ANNONS

69an med fingertoppskänsla

/

Liws levande

,

UnderLiw

,

För många är nog oralsex något av det skönaste och mest intima som finns, vilket det med åren har blivit för mig med. Men just mottagandet av oralsex har, för mig, länge varit förknippat med svårighet att slappna av. Kanske är det inte en helt ovanlig känsla att känna då det handlar om en sådan intim sak. Jag tror att jag är lite av en ”late bloomer” när det kommer till att njuta av det orala. Jag har inte varit intresserad av att utforska det förrän de senaste åren. Numer är 69an något av en favorit, vilket är ganska nytt för mig.

Går det att hitta full avslappning?

Tidigare har jag gjort inlägg som lyft fram betydelsen av att vara uppvärmd vid oralsex. Och att det annars inte känns lika skönt för mig. Att slappna av med någons huvud mellan benen har definitivt inte känts självklart för mig. Lite tråkigt såklart, men sedan jag insåg att oralsex efter några orgasmer får en helt annan spelplan som faktiskt passar mig har jag velat utforska området mer och mer. Men frågan som kvarstod var om det kan bli skönare direkt och ta kortare tid till orgasm utan uppvärmning också?

Hur ska det gå till?

Sen jag träffade min man har jag känt mig sedd och ompysslad vid en slickstund, men jag har nog kroppsligt inte kunnat slappna av utan några orgasmer i kroppen. Sen har jag väl insett med åren att flera stimuli samtidigt får min kropp att bli tydligt mer avslappnad. Men om min man för in några fingrar i mig samtidigt som slickandet forceras fontänorgasmen och det blir faktiskt inte lika skön orgasm just oralt. Och varken jag eller min man är ute efter själva sprutet vid oralsex. Så att forcera fram ett sprut vid oralsex är vi nog inte bekväma med någon av oss.

Inte i nuläget. Att föra in något analt vid oralsex är inte heller något jag känner mig helt bekväm med. Så samtidigt som jag känt mig sjukt nyfiken på att mer och mer kunna njuta oralt så har det känts som att jag inte vetat hur vi ska utveckla det vidare. Men så gjorde min man något som fick mig att direkt kunna slappna av och därmed kunna njuta fullt ut redan från början.

69an en gång i månaden

För någon dryg vecka sedan, innan min mans sterilisering, ville vi ha sex då vi visste att det kanske kunde dröja några veckor innan nästa gång. Då jag hade ägglossning blev det som det brukar bli vid denna tidpunkt, en 69:a. Det har blivit mer och mer vanligt för oss att vi nån gång i månaden bara har oralsex pga osäkra perioder. Vi har lovat varandra att inte sluta med det nu när vi snart kan ha penetrerande sex oftare. Det är speciellt och skönt att bara ha oralsex ibland. När vi kör 69:an, utan att jag är uppvärmd, brukar min man få ligga i kanske en halvtimme innan jag kommer och jag känner att jag inte helt kan slappna av. Först därefter ägnar jag mig mer intensivt åt min man oralt. Det blir ofta i den ordningen då jag inte kan suga av honom fullt ut när jag är inne i mitt. Så initialt får han lite lugnare behandling. 😊

Hittade min avslappningsknapp

Under 69an med mig ovanpå började min man vid senaste sextillfället att med lätta fingertoppar smeka mig mellan och på skinkorna samtidigt som han slickade mig. Jag kände direkt att det var som en avslappningsknapp för mig, vilket blev en genväg för att känna mer. Avslappningsknappen gjorde oralsexet jätteskönt direkt. Innan vi lade oss i 69:an hade vi hånglat och kyssts och då överraskade Love mig med lite nack och öronhångel 🥳️.

Och sedan lite bröstbehandling med lätta fingartoppar och varsamma händer. Ingen lång stund men det fick tydligt igång mig. När han sedan började slicka mig ville jag fort upp i 69:an. Att sitta på föredrar jag nuförtiden. När Love sen började med sina lätta fingertoppar mellan mina skinkor och över analöppningen så insåg jag att det är ett väldigt känsligt område för mig som tydligt förstärkte känslan kring mitt underliv. Dubbel beröring, fast nu då bara utvändigt. En parentes är att jag älskar att bli smekt och kliad var som helst på kroppen. Det finns inget som får mig att slappna av på samma sätt. Och det tar bara två sekunder så är jag helt avslappnad. Kombinationen att bli smekt runt rumpan och slickad mellan benen var gudomligt skönt. 

