ANNONS

Vårt lilla äventyr på vägen

/

Liws äventyr

,

Då var det ännu en gång dags att hoppa tillbaka till den oberättade historien om våra fortsatta äventyr 2019. Nu hade det gått någon knapp månad sedan vår kemiträff med ”Snygg-Yngve”. Allt kändes bra och vi var alla sugna på en träff. Vi hade dock för tillfället inte riktigt möjlighet att ordna med en hotellövernattning pga att vi hade svårt att fixa en barnvakt som kunde ha barnen lite längre. Men 3-4 timmar barnfritt en eftermiddag/kväll kunde vi ordna. Inte tillräckligt mycket tid för en riktig träff, men tillräckligt mycket tid för en liten försmak. Och vi såg nu ett perfekt tillfälle för att förverkliga vår fantasi om en het stund i en bil med mycket hångel i baksätet under färd.

Förverkligandet av vår fantasi

Detta är något både jag och Love har fantiserat om länge. Love som chaufför, med mig och en extraman förbjudet därbak. Vi har tonade rutor baktill på vår bil, vilket gjorde att det kändes lite tryggare. Det var inte tänkt att vi skulle ha något sex i bilen, utan mer bara hett hångel. Men jag fick helt fria händer för Love så det var helt upp till mig vad jag ville göra. Så sista dagarna innan bilturen hade jag vidgat mina vyer och föreslagit att det är okej att använda händerna. Men inget oralsex eller penetrerande sex. Snygg-Yngve var helt med på noterna. Han hade heller inget emot att vi filmade det hela vilket Love var tacksam över. Han skulle ju köra bilen och behövde ju hålla ögonen på vägen. Så han skaffade en mobilhållare som han kunde montera i bilen så att mobilen filmade baksätet.

Vi hade en plan

Vi hade planerat att börja med en fika för att sedan fortsätta en rundtur i vår bil. Inte mitt inne i stadstrafiken utan vi valde med omsorg en rutt där vi skulle undvika trafikljus och dubbelfiliga vägar i så hög grad som möjligt. Samt att vi kunde glida omkring i ganska maklig fart.

Ville hinna innan skymningen

Det var jättepirrigt när vi stod och väntade på Snygg-Yngve. Men när han dök upp kändes det ändå bra. Samtalet flöt på bra och tiden gick snabbt. Så när Love föreslog att vi skulle avancera och gå mot bilen kände jag spontant att jag gärna hade suttit kvar en stund till. Men jag visste ju att det skulle bli skymning snart och för filmningens skull så var ju ljuset viktigt. Vi skulle ju knappast kunna köra omkring med lyse i bilen.

Nervös början

Vi gick som busiga tonåringar till bilen. Jag i en tajt enkel men lite sportigare klänning till knäna. Väl i bilen kändes det först lite stelt. Jag var väl inte riktigt redo att bara hoppa på honom och jag blir lätt blyg innan första kyssen har jag märkt. Och när bilen började rulla ut från parkeringen så kändes det verkligen pirrigt. Vi satt och kallpratade lite i några minuter med spänning i luften. Sen började vi pilla lite på varandra, på ben och arm. Lite oskyldigt och trevande och när vi tystnade närmade han mig sakta för en kyss.

Mitt vilda jag kom fram

När vi väl hade börjat kyssas kom mitt mer vilda jag fram och det utvecklades till en riktigt härlig hångelstund. Han gav ganska direkt trevlig feedback om att han tyckte om att kyssa mig. Och jag gillade det också. Är det hett i luften och attraktion finns så ska det mycket till för att tekniken ska vara helt fel enligt mig.

Händer i baksätet

Vi utforskade varandra med händerna och blev mer och mer fysiska och intima. Jag sneglade ibland fram mot Love som höll ögonen på vägen men såg nöjd ut. I nästa stund så var jag åter inne i det jag gjorde. Han kysste nu min hals och höll i mig som att han inte vill avbryta för allt i världen.

Efter en stund väljer jag att sätta mig grensle över honom. Jag kände inte hans stånd då jag nog inte var nära nog eller fanns det inte där än. Men det var riktigt läckert att sitta på honom.

