ANNONS
PersonuppgifterCookies

8. G-punkten – Kvinnliga sexfenomen del 1

/

UnderLiw

,

G-punkten berikar verkligen mitt sexliv. Jag minns första gången som en kille hittade denna punkt i mig. Det var en wow-känsla och jag var 24 år. Det är bara 3 män som hittat min punkt, kanske av den anledningen att jag inte själv vetat att den funnits, på mig i alla fall. Är G-punktsstimulering tillsammans med klitorisstimulering som att dricka apelsinjuice med fruktkött? Men vissa gillar ju inte fruktkött i juice. Min åsikt är att köttet i saften är som kryddan på moset, pricken över i:et. Men såklart är smaken som baken.

Hur når man G-punkten

G-punkten når man bäst med fingrarna, på främre väggen ca 5 cm in. Min man säger att han typ vinkar med fingrarna. Denna stimulering samtidigt som jag tar på mig själv (klitoris) ger väldigt härliga orgasmer. Stimulering av G-punkten förstärker mina fingrars effekt med minst det dubbla i känselupplevelse. Allt går snabbare och blir mycket intensivare. Om jag ligger på rygg med benen högt upp på min mans axlar vid sex tycker jag också denna punkt kan nås med min mans kuk.

Sex utan G-punkt

Sex utan att stimulera denna punkt kan vara otroligt skönt det också men om jag skulle sluta knipträna tror jag inte alls det skulle kännas lika skönt för varken mannen eller mig. Både “vanligt” sex och G-punktsstimuleringssex blir så mycket lättare att njuta av om man gjort sina knipövningar. I alla fall när man fått flera barn. Detta ämne får jag återkomma till i ett senare inlägg. Det går inte att ta upp detta ämne för många gånger då det är så viktigt för njutningen/känseln vid sex.

Specialare med både kuk och fingrar

En spännande ställning som blivit lite av en specialare för oss är att ligga på rygg med könen mittemot varandra. Detta kräver att mannen kan böja ner kuken, vilket jag har förstått kan vara besvärligt om han är alltför hård.

Men mannen behöver ju inte ligga på rygg utan gör nog bäst i att sitta upp lite grand. Om han då tränger in med kuken och sedan samtidigt för in några fingrar och stimulerar G-punkten händer grejer, i alla fall för mig. 

Fler kvinnliga sexfenomen

Vi kvinnor har förärats en fantastisk kropp. Den är inte alltid helt lätt att förstå sig på, men man lär så länge man lever. Och G-punkten är bara ett av flera kvinnliga sexfenomen som vi är kapabla att uppleva. I kommande inlägg kommer jag att lyfta fram  ytterligare några fantastiska kvinnliga sexfenomen som jag vill dela med mig erfarenheter om.

Läs också:10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00