Lite fördröjning förhöjer

Sen höll jag som vanligt igen lite för att jag inte vill spruta rakt i ansiktet på Love. Går allt fort och med fingrar inblandade så kommer ett större sprut än om jag håller igen lite och avstår fingrarna. Det positiva med att hålla igen lite är att orgasmen blir mycket skönare och längre när den väl kommer. Att själv kunna välja att dra ut lite på orgasmen vid bara slickande är jag inte bortskämd med. Jag kom i alla fall efter cirka en kvart och det var sjukt skönt från första stund till den starka orgasmen på slutet. Det var en STOR upptäckt för mig. Det var verkligen fingertoppskänsla av Love kan jag glatt konstatera. 😁

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Svensson-Liw

/

Att ha sex på fler beskrivs ganska ofta som en livsstil. Lite som att ha blivit hemligt medlem i en klubb där medlemmarna antas fungera ungefär likadant. När vi precis hade testat på detta med att bjuda in fler i vårt sexliv kände jag mig obekväm med att benämna oss som swingers. Och om jag ska vara ärlig har detta bara förstärkts fram till idag, fyra år senare. Jag tänkte länge att det handlade om att jag måste lära mig bära ordet swingers med stolthet. Men problemet för mig är nog mycket att det ska vara en livsstil, ”The Lifestyle”. För oss är det ingen livsstil.

Livsstil per definition

Jag och min man lever ju vårt liv precis som tidigare. Och jag tror att många av de med gläntande dörr till denna ”sex på fler värld” också ser det som just en krydda till sitt vanliga liv och sitt sexliv tillsammans, mer än som en livsstil. Såklart finns det en del som tydligt har detta som sin livsstil, men jag tror ändå inte majoriteten har det. En livsstil per definition, om man googlar det, beskrivs innefatta hur du lever ditt liv och inkluderar en stor mängd av aspekter. Här avspeglas dina värderingar och dina prioriteringar i livet.

Vad en livsstil är för mig

Mina tankar om ordet livsstil är att det genomsyrar stora delar av ens liv, och att livet får anpassas just efter dessa val av livsstilar. Som att vi är föräldrar och att vi är egna företagare t ex, vilket för mig är tydliga livsstilar. Vårt intresse för ”sex på fler” har ju fått komma in i vårt liv, men fått ducka för att vi är just föräldrar och egenföretagare. Inte tvärtom. För en del andra, som kanske inte har barn eller har utflugna barn, kan det ju vara just detta med sex på fler som tydligt präglar vilka de är och hur de lever och därför kanske de mer känner att det är en livsstil.


Hemligg – för vanligt folk

Vi beskriver ju vårt sexcommunity Hemligg som en sida för vanligt folk med ett intresse av sex. Inte i avseende att vanlig skulle stå för “normal” utan att vanlig står för att många lever sina liv som ganska ”vanliga”. Hur en familj är konstruerad spelar ju ingen roll, men de flesta lever ändå ett ganska vanligt liv, med villa, vovve och Volvo. Och jag blir smått fascinerad och glad varje gång jag inser hur många härligt vanliga och nyfiket lekfulla människor jag ser på Hemligg

”Welcome to the Lifestyle”

Kanske är det så som swingers framställs i Playboys TV-serie Swing, och även ofta också i tidningar och media, som är problemet till att jag har svårt att bekänna oss som Swingers. I ovan nämnda serie är det ju i varje avsnitt ett gäng erfarna Swingers par som välkomnar ett nybörjarpar till ”The Swing House”. Ofta görs det med orden ”Welcome to the lifestyle”. Och nästan alltid när jag läser om swingers i tidningar lyfter de fram par eller personer som verkligen lever ut swingandet som en livsstil. Så även om vi nog anses vara swingers av många, och per definition kanske är det, så identifierar jag mig inte med hur ”swingersvärlden” framställs. 

Behöver inte köpa hela paketet

Jag får ibland frågan hur det är att ha öppnat dessa dörrar till denna nya värld, vilka farhågor som finns och hur vårt liv har förändrats. Jag vill då instinktivt berätta att vårt liv inte förändrats nämnvärt och att jag faktiskt känner mig ungefär som samma gamla vanliga mamma fortsatt. Med en liten hemlighet i fickan såklart, som en liten kryddburk jag kan ta fram och både salta och peppra lite med ibland. Jag känner dock att jag med tiden blivit mer trygg i att berätta att vi testat och gillar att ha ”sex på fler” ibland.

