ANNONS
PersonuppgifterCookies

9. Multipla orgasmer – Kvinnliga sexfenomen del 2

/

UnderLiw

,

Multipla orgasmer är något som jag nästan bara trodde existerade i porrfilmer. Om jag nu hade svårt att komma fram till EN orgasm, så förstår ni hur omöjligt multipla orgasmer uppfattades. Men, tro det eller ej, till och med jag har faktiskt fått uppleva det här sexfenomenet. Inte bara en gång utan många gånger.  

Alla kvinnor borde kunna få multipla orgasmer

Jag inbillar mig att alla kvinnor kan få flera orgasmer under ett sextillfälle, om de bara får möjlighet att ladda om någon minut emellan och om tid och avslappning finns. Om man tar riktigt lång tid på sig med uppvärmningen, så är orgasmen alltid som bäst i min värld och störst chans finns att kunna uppleva “flera i rad”. I mitt fall måste jag dock ladda om emellan. Så att faktiskt kunna komma flera gånger precis i rad kan inte jag. Men jag vet faktiskt inte helt vad som menas med multipla orgasmer, om de ska vara helt i rad?

Underbart är inte alltid kort

Förra helgen hade jag svårt att komma. Efter att min man hade kommit stimulerade han mig länge och väl, på alla möjliga sätt. Mina tankar var lite här och där och jag hade mycket i huvudet. Jag var trött efter jobbveckan. Men vi hade lyckats bli barnfria så vi hade tiden. Det tog verkligen lång tid för mig att slappna av och jag hann tänka mer än 1 gång att jag kände att jag tog onormalt lång tid på mig. Men min man fortsatte. Tillslut så fick jag en 10 minuter lång orgasmliknande upplevelse. Nivån låg väl på 80-90% njutning under denna tiden. 2 gånger kom jag fullt ut under de 10 minuterna. Denna typ av utdragna orgasmlika upplevelse har jag aldrig upplevt tidigare. Så det som inte började så bra i mina ögon blev till en jättehäftig och härlig upplevelse.

Mannen kan också

I regel är ju flera orgasmer vid ett och samma sextillfälle något som är oss kvinnor förunnat medan mannen behöver lite mer tid för att ladda om. Men sista tiden har min man kunnat komma för att sedan ägna sig åt mig en stund och sedan fått stånd igen och kommit i en runda 2. Så har inte fallet varit tidigare eller vi har aldrig utforskat denna förmåga hos honom innan. Vi var väl helt enkelt nöjda med att han kom en gång. Sen är det ju så att ju mer jag har utvecklat förmågan att komma, pausa och sedan kunna komma en gång till så har ju han haft möjligheten att utveckla detta hos sig själv. 

Rekord i orgasmer

För ett antal år sedan fick jag för mig att testa hur många gånger jag kunde komma vid en och samma onani-stund med en vibrator, men jag var ju tvungen att ladda om någon minut emellan varje gång. Som trebarnsmamma finns ofta inte tid för att komma mer än en gång om man får en stund över för sig själv, två gånger är lyx. Men när vi inte hade så många barn och mer tid fanns satte jag ett rekord på 5 gånger, sedan orkade jag inte mer. Men fler är inte alltid bättre, jag föredrar en eller två.

Jag blir nyfiken, någon annan som tänkt som jag och försökt sätta ett eget rekord?

Läs också:17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00