ANNONS

5. Bra porrfilm eggar mig

/

Liws porrgömma

,

Nu ger jag mig in på ett ämne som kan väcka många olika känslor. De flesta har nog sett en, fantiserat om en eller i alla fall undrat kring hur det är att se en. Sen finns det ju även de som tycker det är motbjudande. Ämnet är porrfilmer.

Porrfilmer kan vara riktigt bra!

Det finns mycket porrfilm där fokuset bara är på mannens njutning, och kvinnan mer ses som ett objekt. Men det finns också väldigt mycket porrfilm, där kvinnans njutning är i lika mycket fokus som mannens. Detta finner man kanske bäst i amatörvideos. Kanske är det dessa trovärdiga filmer som är de mest sedda? I alla fall om jag ska se till min man. Han tänder helt klart mer när det är tydligt att tjejen njuter och man ser att det är på riktigt.

Å andra sidan, vem har ej tänkt förbjudna tankar och kollat in sådant som är lite “dirty” och “bad”. Jag behöver i alla fall få sväva ut i min fantasi ibland. Jag tycker tex det är sexigt att se på en film om submission. Kvinnans njutning är i denna typ av ”lekar”i alla högsta grad i fokus.

Kontrollanter lurar sig själva

Om min man ser på porr är det inte något fult i mina ögon. Att fråga och ta reda på vad han tänder på och kollar på innan jag uttalar mig om porren är min melodi. Ju mer man kommunicerar med sin man/kvinna desto mer får man ju veta. Om en kvinna/man sätter upp handen och säger: nej det får ej förekomma, ja då får ju personen i fråga inte veta någonting och det kommer garanterat att smygas.

Jag tror flertalet av alla män går igång på någon typ av porrfilm. Män sägs ju vara mer visuella. Just detta kan jag helt sätta mig in i då jag aldrig onanerar utan att se på något porrigt/sexigt. Jag har inte förmågan att se så utförliga bilder i huvudet och då tappar jag upphetsningen. 

Bra porrfilm för mig

Guldkornen för mig är baserat på njutning. Njutningen måste kännas äkta. Oftast vill jag se det som i min värld är realistiskt. Att klitoris då berörs känns viktigt.
Att se när tjejen kommer typ 5 gånger med 4 olika män genom bara vaginal stimulans, kan också vara väldigt upphetsande tycker jag även om jag själv inte upplevt det. Då fantiserar jag att jag är denna tjej på filmen vilket är härligt. 

Jag – The Good Girl

En ny favorit för mig är Erika Lusts filmer som är baserade mer på kvinnliga fantasier. En av filmerna, ”The Good Girl”, faller mig speciellt i smaken. Där kan jag verkligen fantisera att jag är kvinnan i filmen då jag går igång på att vara städad på ytan och ”dirty” när ingen annan än mannen ser på. Att som i denna film få älska med en okänd man, inte bara knulla med honom utan ha sex med känsla är en upphetsande fantasi. Ett one night stand ska enligt mig vara så här passionerat. Problemet, när jag var singel, var att jag bara blev förälskad om sexet var så här känsloladdat. Men som gift kvinna är det denna eggande ingrediens som får mig mest kåt. 

Fäbodjäntan är underskattad

Nyproduktioner och amatörvideos i all ära men det gamla hederliga, rejäla och smått mytomspunna drar kanske ändå det längsta strået? Jag minns tydligt den förvånande känsla jag hade efter jag sett Fäbodjäntan för första gången. När vi satte oss för att se filmen mer eller mindre stålsatte jag mig för att inte fnissa eller tänka på den stora falukorven som på ett osexigt sätt skulle in på ett speciellt ställe. Den kåthet som sedan vällde ur mig när vi började titta samt närmsta dagarna, veckorna och månaderna var råhäftig. Det var så 70-tals naturligt men ändå så ”grovt i munnen” att jag föll pladask.

Inte fy SKAM

Jag trodde min upphetsning vid porrfilmstittande bara gällde när en kvinna var med i bilden. Även om såklart mannens njutning till kvinnan också är eggande. MEN så såg jag SKAM säsong 3 och blev kåt. Två underbart kära killar som hånglar runt. Då insåg jag att förälskelsekänslor verkligen gör att jag blir kåt. En annan sak som verkligen gör mig eggad är hett hångel. Hur många gånger har jag inte sett på kärleksfilmer och önskat att jag fick se skådespelarna fortsätta ha sex när filmen är slut.

Min mans favorit bland porrfilmsstjärnor

I början när min man sa att han fantiserar att jag är tjejen i porrfilmer han ser log jag och tänkte – jaja det säger han bara för att vara snäll eller för att jag inte ska bli svartsjuk. Men när åren gått har detta fortsatt att återkomma och jag inser att detta verkligen är en fantasi han har. Detta är otroligt eggande för mig. Jag själv ser bara de som är på filmen precis som de är. Jag har svårt att se andra ansikten på aktörerna. Min man kan uppenbarligen fantisera om mig med andra män…

— Uppdaterat 26/11-17 —

Efter kommentarer på detta inlägg har jag insett att jag inte riktigt fått fram vad jag egentligen tycker om porrfilmer. Närmare bestämt är det ordet kvinnoförnedrande som jag använt utan att riktigt reflektera över dess innebörd i sammanhanget. Jag har därför justerat lite i inlägget. Detta har gett upphov till mycket tankar som jag återkommer till i ett nytt inlägg…

— Uppdaterat 8/1-18 —

Detta inlägg har nu fått sig en uppföljning i inlägget ”Porr är inte det lättaste”.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00