ANNONS

Omättlig lust, finns det?

/

Liws hemligheter

,

När jag valde namnet på min blogg för fyra år sedan hade ordet lust i ”Liws Lust” ingen direkt djupare innebörd för mig. De flesta känner vi lust till och från. Så även jag tänkte jag. Men efter alla år med denna blogg har jag insett något fundamentalt, men speciellt kring min egen lust. 

Att våga hitta sin igångsättning

Jag tror att alla de som hittar sin stora igångsättning sexuellt kan uppleva vad jag har fått uppleva, dvs känslan av omättlig lust. För jag tror många, innerst inne, har något de verkligen skulle gå igång på sexuellt. Om de fick chans att testa det eller om de vågade utforska det. Det kan vara en dold fetisch, ett generande kink, vardagsromantik i överflöd eller hett dirty talk som exempel. Eller varför inte att hitta den där speciella kroppsdelen som vid beröring ger dig rysningar. Och en del vill toucha smärta. Ja det kan ju vara nästan vad som helst bara man verkligen tänder på det. För mig handlade allt definitivt om att våga och vara tillåtande till att hitta min innersta igångsättning.

En MFM innehåller allt

I mitt fall var det att erkänna min igångsättning för en MFM som på riktigt gjorde att jag kunde känna känslan av omättlig lust kring sex. Jag har ju med tiden insett att jag gillar flera stimuli vid sex. Och jag har också insett att jag älskar att vara i centrum vid sex. Som pricken över i:et har jag även upptäckt att ju mer beröring och orgasmer jag får desto lättare är det för mig att vilja ha mer beröring och få fler orgasmer. Och jag har mer än gärna något inne i mig för att lättare komma. 

Clark Kent och superman 😊

Jag tror att en sexuellt omättlig kod kan ta lång tid att upptäcka, för mig tog det ca 25 år som sexuellt aktiv innan jag upptäckte det.

Och jag känner mig ibland lite som ”superman” med mina två olika sidor. En VÄLDIGT vardaglig…och den andra aningen konstig men kraftfull och med en speciell egenskap som jag fortfarande skäms lite för, men som jag också älskar. Jag tror faktiskt att något liknande finns någonstans innerst inne hos gemene man och kvinna. Det gäller bara att hitta den sexuella igångsättningen som väcker liv i denna lust. 

Möta den generande sanningen

När jag hittade min sexuella grej och vågade leva ut den, så hittade jag samtidigt mig själv. För mig har detta sexuella erkännande gjort att jag behövt möta min basala, djupa, men också generande sanning som en stark sexuell igångsättning ändå innebär. Det kommer i de flesta fall vara lite läskigt att erkänna för sig själv och sin partner vad man innerst inne tänder på. För mig var det största hindret mig själv och inte min partner, medan det för andra kanske är precis tvärtom.

Sen måste jag ju erkänna att umgänget med ett likasinnat par har varit fantastiskt kul också. Så att umgås med likasinnade människor när det kommer till sex är ännu ett tillägg till mitt ovan erkända.

Hur är det med dig?

Vet du vad din stora sexuella igångsättning är? Kanske är det en blandning av två eller tre saker, eller bara en stor?
Om inte, längtar du efter att hitta den? 


Nytt på Glimtar

Glimtar av Liw finns nu en ny bild på mig, på temat att blotta sig fullt ut. 😊😊😊
Jag har även fyllt på med en del gamla bilder.

VardagsLiw

För att fortsätta följa mitt VardagsLiw finns nu en flik för detta i menyn och det är endast där jag kommer posta om detta här på bloggen, dvs inte i flödet. 😘


4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Inlägget innehåller annonslänkar

373. Adventskalendrar 2021 – Julstämning i erotikens tecken

/

Nu knackar ju förvintern på dörren med erotiska adventskalendrar i var och varannan sexbutik. Att beställa en sexig sådan över nätet kan vara spännande, att antingen ge bort till någon eller att önska sig en själv. Jag har funderat mer än en gång om innehållet i kalendrarna ändras från år till år eller om det typ är samma saker i dem varje år? När jag går in på Sinfuls ena variant står det tydligt att denna lyxvariant innehåller helt nytt sortiment 2021.

Årets bästa varianter kan sammanfattas till fyra stycken.

Sinful Classic Julkalender 2021: 995kr (länk till butik)
Här är den klassiska varianten som nog levererar som varje år. Jag som gillar silver dras ju lite till denna.

se_sinful_julekalender2021_classic_miljoe02

Orion Erotisk Adventskalender 2021: 1395 kr (länk till butik)
Det här är min personliga favorit. Den ser både snygg, sexig och häftig ut.

Orion adventskalender

Satisfyer Premium julkalender 2021: 1475 kr (länk till butik)
Denna ser lite vardagligt lyxig ut. Kanske ser den lite barnslig ut men å andra sidan smälter den in bra om den råkar ligga framme på nattduksbordet. Det utstrålar inte så mycket sex om den.

satisfyer-christmas-calendar-2021-600x600

Sinful Deluxe Julkalender 2021 1695 kr (länk till butik)
Här är lyxvarianten! Sakerna verkar gå i guld och svart, så det blir lite extra lyxkänsla. De gör reklam om att ha helt nytt innehåll för 2021. Så har man köpt den tidigare så ska det inte bli dubbletter av saker. Det medföljer även ett inspirationshäfte för ännu roligare i sängen. Undra vad det står i den?

se_sinful_julekalender2021_deluxe_miljoe02

Nu har jag också uppdaterat min sida här på bloggen med de bästa sexbutikerna online. Min tidigare lista innehöll de tio bästa butikerna. Men nu har de blivit sex stycken med minst tre stjärnor och uppåt. Jag har letat upp aktuella dagsfärska erbjudanden och jämfört priser sidorna emellan som det ser ut just nu. Jag kommer from nu försöka hålla denna sida mer uppdaterad med aktuella erbjudanden. Observera dock att erbjudanden kan ändras från dag till dag. Ni ser vilket datum jag uppdaterade listan längst upp.

