ANNONS
PersonuppgifterCookies

1. En sexblogg och mammablogg i ett

/

FamiljeLiw

,

Välkommen till min sexblogg och mammablogg i ett!  Det finns massvis med bloggar, inte minst mammabloggar. Men saken är den att jag tycker det saknas en blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Den här bloggen är tänkt att fylla det tomrummet och bli den blogg som jag själv saknat. Här kommer jag att bjuda dig på min historia om sex, lust och njutning. Jag tänker berätta eggande, spännande och ibland generande historier från min verklighet. Så häng med, nu kör vi!

Vem är Liw?

Jag är 3-barnsmamma som snart passerat 40-års sträcket. Maken och jag är gifta och har varit tillsammans i över 10 år. Jag lever ett helt vanligt mammaliv med hämtning på dagis, körning till jobb och läxläsning. Jag försöker ihärdigt lägga det dagliga pusslet som varje småbarnsförälder eftersträvar. Vill du veta mer om mig kan du gå in på sidan ”Om mig”.

I mig finns ett alter ego som brinner för att bevara det sexuella i mig, som vill våga, gå utanför boxen ibland och som strävar efter att blir förälskad i samme man om och om igen. Hur svårt det ibland än må verka så har det hittills varit fullt möjligt. Jag älskar mitt alter ego, som jag nu låter komma fram i denna sexblogg/mammablogg.

Att vara som en öppen bok

Jag har alltid avslöjat lite för mycket när någon undrat om mitt privatliv. Faktum är att jag försökt jobba bort denna egenskap, då den gjort att jag ofta känt mig blottad. I och med denna blogg får jag dock chans att leva ut denna sida hos mig själv igen vilket är fantastiskt. För att kunna göra detta fullt ut behåller jag min identitet hemlig.

Behov av sexsnack mynnar ut i en sexblogg

Jag kommer skriva om allt som har med sex och lust att göra. Alla

inlägg, mina ord och tankar, kommer till för att jag saknar dessa reflektioner och diskussioner i det dagliga livet med vänner, i läsning på nätet och under parmiddagar. Några gånger har jag diskuterat sex med vänner men det var när jag var yngre. Med vänpar är det ett fåtal jag och min man kan prata sex med och då är det ändå ej speciellt ingående. När det sker är det dock jätteroligt.
Jag vill väcka något hos er därute, en undran, en längtan, en lust eller ett alter ego 🙂

Läs också:20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00