ANNONS
PersonuppgifterCookies

13. Fredagsmys för vuxna

/

FamiljeLiw

,

Liws levande

,

Fredagar bär med sig en förväntan av fredagsmys för både vuxna och barn, men förutsättningarna är inte alltid de bästa. I fredags var jag så trött, jobbet kräver verkligen mycket av mig just nu och just denna dag. Mensen har nyss passerat och det var över en vecka sedan vi fick till det förra gången. Jag kände tydligt hur dessa dagar utan sex gjort mig bekväm i min goa soffdel där jag följer alla dessa dejtingprogram just nu. Ja nästan varje kväll finns de där i tv rutan. Det är mysiga, endorfinfrisättande och feel-good-i-stunden-görande program.

Artificiellt kärlekspirr

Dessa dejtingprogram lämnar ett bekvämt kärlekspirr i mig utan att jag behöver kolla på eller prata med min andra hälft. Det är väldigt lockande att sjunka djupt ner i den där goa soffan för att få endorfinpåslaget. Och visst gillar jag denna kärlekskick i sinnet från tv:n för att närma mig min man fysiskt men det kan så lätt bli det raka motsatta också.

Sexklockan ringer

Men så kommer det där ljudet i huvudet igen. Sexklockan är tillbaka och ringer på ganska hög volym inne i mitt huvud. Fredagskvällen tillägnas på förhand tankemässigt till sex…efter att alla barn är tänkta i säng. Innan alla barnen är i säng en fredag har dock klockan hunnit passera 21.30 och det är först då det finns spelrum för fredagsmys för mig och mannen. Vid det laget visar sig tydligt två olika åsiktsfigurer på varsin av mina axlar. De drar åt helt olika håll kan jag tillägga. Utan klockan i huvudet hade resultatet i dragkampen blivit det motsatta till vad det faktiskt blev.

Fredagsmys med mannen i mig

Efter mycket om och men så blev det fredagsmys för oss i alla fall. Min man kom ganska omgående igång med att slicka mig och det var en härlig uppvärmning där jag bara kunde slappna av i min trötthet.

Efter det var jag förvånansvärt igång. När jag tog på mig själv och min man samtidigt tog mig bakifrån kände jag att det var med hans kuk det var som skönast idag. Han pausade ibland och började med sina fingrar i mig men jag demonstrerade kroppsligt att det var skönare med han i mig, just i denna stund. Jag hade känslan ganska fort, att om vi fortsätter så här en stund kommer jag att komma.

Det “vanliga” är det ovanliga för mig

Att komma med min man i mig är extra speciellt för mig, kanske för många andra också. Det är mer vanligt att jag kommer när min man använder sina fingrar och jag tar på mig själv. Jag kommer nog bara 1/10 gånger med honom i mig. Jag undrar om min historia gör att det är så speciellt för mig att komma när vi har vaginalt samlag eller om många kvinnor upplever detsamma? Detta går dock i perioder, ibland är det lite mer frekvent med samlag när jag kommer.

Komma samtidigt

Att komma samtidigt som min partner är en annan grej. Det har hänt men det var länge sedan nu och har nog bara hänt cirka 5 gånger totalt. Det är inte lätt att tajma tycker jag och inget jag eftersträvar även om det är grymt häftigt när/om det sker. Det ska nog tilläggas att en bidragande orsak till att det nästan aldrig händer är att vi kör med avbrutna samlag och säkra perioder som preventivmetod och det omöjliggör ju i stort sett det där med att komma samtidigt.

Sex är något att fira

Som så många gånger förr får jag och maken firarkänslor efter vi haft sex och det brukar då bli en tallrik glass eller chips tillsammans. Att njuta av efterkänslan är pricken över i:et tycker jag. Jag kan än en gång summera hur mycket jag älskar fredagsmys! 🙂

Läs också:19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00