Jag tror det beror på att jag numera inte tänker att jag behöver stå upp för det som en livsstil och bära upp hela ”swingerspaketet” utan istället bara kan vara mitt vanliga jag, trots att vi inte lever helt i sexuell tvåsamhet. Och likväl som personer med ett annorlunda sexuellt intresse ska få blomma ut tror jag att vi vanliga Svenssons också behöver få glänta på lite förbjudna dörrar ibland, utan att behöva öppna dem på vid gavel.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

413. Sterilisering – funderingar efter snabba ryck

/

Nästa vecka ska Love sterilisera sig!! Allt har gått så fort och det var inte ens en månad sedan vi bestämde oss för detta och han gick till HC. Jag skriver vi eftersom det ändå känns som ett gemensamt beslut, även om det egentligen kanske borde vara Loves beslut. Är sterilisering något att tveka över? Love tvekar inte, och egentligen inte jag heller. Däremot har det gått lite väl snabbt för mig, och min man har väl också lite funderingar som han inte riktigt fått tydliga svar på.

Tanken föddes långt tidigare

Det var egentligen redan för cirka 3-4 år sedan vi för första gången började fundera på om Love skulle sterilisera sig. Det var under tiden vi träffade Moa och Henrik och de öppnade upp våra ögon för det. Nu aktualiserades frågan i vår kontakt med nybörjarparet vi träffade via Hemligg, som också var i samma tankar. Helt plötsligt kände sig Love redo eller kanske snarare motiverad att sterilisera sig. Sen hann vi knappt blinka innan han hade fått ett datum för operation. Vi trodde typ det skulle ta mellan 3 månader till ett år för att få en tid. För mig känns det som ett ganska stort steg, men jag ser ändå ingen anledning till varför han skulle avstå. Vi vill ju inte ha fler barn någon av oss. Och jag känner mig ju tacksam att han vill vara den som gör det för jag hade nog inte velat sterilisera mig. Den enda tvekan som Love kan känna är att det känns lite dumt att peta på nåt som funkar med farhågan att nåt skulle kunna gå fel vid operationen. Men i övrigt har han inga tveksamheter kring att sterilisera sig. 

Har lite funderingar

När vi har diskuterat jag och Love har några ”manliga” funderingar dykt upp har jag märkt.

Tämligen obetydliga saker för mig som kvinna, men som han ändå undrar över och inte kunnat hitta ett tydligt svar på. Det han funderar på är om satsen kommer vara likadant till utseende, mängd och konsistens efteråt? Eller kommer den vara tunnare, genomskinlig eller i betydligt mindre mängd? När man läser om det verkar det variera. Men det verkar ändå som att det inte kommer att bli någon större skillnad.

Fördelar vid sex på fler

Om vi skulle träffa ett par någon gång igen så underlättar ju en sterilisering såklart, även om det ju inte är den primära anledningen för oss med en sterilisering. Att kunna ha sex med undantag för en veckas mens i månaden lockar oss. Sen är det bara att konstatera att när det kommer till att träffa ett annat par är det inte lätt att tajma mens och säkra perioder hos två kvinnor. Det fick jag erfara när vi var med Moa och Henrik. Vi började ju både jag och Moa med mini-piller under den perioden vi träffades. Och trots att de månaderna faktiskt fick min mens att bli mer regelbunden, ja nästan som en klocka, så vill jag inte göra det igen. 

Kan ta ansvar utan kondom

En anledning till att vi vill vara exklusiva med ett par, om vi träffar ett igen, är ur trygghetssynpunkt när det kommer till könssjukdomar. För även om vi kan ha kondom i början är det inget som vi vill ha i längden. Och här underlättar ju såklart en sterilisering. Sen har det varit en självklarhet för oss att alla testar sig och/eller har kondom. Att vi träffat nybörjare eller de som nyligen lämnat en relation har också gjort sitt till att det känts säkrare för oss.

Vila eller köra på direkt?

Så inom en vecka är alltså min man steriliserad.

Han ska tydligen kunna ha sex samma kväll enligt sköterskan han pratat med. Men när vi läser på lite om det så verkar det ändå vara så att det är bra att vila från sex i någon vecka. Han får väl se så att allt fungerar normalt på egen hand först tänker jag.  Tänk att vi nu är i ålder för att definitivt avsluta barnagörandet. Det har i och för sig känts givet i hjärtat sedan minst 5 år. Men nu blir det definitivt på ett helt annat sätt. Och lite pirrigt måste jag erkänna att det är. 😊

Nästa inlägg:
Svensson-Liw

34

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00