ANNONS
PersonuppgifterCookies

11. Onani med frihetskänsla

/

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

UnderLiw

,

Vad jag förstått så lever en del med en tanke om onani som är förenad med skamkänslor och/eller skuldkänslor till följd av att partnern inte ”godkänner” onani. Jag är helt övertygad om att i de förhållanden där allt verkar nästan obegripligt perfekt, där allt är ordning och reda, allt är kontrollerat och perfekt. Ja där finns mest “smuts” under mattan. Säkert finns porrgömmor i något lönnfack i det hemmet. Det hade jag också haft om jag hade haft en partner som ville kontrollera mig i mångt och mycket.

Onani ger mer lust

Att min man och jag låter varandra ta på oss själva var för sig på egen hand och se det som eggande att berätta för varandra är för mig befriande. Jag tror inte på att tabubelägga onani och skulle aldrig ha en negativ inställning till att min partner onanerar. För mig föder bara onani ökad lust – och den lusten är riktad till min man. När jag har fått en stund för mig själv och dubbelklickat musen, utan barn och man i huset, ja då är jag jättekåt samma kväll. Inte alls mättad. Män behöver kanske lite längre paus innan det riktiga suget är tillbaka. Men överhuvudtaget så tror jag att onani och fantiserande höjer den allmänna kåthetsnivån.

En frihet i att onanera på egen hand

Sen vill vi gärna onanera ostört, i alla fall om man redan har påbörjat det hela på egen hand. Att bli påkommen tycker vi känns olustigt och lite pinsamt. Men så är det nog för de flesta skulle jag tro? Vi kan såklart onanera obekymrat inför varandra också ibland. Men det ligger ändå någon frihetskänsla i att göra det ostört för sig själv. Jag tror det är nyttigt att få se på egenvald porr eller tända på egenvalda fantasier även när man lever i ett förhållande.

Sen om man vill dela med sig av dessa fantasier för sin partner är ju individuellt och ett helt annat inlägg 😉

Jag har en väninna som menar att hennes man aldrig onanerar, med undantag när hon är iväg på weekend med en kompis någon gång om året. Då saknar han ju henne. Jag har sagt till henne att jag visst tror att han onanerar ibland, jag ofta till och med. Det tråkiga i detta är väl att han ej vågar berätta om sitt onanerande för sin fru.

Kuvad man har sina lönnfack

En kuvad man, ja eller kvinna för den delen, kommer troligtvis börja smyga med sin lust, sina begär och sina behov. För de allra flesta har sexuella behov, mer eller mindre i alla fall. Jag tror att det oftare är kvinnan som vill kontrollera sin man och sätta sexuella tabun än tvärtom.

Om min partner skulle förminska mitt onanerande och få mig att känna mig lite smutsig om jag tog på mig själv, ja då skulle jag aldrig kunna vara mig själv.
Så kära ni därute – låt din man/kvinna få vara lite ”sexy” och känna sig fri att berätta att hon/han onanerar ibland utan att skämmas. Då tror jag det är störst chans att otrohet inte inträffar och att lyckan består.

Läs också:© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00