ANNONS

Snöat in på tajta sexiga klänningar

/

Nej någon snö har vi inte fått än där vi bor. Men jag har snöat in mig på något annat än just vädret. I helgen så var jag på shoppinghumör vilket inte sker så ofta. Men som vanligt sista åren är det inte med något snyggt vardagsplagg jag kommer hem, som jag egentligen behöver. Utan det är med en sexig, tajt halvlång och ofta svart klänning jag står där i kön till kassan med.

En ny svart genomskinlig

Förr ägde jag kanske runt 10 klänningar. Min uppsättning klänningar har nu mer än tredubblats på 2-3 år. Ofta köpta på billiga butiker eller second hand. Jag som alltid varit en ”byxor-och-snygg-tröja-eller-linne-tjej” genom alla år, i vardagen likväl som på krogen. Nu har jag ju då helt snöat in på sexiga klänningar. Och den jag köpte nu i helgen tog nog priset. Den var ju då svart…och genomskinlig. När ska jag ha denna? Men jag kunde inte motstå den. Vill ni se den så finns det en glimt av den nu inne på ”Glimtar av Liw”.

Har blivit lite mer vågad

Jag är tämligen övertygad om att mitt nyfunna intresse för sexiga klänningar är ytterst ihopkopplat med min blogg och våra äventyr. För hur ofta har man annars nytta av alla dessa sexiga outfits? Men jag måste erkänna att jag har börjat våga klä mig mer i uppklädda klänningar även på kalas eller på middagsbjudningar. Min tidigare halvnoja att aldrig klä mig för snyggt har till stor del försvunnit. Och jag har nu mer börjat gilla att våga klä upp mig. Eller är det kanske bara min 40-årskris?

Speglar min ökade kåthet

Kanske speglar alla dessa sexiga klänningar min ökade allmänna kåthet. Som att jag ser framför mig att jag ska kunna gå troslös, bli upplyft mot en vägg eller något annat sexuellt. Tanken på det är i alla fall rolig att spela med. Det tillsammans med en sexig fotlänk så skapar man lite spänning kring de signaler man sänder ut. Även om det kanske främst är jag själv som snappar upp och går i gång på de signalerna. Och att jag skulle träffa någon främling finns inte på kartan. Det går ju jag inte igång på. Men det är bara att konstatera att jag gillar att klä mig fint mer nu än tidigare.

Kul att klä upp sig

Samtidigt tycker jag det är ganska skönt att gå i klänning. Vilket jag aldrig tyckt förut. Att klä sig sitt finaste är superkul tycker jag. Extra roligt blir det inför ett äventyr om man förenar den inköpta klänningen med att gå och fixa sig i håret, raka sig helt (eller nästan 😉) och kanske sett till att vara lite extra tränad och fit.

Långt ifrån toppformen, men har en plan

Just nu är jag dock faktiskt, förutom inköp av klänning, helt ogjord i håret, ganska jätteorakad (😁) och jag har gått in på lite sparlåga. Så jag känner mig ganska långt ifrån toppform. Jag är nog inte den som kan hålla mig i toppform hela tiden. Vem kan det? Det har blivit lite så att jag toppar formen inför våra äventyr. Och just nu har vi ju inget äventyr på gång.  Men vi har en plan… 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.11
14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

294. Ny sexuell upptäckt

/

Senaste veckan har vi gjort en ny sexuell upptäckt som jag bara måste berätta om. Inte riktigt i klass med när Love hittade min ”komma-knapp” på g-punkten,  men lite åt det hållet. Jag är smått lyrisk efter upptäckten.

Haft en liten torrperiod

Jag får nog börja från början. Vi hade inte haft sex på närmare två veckor Love och jag, pga förkylningar i familjen. Tillfällena för sex bara försvann med VAB som avlöstes med trötta kvällar. Ingen Covid-19 som tur var, men i alla fall. När vi håller oss borta från sex en lite längre period, så tenderar jag att bli lite lat och få ursäkter i huvudet där jag inte riktigt har kåtheten lika närvarande i mig. Så var det lite nu.

