ANNONS
PersonuppgifterCookies

16. Kroppsstrumpa – En riktigt sexig lusthöjare

/

Samliw

,

UnderLiw

,

Jag vet inte hur många som vet vad en kroppsstrumpa är eller hur det är att använda en. Jag visste det absolut inte för ett antal år sedan. Jag visste ärligt talat inte ens vad en kroppsstrumpa var. Men nu är det ett bekvämt, coolt och annorlunda sätt att få det att gnistra mellan mannen och mig. Kroppsstrumpan är både sexig och bekväm. En kombination som i min värld tidigare var helt oförenlig när det gällde sexiga underkläder.

Sexigt under som passar oss båda

Jag har köpt många snygga underkläder o ett o annat raffset i mitt liv. Jag har alltid tyckt det är ganska obekvämt och jag får ont i ryggen med en snygg bh på efter en stund. Det var därför mycket skönt när jag förstod att min man inte var så glad i vanliga underkläder, han föredrog mig naturell. Men så berättade han om kroppsstrumpan som en igångsättare för honom och jag testade. Jag blev förälskad i detta plagg. Kroppsstrumpor är snygga, sexiga, bekväma, och jag som kan vara lite frusen när jag är naken tycker de värmer. Det är för mig och mannen win-win på alla plan. Nu har jag 5-6 olika kroppsstrumpor i min garderob.

Påklädd, men ändå avklädd

Det finns hål på just det speciella stället så allt kan behållas på under hela akten och man känner sig både påklädd och naken på samma gång. Inget klämmer då de ofta är gjorda i sköna material. En upphetsande aspekt med kroppsstrumpan är att det känns som man är klädd och sedan kan man bara hoppa upp på mannen och sätta på honom och känslan blir då med ens busig och förbjuden.


Så för första gången i mitt liv kände jag mig sexig och samtidigt kroppsligt bekväm i ”underkläder”. Att känna sig välklädd och samtidigt väldigt nära penetrering är en härlig kombination.

Det finns många olika modeller av kroppsstrumpor. Jag har genom åren fått 3 favoritmodeller som jag tänkte presentera lite närmare. Jag har också en modell som jag inte känner mig alls bekväm i.

Nr 1. Fisknätskroppsstrumpa

Den modell jag har har något större småhål. Mer fisknätsliknande. Ungefär som den på den stora svartvita bilden i början av inlägget. Jag tycker personligen att mina bröst gör sig bra i denna modell och jag känner mig väldigt bekväm i den. Den är nog min favorit bland kroppsstrumpor. Den sitter relativt fast och håller in brösten fint tycker jag. Jag föredrar ju dock, motsatt till bilden, att vara utan trosor under 😉

Nr 2. Raffsetskroppsstrumpa

Jag känner mig jättesexig i raffset men de är ju ofta lite korsettliknande med dess åtstramning om livet. Stay-upsen kan lätt glida ner eller lossna från strumpebandshållaren eller gå hål på. Här sitter allt ihop och går inte sönder varken i action eller i tvätten. De är förvånansvärt hållbara och samtidigt mjuka.
Den kroppsstrumpa som du ser på bilden här är nästan exakt som den jag har hemma.

Nr 3. Kroppsstrumpa med hög hals och långa ärmar

När jag har denna modell med hög krage i halsen och med långa ärmar känner jag mig mycket kvinnlig och det känns extra förbjudet då jag känner mig som en fin dam från förr i tiden som i hemlighet har sex och är en olydig kvinna. Dräkten på bilden är dock en kort body med långa ärmar, men jag har en liknande som är en hel kroppsstrumpa.

Kroppsstrumpan jag väljer bort

Den modell jag inte känner mig sexig i är den där det är hål både för brösten och för könet. Jag känner mig inte sexig i den och jag har faktiskt inte riktigt tagit reda på vad min man anser om denna då jag är för obekväm i den helt enkelt.

Kanske har det att göra med att jag inte har några bröst av större modell och hålen är gjorda för det. Sen tycker jag inte den är lika snygg som de andra och jag känner mig mer ”blottad” än sexig i den.

Tydlig signal för sex

Kroppsstrumpa är inget jag klär på mig under kläder utan det tar jag på mig hemma ibland när vi ska ha sex eller för att överraska min man med en oväntad sexstund. Han fattar ju då direkt vinken. 😉 Så om du inte har testat denna typ av outfit är det definitivt värt att testa, även om alla har olika kroppar och är bekväma i olika underkläder och gillar olika material nära kroppen. Det finns för alla storlekar. 🙂

Läs också:31

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00