ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Realdoll – En sexdocka på riktigt

/

Liws tankar

,

Sexhjälpmedel för män kan ju vara lite tabubelagt om vi ska vara helt ärliga och som ”top notch” över tabubelagda sexhjälpmedel för män är nog ändå en realdoll. Dvs en verklig sexdocka som ser ut som en kvinna. Det är nog knappast någon kille som skulle skylta med att han har en realdoll hemma. Och det kanske är ganska klokt för det skulle nog kunna få en hel del tjejer att rygga tillbaka lite.

Vad är egentligen en realdoll?

En realdoll är alltså en sexdocka som är i fullstorlek och i mångt och mycket ser ut som en verklig tjej. Även om de ofta kan vara lite extrema i sin kroppsbyggnad då de kan skräddarsys efter köparens önskemål. Men bortsett från det så ser dessa sexdockor väldigt verkliga och naturliga ut. Så namnet realdoll får vi nog se som väldigt passande. Jag har själv aldrig träffat på någon realdoll i verkligheten, men vad jag har förstått så är de gjorda med nån PVC-plast som ger en hyfsat naturlig känsla även om de såklart inte har någon naturlig kroppsvärme. Men det har jag hört att de kan avhjälpa med hjälp av ett varmt bad.

Realdolls har blivit billigare

Realdoll var något som lanserades för drygt 20 år sedan. Och de har såklart utvecklats en hel del sedan dess. Och inte bara blivit verkligare utan även billigare. I början så fick man lägga upp uppemot 100 000 för att få en realdoll. Men nu har jag sett att de går att köpa en för mindre än 15000 kr. Så då kan man ju börja misstänka att det faktiskt kommer bli vanligare bland killar att skaffa en. Även om det nog är få som kommer erkänna det.

Lars and the real girl

Det är lätt att få en bild av detta med en realdoll ungefär som i filmen “Lars and the real girl”.

Det är väl en av Ryan Gosslings lite mer udda filmer. Filmen belyser att detta med en sexdocka kan vara till hjälp för personer som inte kan få någon riktig partner. Denna film, som jag diggar skarpt, har en poäng i att de som inte får till det IRL kan ha mycket utbyte av en sådan här docka. Även om Ryans karaktär i denna film beter sig aningen konstigt och blir kär i sin docka och låtsas att hon är riktig.

Vad ska det sluta i?

Det är inte utan att man undrar om realdolls kommer blir mer som sexrobotar i framtiden. Det som saknas är ju att man får respons från sin realdoll och kanske även initiativ. Och det kan man ju till viss del redan programmera in. Se gärna det här klippet där Whitney Cummings gästar Joe Rogan med sin egen ”realdoll” gjord som kopia på henne själv.

Det för också mina tankar tillbaka till TV-serien ”Äkta människor” som sändes på SVT för kanske tio år sedan. Där utvecklade ju dock robotorna, eller hubotarna som de kallades, känslor och även om det var läskigt var det även kittlande. Jag kommer ihåg att Johannes Bah Kunkhe spelade en hubot som användes just som sexdocka till en kvinna där kvinnan inte bara fick sex utan också uppskattning och bekräftelse. Kanske är det framtidens realdoll. I så fall kanske det skulle kunna bli eftertraktat och intressant även för kvinnor. Men det är vi långt ifrån idag. Idag är trots allt en realdoll ett passivt ting.

Creepy men ändå fascinerande

Och just det att det är ett passivt ting som trots allt ser ut som en riktig människa kan vara lite skrämmande tanke för mig. För det är lätt att tänka att de som tänder på detta också tänder på att någon bara ligger passiv som en död fisk.

Det är kanske det som gör det lite creepy. Men jag kan också förstå att det finns en viss fascination av det hela. Och som sexleksak så lär de ju vara betydligt bättre än gamla tiders uppblåsbara Barbara. Så om ni vill gå in och botanisera bland Real dolls och kanske t o m köpa en så lägger jag en länk här.

Real dolls från 13999 kr vilket enligt uppgifter är upp till 50% rabatt (Länk till butik).


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Komma samtidigt – Idealet?

/

Vi har ju alla olika känsliga ämnen. En del som vi kanske inte själva ens riktigt ser. Antingen för att vi trycker undan dem eller för att de går att bortse ifrån utan större besvär. Tills man snubblar över dem och inser hur man känner. Detta hände mig nyligen. Helt plötsligt dök tankar upp från flera håll om just ämnet att komma samtidigt när man har sex. Då insåg jag att det finns känsliga tankar i mig kring detta ämne. När par lyckas komma samtidigt.