Torkan bröts med lite morgonsex

Nu började vi i alla fall lördagsmorgonen med lite morgonsex i en av mina favoritställningar, ”Skeden”. Den känns så naturlig och sexig just på morgonen. Vi körde på med lite jämna avbrott då vår yngsta sprang in och ut ur rummet med jämna mellanrum. Så det blev aldrig fokus på att komma. Men ändå skönt så där nyvaken och förbjudet under täcket när ingen var inom synhåll.

Ett oväntat sextillfälle uppenbarade sig

Sen på eftermiddagen dök ett oväntat sextillfälle upp från ingenstans. Våra två äldsta fick för sig att spela något dataspel tillsammans på rummet. Att de två spelar tillsammans händer sällan. Men nu stängde de in sig och verkade avse att sitta större delen av eftermiddagen. Sen plötsligt ringde en granne och undrade om minstingen ville komma in och leka, vilket han såklart ville. Jag tänkte inte på tillfället som uppenbarade sig mitt framför näsan på mig, men det gjorde Love som föreslog att vi skulle ta och smyga in i sängkammaren en stund.

Love kom snabbt

Vi duschade av oss lite snabbt och hamnade sedan i 69:an. Som komplement till morgonens knullande kände jag för oralt och händer. Jag kände att Love var extra hård och jag kände att jag hittade tekniken vid avsugning ganska lätt. Som vanligt försökte jag lägga den på minnet, vilket ofta är svårt då det varierar från gång till gång vad som funkar bra. Efter kanske bara fem minuter säger Love att han kommer och det var riktigt upphetsande att ta honom i min mun.

En ny teknik upptäcktes

Därefter la jag mig på ryggen och väntade på Loves fingrar inne i mig. Min hand var på klitoris. Sen vet jag inte riktigt vad som hände. Något nytt var det i alla fall. Love låg nedanför mig i sängen med rak arm och spände sin underarm i madrassen medan han tryckte upp mot min G-punkt underifrån men tre raka fingrar inne i mig. Det var som att de blev precis i rätt vinkel och med rätt tryck. Just för att det var så skönt direkt började jag trycka ifrån med mina fötter i madrassen och lyfte rumpan upp och ner för att inte komma direkt. Loves tre fingrar i mig blev som en erigerad kuk när han spjärnade emot med underarmen i madrassen . Jag fortsatte att lyfta rumpan upp och ner från underlaget och red hans fingrar, samtidigt som Love pressade sina fingrar mot min främre vägg. Det var skönt på ett sätt jag aldrig upplevt tidigare.

Otroligt skönt

Att jag upplevde det som extra skönt beror nog på att jag nästan aldrig känt att jag kunnat komma när jag är aktiv under sex. Nu kände jag direkt att jag kunde komma snart. Väldigt snart om jag fortsatte. Så började det småskvätta ur mig, men det märkte jag knappt i all upphetsad aktivitet. Bara att det var så grymt skönt. Skönare än jag någonsin känt när jag varit aktiv. Efter en stund kom jag en och två gånger med en tydlig fontänorgasm. Jag sjönk sen matt ihop.

Ville bara ha mer och mer

Men ganska fort kände jag som att jag hade fått smaka på godis för första gången. Jag ville ha mer. Så jag bad Love upprepa allt som för att försäkra mig om att det jag just upplevt var verkligt och gick att utföra igen. Det fungerade denna gången också. Sen fick han upprepa en tredje gång. Tredje gången gillt liksom. Men jag kunde inte avstå utan bad honom om ännu en omgång. Sedan var jag härligt nöjd.

Hela könet var fullt aktiverat

Men hela mitt kön var nu som om jag hade en g-punkts vibrator inne i mig eller något. Jag hade kunnat fortsätta komma ännu mer. Och aktiviteten var konstigt nog inte ens jobbig. Om orgasmen är vid 100% så låg jag på 90% i mitt grundstatus. När jag kissade efteråt var det också jätteskönt, sexuellt skönt. Så aktiverat var hela mitt kön. Det tog över en timme innan det slutade pirra mellan benen.

