ANNONS
PersonuppgifterCookies

10. Fontänorgasm – Kvinnliga sexfenomen del 3

/

UnderLiw

,

Som slutkläm på dessa sexfenomen (för den här gången) tänkte jag ta och lyfta fram den mytomspunna fontänorgasmen. En fontänorgasm är ju ett urhäftigt sätt för oss kvinnor att visa att vi verkligen kommer. 

Fontänorgasmen existerar

Jag blev så förvånad när jag såg på Dr Mikael och Tilde i sjuans program med samma namn. De verkade båda undra om fontänorgasmen finns. Då kände jag mig helt plötsligt som expert hemma i soffan. Ja det gör den! Att få fontänorgasm är för mig annorlunda jämfört med en klitorisorgasm. Det är inte alltid att den är bättre men den är djupare och det kommer vätska. Den kan också inträffa som en “mellanorgasm” som inträffar mellan, före eller efter en “vanlig” klitorisorgasm. G-punkten måste stimuleras för att jag ska få en fontänorgasm, i kombination med att klitoris stimuleras.

Mäktigt med fontänorgasm, men lite pinsamt

Jag som länge hade problem med att komma med en partner tycker detta sätt att komma är superhäftigt. Men det tog länge innan jag uppskattade att komma på detta sätt, pga att det blir okontrollerat blött och att vätskan faktiskt sägs innehålla en viss procents urin. Som jag har förstått det, så är det en del urin i det, men att det inte är det urinet som man kissar utan att det är urinkörtlar som tömmer sig.

Att kunna slappna av är en förutsättning

Ett tag gick jag igenom en fas då jag gärna inte fick denna typ av orgasm då det blötte ner så mycket och jag blev då obekväm. Ska man fontänkomma måste man helt släppa alla spärrar är min upplevelse. Men i takt med att mannen och jag började roa oss mer och mer med G-punkten, så kom det tillbaka som ett härligt kärleksbrev på posten och jag lärde mig att verkligen uppskatta det.

Nuförtiden finns alltid en handduk nära till hands när vi har sex för det blöter ju ner ganska mycket. Att min man uppskattar mitt “sprut” gör det ju också lättare att ta för sig och slappna av.

En vattendelare med fontänorgasm?

Just fontänorgasmer kan nog vara lite av en vattendelare bland både män och kvinnor. En del tycker nog det är lika häftigt som jag, medan andra nog kan känna sig lite besvärade. Min upplevelse är dock att män verkligen uppskattar det. Det har nog mycket att göra med att det gör orgasmen så tydlig. Skriv gärna en kommentar om era upplevelser av det här fenomenet och huruvida du gillar det eller inte?

Nästa inlägg:
Onani med frihetskänsla

Läs också:37

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00