Svårt att komma samtidigt

Jag och min man har ju växt närmare varandra i väldigt mycket kring det sexuella senaste åren. Mycket tack vare allt prat om sex och genom våra gemensamma igångsättningar vi mer och mer har upptäckt. Så man kan tycka att vi är väldigt synkade sexuellt, men just det här med att komma samtidigt är något som nästan aldrig sker. Speciellt inte på senare år. Det är inte heller något som jag direkt saknat, men samtidigt så är det i fantasin väldigt läckert. Och när jag påminns om det väcker det lite jobbiga känslor i mig. Antagligen för att det på något sätt skulle vara den ultimata avslutningen på ett riktigt bra knull i de flestas ögon. Eller?

Har bara hänt en handfull gånger

Att komma samtidigt är något som hänt oss kanske bara en handfull gånger genom alla år. Men det har ingen koppling till att vi med åren har lärt oss mer och mer hur varandra fungerar. För tillfällena då vi kom samtidigt var alla under våra första 5 år tillsammans. Faktum är att ju äldre vi blivit desto mer har vi insett hur olika vi fungerar kring orgasmen. Jag som länge hade svårt att komma innan jag träffade Love har väl alltid haft lite jobbiga känslor just när det kommer till idealet att komma samtidigt som sin partner.

Läckert att se två komma samtidigt

Att komma överhuvudtaget med en annan partner var ju länge min innersta önskan. Så att komma samtidigt med någon fanns liksom inte på världskartan för mig att ens fantisera om. Och när det här ”fenomenet” sen hände oss såg jag väl det mer som lyckoträffar. Och visst har det varit en extra kick när det hänt, men det har aldrig varit något jag velat eftersträva. Men numera när jag delar med mig av mina fantasier lite till höger och vänster och tar del av andras fantasier, så inser jag att det är superläckert att få se på film när två personer kommer samtidigt. Att allt exploderar i samma stund. För en orgasmälskare som mig händer något i mig när jag ser detta.

Kräver olika tempo

Anledningen till att min man och jag i princip aldrig kommer samtidigt är att vi kräver/behöver ha olika tempo när vi kommer. Mitt tempo är inte Loves tempo och Loves tempo är inte mitt tempo. Ska Love komma så behöver han ha en högre frekvens och större intensitet. Medan jag däremot, som på senare tid ju ändå lärt mig komma även under samlag, hittar min orgasm när det småjuckas eller när han går mer långsamt tillväga. Och när Love pillar med sin hand i/på mig och får mig att komma så kommer ju aldrig han samtidigt. Så vi har inte riktigt de ”fysiska förutsättningarna” för att lyckas komma samtidigt.

Borde vara lättare i 69an

Det skulle nog vara större chans att lyckas komma samtidigt för oss när vi kör 69:an. För då kan vi mer anpassa tempot till det som passar oss. Men i och med att jag numera allt som oftast kommer i en fontänorgasm, speciellt om jag får g-punkten stimulerad samtidigt, så har jag en liten spärr kring att komma i 69an.

Detta i och med att Love uttryckt att han kanske inte direkt älskar att få en fontän i ansiktet när han ligger under mig. Samtidigt som det ändå passar oss båda bäst att ha mig överst i just 69an.

Nöjda och glada ändå

Hur som helst så är vi ändå väldigt nöjda med hur vi har det. Oftast så brukar det vara så att Love ser till att jag får komma först och sen ser jag till att han får komma efter det. Dvs våra orgasmer får sin fokus var för sig. Vilket jag ändå tycker är rätt läckert. Det är härligt att se min man komma och han verkar älska att sig mig komma även om vi inte kommer precis samtidigt.

Men fantasin lever kvar

Men i fantasin och när man tittar på något klipp så är det ju otroligt läckert när två personer kommer samtidigt. Det fullkomligt älskar jag att se. Och jag kan tänka mig att de som ofta får till detta med sin partner nog känner en stor tillfredsställelse kring fenomenet. Det är något fulländat över det. Men man får omfamna det man själv besitter och allt har ju sin tid och vem vet hur det blir i framtiden. 😉

Hur är det för er andra? Kommer ni ofta samtidigt när ni har sex? Och är det något ni strävar efter? Eller blir det bara som det blir?


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Inlägget innehåller annonslänkar

347. Test av Womanizer Premium

/

I detta inlägg kommer jag berätta om när jag testade lufttrycksvibratorn Womanizer Premium och vad jag tycker om den. Jag har köpt in den själv i syfte att testa den. Så detta är inget inlägg som är gjort i samarbete med någon, även om det innehåller länkar till butiker som säljer Womanizer Premium.

Womanizer Premium bättre än Satisfyern?

Jag har till och från sett lufttrycksvibratorn Womanizer Premium och tänkt att det måste vara en ren kopia av min Satisfyer Pro 2 eller vice versa. Eller i alla fall bara ett annat märke, ungefär som att det finns olika bilmärken och det är ju ingen större skillnad mellan en Audi och Volvo bortsett från tycke och smak. Men en Womanizer Premium kostar ju nästan 10 gånger så mycket som den Satisfyer jag har och som jag har varit väldigt nöjd med. Kan denna Womanizer Premium verkligen vara bättre än min Satisfyer? Knappast 10 gånger så bra. Eller? Det har onekligen gjort mig nyfiken. Speciellt som jag läst vissa omdömen om den som varit tämligen lyriska.