Nästa inlägg:
Omättlig lust, finns det?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

372. Sex i duschen

/

Att få stå i duschen och känna de varma vattenstrålarna skölja över min kropp njuter jag verkligen av. Jag fullkomligt älskar att duscha. Att då samtidigt ha sex i duschen vore ju att höja det till en ytterligare nivå kan man tänka. Senaste tiden har mina fantasier involverat mycket intimt duschsex. Extra mycket med inslag av att bli tagen bakifrån.

Det naturliga och rena lockar

Jag älskar duschmiljön och har alltid gjort det. Det är varmt, mysigt och man känner sig fräsch. Det är ju också väldigt intimt att duscha med en annan person. Man syns osminkad och ofixad och helt i sitt naturliga tillstånd. Ett rymligt badrum har alltid tilltalat mig vid hotellövernattningar eller vid äventyr i en stuga för det lockar mig att ha sex eller ”mellan-mys” där.

Love gav mig fantasier

Att ha sex i duschen är dock kanske lite hetare på film och i fantasierna än vad det faktiskt är IRL. Man får vatten i ögonen och det naturliga glidet försvinner lite. Jag har egentligen inte haft alls mycket duschsex. Och anledningen till att jag började fantisera om det nu var att Love berättade att han ibland kunde fantisera om hur jag hade sex med någon annan kille i en dusch. Vilket han hade några utvalda klipp på. Alltså inte på mig, men klipp där tjejen i filmen påminde tillräckligt mycket om mig för han skulle kunna föreställa sig att det var jag. Det väckte verkligen min nyfikenhet att få ta del av hans klipp. Det var speciellt ett klipp som jag fastnade lite extra mycket för:

screenshot_duschsex

Klicka här för att se klippet (VARNING! PORR!)

Vad lockades jag av?

Det jag gillar med detta klipp är delvis allt kyssande. Både i början och i slutet. Vilket i alla fall ger mig känslan av att de verkligen går igång på varandra. Sen känner jag mig väl också lite generat smickrad över att jag kan se likheten mellan henne på filmen och mig…i alla fall när jag vet att det är Love som har valt klippet. Det är ju något jag vet att han brukar göra. Och sen kan man ju även se att paret är iakttagna och filmade av, vad jag föreställer mig, hennes make. När jag väl hade sett detta upphetsande klipp var jag ivrig att leta vidare och se om jag kunde hitta något ännu bättre klipp på en duschscen som tänder mig.

Klipp väckte minnen från förr

Istället hittade jag ett sexigt onaniklipp som väckte minnen från förr. Jag dejtade en man en gång som verkligen delade min dragning till långa varma duschar. Och jag var betuttad i honom. Och han var betuttad i mig. Samtidigt väckte detta klippet lite osäkra känslor i mig när jag tänker tillbaka. På den tiden kunde jag bara komma med hjälp av duschstrålen. Jag hade aldrig testat en vibrator eller ens mina händer mellan benen. Jag var 24 år gammal och fick ett sexigt infall att visa hur jag kom under en ångande het dusch. Allt hade hittills känts väldigt bra med denna man. Han var den första som hittat min G-punkt, inkluderat mig själv. Och nu var han nyfiken på hur jag kom. Allt hade varit vrålsexigt om det hade gått som jag tänkt mig i mitt huvud. Om jag hade kommit där på 5-10 min, som en liten show. Det hade jag nog kunnat göra om jag hade varit helt trygg.

Men istället blev allt bara pinsammare och pinsammare och hjärnspökena blev alltmer närvarande. Det slutade med att jag stod kvar länge och till slut behövde jag vara själv i duschen för att kunna komma och det blev inget sexigt alls i situationen. Jag märkte att han blev väldigt osäker av detta, vilket jag säkert bidrog till med min egna osäkerhet.

Hon fick till det 😉

Tjejen i klippet nedan gör det mycket sexigt och det är väl lite ungefär så här jag såg framför mig att min show skulle vara, hehe. Men problemet var inte bara nerver utan också att jag har svårt att komma när jag står upp. Här kommer det sexiga onaniklippet jag hittande:

screenshot_duschonani

Klicka här för att se klippet (VARNING! PORR!)

Mer duschsex

Att bli tagen bakifrån i en dusch efter att ha tvålat in varandra och hånglat är något som vi nog får se till att jag får uppleva lite mer av. 😉 Det behöver ju inte vara så att man kör fullt ut. Det är ju härligt med bara en snabbis och få känslan av att bli påsatt lite djuriskt i doggystyle. Men skulle det vara så att det avslutas med en fontänorgasm så är man ju på bästa stället för just det.

Nästa inlägg:
Adventskalendrar 2021 – Julstämning i erotikens tecken

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00