Stort för mig detta

För mig var detta en stor grej, att kunna komma när jag är aktiv. Min sexuella resa slutar aldrig att förvåna mig. Från att jag var tvungen att gå helt in i mig själv för att kunna komma efter tjugo minuter. Med vibrator. Sen så småningom efter 10 år med fingrar till att Love hittade min g-punkt med mig i avslappnat läge. Till att jag nu kunde vara aktiv. Att jag kan komma under en samlagsaktivitet även om den var konstruerad känns jättehäftigt. Nu är man ju bara nyfiken på vad som ska bli nästa upptäckt? 😜

Nästa inlägg:
Snöat in på tajta sexiga klänningar

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.11
20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

293. Muspruttar och smygfisar

/

Fisar är sällan uppskattade. Speciellt inte i sänghalmen. En liten söt prutt är väl kanske inte hela världen, men definitivt inget som luktar. Det som däremot hör mer hemma vid och efter aktivitet mellan lakanen är muspruttar. Inte så att vi uppskattar dom när de dyker upp, men det är sånt som händer. Vi har nog alla upplevt dem. Och alla vi kvinnor har nog någon gång skämts över detta fenomen. Och de flesta, män som kvinnor, har nog garvat åt att de dykt upp.

Det man inte vet om har man inte ont av

I vilket fall så är det ju något man ogärna vill råka ut för. Speciellt att en vanlig fis skulle ge sig till känna. När man har varit tillsammans i mer 10 år som Love och jag så är det väl inte längre så stor skämsfaktor över det. Men det var ju annat när vi nyligen hade träffats. Jag kommer ihåg hur vi då på väg hem från en weekendresa satt på ett tåg och jag somnade på hans axel. Under min törnrosasömn hade jag pruttat till, inte bara en gång. Vilket jag var lyckligt omedveten om. Det tog ett bra tag innan Love berättade detta för mig. Och det var bra tänkt. När han berättade det hade vi redan passerat stadiet där det inte längre var hela världen om någon av oss råkade fisa i närheten av den andre. Alla gör det ju liksom. Dessutom hade vi under den här weekendresan haft analsex för första gången. Så hade han berättat att jag hade suttit och småpruttat på vägen hem så hade det troligen inte blivit mer av den varan. 😉

Gör allt för att slippa fisar

I sängen, i kåthetens stund, är det ju ännu lite känsligare med vanliga fisar och pruttar. Framförallt om vi är mitt i ett äventyr och bjudit in fler för roliga aktiviteter. Det blev en diskussion om spolning i kommentarsfältet efter förra veckans inlägg om ”Rimming”. En sak jag har insett de få gånger jag testat att spola mig är att det har känts tomt även på fisar. Vilket känts ganska befriande i stundens hetta när någon relativt okänd är med ansiktet mellan ens ben. Kanske är jag lite extra nojig för bajs och fis i sexuella sammanhang. Även fast jag släppt det mer med åren och inte hade sjunkit under jorden ifall det skulle råka komma lite luft. Men oavsett så har jag svårt att föreställa mig att någon uppskattar vanliga fisar när man har sex.

Muspruttar får man räkna med

Muspruttar är däremot mer okej, även om de kan vara lite pinsamma ibland. Framförallt ifall det skulle råda någon osäkerhet om det var en musprutt eller vanlig prutt. Det handlar ju bara om att det på något sätt tryckts in luft som sen bildar ett ljud när det kommer ut. För mig händer det vanligast när jag blivit tagen bakifrån känns det som. Jag tror också det är något som blivit vanligare efter att jag fått barn. Jag måste erkänna att det kändes ganska befriande att det hände för Moa, likväl som för mig, under våra fyrkantsträffar. Det kändes då faktiskt aldrig konstigt. Vi skrattade mest åt det. Det hände ju inte heller speciellt ofta. Men en musprutt då och då får man räkna med. 😂😇

Nästa inlägg:
Ny sexuell upptäckt

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.8
12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00