Dyr sexleksak men prisvärt paket

Det har dock känts lite väl dyrt att lägga ut nästan 2000kr för denna lufttrycksvibrator när jag redan har en som funkar bra. Men så råkade jag se att man kunde köpa denna Womanizer Premium i ett paket tillsammans med en We-Vibe Chorus för enbart lite drygt 2000 kr. We-vibe är något jag också velat testa en längre tid. Men det är också något som kostar ca 1500 för sig självt. Så detta paketpris kändes väldigt prisvärt och jag slog till och köpte in det. Paketet heter ”Golden Moments” och säljs för 2290kr på Joyland (länk till butik) just nu.

Satisfyer var min favorit

När jag upptäckte lufttrycksvibratorn första gången var det i och med mitt test av Satisfyer Pro 2.

Den var länge min favorit vid onanistunder. Ja, den slog ut mer ytligare och traditionella vibratorer med hästlängder. Men senaste året har jag faktiskt tröttnat på denna och upptäckt att jag kan komma skönare med bara mina händer. Men under förutsättning att jag samtidigt stimulerar mig själv vaginalt och helst även analt vid mina onanistunder ”hands-on”. Men jag vill inte göra anala lekar för ofta och ett riktigt bra alternativ till Satisfyern har uteblivit.

Testade Womanizer Premium i duschen

Så att nu testa Womanizer Premium kändes riktigt spännande. Jag var pirrig när jag väl låste in mig i duschrummet för att få en egenstund och äntligen få testa denna så omtalade produkt. Här i duschen var det varmt och skönt och framförallt så kunde jag slappna och känna mig helt ostörd.

Första känslan var wow

Min första känsla när jag satte igång apparaten var wow. Så bubblande skönt. Bokstavligt. Det pirrade och bubblade riktigt på djupet mellan mina ben. Jag behövde verkligen bara hålla den stilla och kunde till skillnad från Satisfyern trycka på mer intensivt med högre styrka och det var trots det mjukt och inte för hårt. Men härligt intensivt samtidigt. Det var tydligt att ett större område kändes engagerat jämfört med min Satisfyer. Jag behövde verkligen inte flytta runt den och ändå kändes variationer. Det var så pass mjuk känsla att jag nästan trodde att jag skulle kunna ha kvar stimulit kvar när jag kom. Men det gick inte vid första testtillfället. Det är annars något jag mer och mer fått begär för.

Stor fördel för Womanizern

När jag testade Womanizern en andra gång körde jag på tills jag var jättenära och då sänkte jag styrkan på apparaten. När jag var jättenära igen så sänkte jag ännu en gång. Sen tillät jag mig själv att komma den tredje omgången.

Och nu kunde jag hålla kvar stimulit under hela orgasmen, vilket jag inte kunnat med något annat sexhjälpmedel för klitoris, ever. En stor fördel måste jag säga!

Trodde det var fel på den

För övrigt så trodde jag länge att jag hade fått ett måndagsexemplar, då apparaten verkade vara lite nyckfull då den stängde av sig hela tiden och jag hade svårt att sätta igång den igen. Jag höll på att bli riktigt arg, innan jag förstod att den stänger av och på sig beroende på om den har något att stimulera. Dvs om man håller något för hålet på den så går den igång, men om det inte är något framför hålet så går den ner i stand-by-läge. Smart, men ibland hade jag föredragit om man tog bort den i två sekunder att den fortsatt pirra för det då är lättare att sätta tillbaka den rätt. Men oavsett så kan det vara en bra sak att lägga på minnet, om man inte vill bli frustrerad mitt i en onanistund.

Womanizer Premium är bäst

Summa summarum så måste jag säga att Womanizer Premium faktiskt är bättre än Satisfyer Pro 2 och att den fungerar på lite annat sätt som ger en ännu djupare och mjukare och mer bubblig stimulans. Är den så bra att den verkligen är värd 10 gånger så mycket som en Satisfyer Pro 2? Det vet jag inte riktigt, men om man vill kosta på sig det bästa och verkligen få en lufttrycksvibrator som troligtvis är bland det bästa man kan hitta. Då kan jag absolut rekommendera en Womanizer Premium. Och om man är intresserad av en We-Vibe Chorus också så är ju paketet ”Golden Moments” som jag köpte väldigt prisvärt.Womanizer Premium säljs just nu på Sinful för 1895 kr (Länk till butik) och just nu får du en gratis annan vibrator på köpet.


Golden Moments (Womenizer Premium+We-Vibe Chorus) säljs just nu på Joyland för 2290kr (Länk till butik)


Nästa inlägg:
Komma samtidigt – Idealet?


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00