ANNONS
PersonuppgifterCookies

4. Svårt att komma fram till min orgasm

/

SingelLiw

,

Hur är det då att aldrig komma med en sexpartner? För mig var det som att lägga mig naken på stan och sedan låta folk gå förbi och undra vad jag höll på med. Vissa vågade fråga varför jag låg där naken, andra tyckte det var för pinsamt och lät bli.
Ibland erkände jag min historia, men det fanns aldrig något lätt och inbjudande sätt att göra detta på. Ingen tycker det är attraktivt med en kvinna som har problem med att komma, det säger min erfarenhet mig. Vissa kunde visa förståelse och tycka det var ok – om de själva hade sina skelett i garderoben och var modiga nog att berätta om dem. Kanske i och för sig en mogen man hade betett sig annorlunda, det hjälpte ju inte att jag bara dejtade småpojkar på 20-25 år.

Svårt att komma som singel

Det var nog det värsta. Att söka den rätte, men gång på gång hamna i denna blottande soppa. För vilka som dejtar har inte sex? Visst kan man vänta med sex men det var inte alltid så lätt utan att blotta sig. Ungefär en vecka kände jag var normalt i dejtingvärlden utan att ha sex. 1-3 dejter ungefär. Sedan kom tillfället när det inte gick att skjuta på “det” längre. Första och ev andra gången man hade sex var oftast de bästa gångerna även om de inte var bra. Viss njutning fanns då och jag var hyfsat avslappnad, i alla fall inte på helspänn. När man hade haft sex 3 ggr ungefär, i bästa fall, kom ju då frågan: Kom du?, eller Hur kommer du? Då hade man alltid två vägar att välja mellan.

Sanningens väg – den var aldrig rolig. Jag försökte alla möjliga infallsvinklar. Att göra det lite busigt – en vibrator kanske vi kan ta med? Säga hela den jobbiga sanningen och berätta att jag mådde dåligt över det – aldrig ett bra val.

Eller att kroppsligt försöka hinta och stöna lite högre ibland när det kändes bra. För G-punkt hade jag en, det hade jag upptäckt. Inte för att det ledde till orgasm men det var skönt.

Den andra vägen var att säga att det kommer längre fram, det tar lite tid. MEN problemet då var att jag inte visste hur jag kunde komma med en partner. Jag visste bara att med mig själv kom jag med vibrator eller duschen. Jag visste inte hur jag skulle ta på mig själv vid 27 års ålder.

Så vad hände alltid efter en månads dejtande. Jo antingen flydde de från mig snabbare än jag hann säga hej då. Eller öppnade jag mig aldrig och avslutade det hela själv. Ofta var det det senare.

Vågade aldrig ta sexuell plats

Det fanns inte på kartan för mig att vara kvar i en skön sexaktivitet mer än kanske 5 min. Jag kunde absolut inte ta platsen att låta en kille slicka mig mer än så även om det någon gång var riktigt skönt. Han ska ju inte behöva ligga där och bli uttråkad tänkte jag. Jag visste helt enkelt inte hur länge han skulle behöva ligga där för att jag skulle komma. I mitt huvud var det iaf för lång tid för att det skulle vara attraktivt för honom.
När en väninna berättade om ett one night stand där killen slickade henne i 30 min en natt bara gapade jag. Den platsen kunde jag aldrig ta. Det bästa var nästan ett KK jag hade, ungt sådant, som hittade min G-punkt och som aldrig ställde en fråga om sexet till mig. Kan ju låta ocharmigt, men för mig var det befriande. Han måste ju också förstått att jag inte kom, men valde att njuta av det vi hade.

I förhållande utan att komma

Under ett år i övre tonåren var jag i ett förhållande utan att komma. Vi hade det bra “allmänt” och utåt sett, men det kunde vara så illa att jag efter sex vände ryggen till honom och grät. Ibland kramade han mig och undrade vad det var. Jag sa inte som det var, det var så förnedrande. Istället hittade jag på något annat. Detta beteendet satte konstiga spår i mig. Jag vågade aldrig ta för mig sexuellt.
Sjukt nog gick det för mig i detta förhållande ungefär kring ett-års dagen tre sextillfällen efter varandra i ridställning på en toalett, på bara någon minut. Efter detta var jag ju så glad och kände mig “botad” och delade allt för första gången med min kille. Vi kunde dock aldrig upprepa detta. Två månader senare tog det slut. I ett annat längre förhållande var det vibrator som vi tog till ibland när jag ville komma men det kändes aldrig som jag hittade mig själv sexuellt.

I förhållande och att komma

Jag lever nu i ett förhållande med 3 barn där jag är mycket tillfredsställd. Varje gång vi har sex och jag kommer känner jag en enorm tacksamhet. Det känns som den aldrig kommer försvinna, tacksamheten för att kunna komma med en partner. Så nu är jag helt plötsligt “glad” för mitt förflutna och att jag haft svårt att komma, då det gett mig denna enorma sexuella tacksamhet. En orgasm är för mig ingen självklarhet, utan en gåva. Sen är det en enorm hjälp att min man också tar lite längre tid på sig. Så förr eller senare kommer vi 😉

Läs också:20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00