man in och var som en levande dildo på mannen. Oj vad förbjudet detta kändes att se på. Min man tittade inte så mycket då jag var i vägen. Men jag nästan kom bara genom att titta på filmensamtidigt som vi börjat ha sex. Sjukt upphetsande för att det var så förbjudet. Varken mannen eller jag vill gå vidare med denna fantasi, men vi har dock testat att experimentera med hans prostata och det är häftigt. Det får jag säkert anledning att redogöra för i ett annat inlägg. 🙂 

Tackla rädslan för sin partners fantasier

Jag tror inte många skulle avfärda sin partner för en fantasi om man ser den just som en fantasi. Jag tror problemet ofta är att en fantasi kan väcka en rädsla att den som delat med sig av sin fantasi vill och inte kan leva utan att fantasin ska bli verklighet. Här gäller det ju att kunna kommunicera och vara villig att försöka förstå att man kan ha en fantasi man går jättemycket igång på, i en period eller återkommande, men som man inte vill eller måste göra verklighet av. 

Brukar ni dela era fantasier med varandra, eller håller ni dem för er själva?

Läs också:16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00