Klänningen åkte av

Han drog så upp min klänning helt och kysser mina bröst. Jag hade ingen bh på mig så det var fritt fram. Men så kom jag på att jag satt precis vid en fönsterruta och att det kanske ändå är lite insyn. Jag la därför ner mig på rygg i baksätet och han började nu smeka runt mitt kön. Vi hade ju på förhand uttalat att vi skulle få ta på varandras kön. Han pillade på min klitoris och kände sedan att jag nu var riktigt våt. Efter lite undersökande pill närmade han sig min öppning. Han förde in några fingrar i mig och jag suckade av njutning. Jag tog hans hand och manade honom att gå in lite mer på djupet. Det fick mig att luta huvudet bakåt av njutning.

Byxorna åkte ner

Jag kände att jag nu ville ge tillbaka lite skönt också. Så jag satte mig upp och famlade efter hans härlighet. Han hjälpte till och drog ner sina byxor så att jag lättare skulle komma åt. Han hade inte direkt stånd, så jag började jobba upp ett samtidigt som vi kysste varandra. Det kändes att det var riktigt erotisk laddning där i baksätet. Vi varierade mellan att jag tog på honom och han tog på mig om vartannat.

Passerade en gräns

Så kände jag bara rätt som det var att jag verkligen vill suga av honom. Trots att det skulle vara att passera den gräns jag hade satt upp innan. Jag viskade och frågade om det var okej att jag passerar min egen uppsatta gräns.

Han svarade att jag fick göra vad jag ville med honom. Så jag gick ner på honom och började suga av honom. Jag kände att jag fick till en teknik som verkade passa honom. Sen avbröt jag när han verkade njuta som mest. Han gav mig härlig feedback om hur skönt jag hade gjort det för honom. Och nu ville han slicka mig, vilket jag tacksamt tog emot. Jag lutade mig bakåt och han började slicka och förde ganska snart även in ett par fingrar i mig. Det var jätteskönt, och läckert med hela situationen.

Farligt nära

Efter en stund ville jag åter igen sätta mig grensle över honom. Han kysste mina bröst och min öppning var nu farligt när hans stånd. Vi retade varandra genom att han var där intill öppningen. Det var härligt nära, men jag var fortsatt väldigt bestämd med att ingen penetrering skulle ske. Men det var såklart väldigt frestande. Detta var dock en gräns som vi inte skulle passera då vi ännu inte hade testat oss. Så det var hit men inte längre.
Sen vände jag mig om och satt i hans knä där han kom åt att kyssa min nacke och kupa sina händer om mina bröst. Jag runkade samtidigt av honom bakom mig. Sen reste jag mig upp lite så han åter var nära öppningen till min våta grotta. Nu var vi väl om möjligt ännu mer frestade att gå över gränsen.

Sen var vi framme

Plötsligt hör jag hur Love säger ”Då var vi framme” samtidigt som han kör in på parkeringen där allt startade. Shit! Har 45 minuter redan gått! Det kändes som 10 minuter! Jag flög av Snygg-Yngve och vi blev direkt blyga för varandra igen. Han verkade ganska tagen och säger att jag är fin. Och båda kände vi att det hade varit ett härligt försmak och att vi ville ha mer. Men nu var det dags att säga farväl efter lite kort eftersnack i bilen alla tre.

Kåtheten höll i sig

Jag tror inte jag känt mig så tokig och ungdomlig på 15 år eller nåt.  Och det var underbart! När vi satte oss i bilen igen för att åka hem så gav jag Love en passionerad kyss och vi var nu riktigt kåta och uppspelta. Nu var vi dock tvungna att hämta ungarna. Men senare på kvällen var vi sprängkåta… på varandra. Och vi kände nu att vi definitivt var redo att ta nästa steg med Snygg-Yngve. Det var nu dags att börja planera för det äventyret och se till att testa oss alla. Fortsättning följer på den här oberättade historien…


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Orgasm under samlag – Nu även för mig!

/

Plötsligt händer det. Det är andra gången jag inleder ett blogginlägg med den meningen. Första gången var när jag hösten 2018 berättade att jag skulle börja blogga för amelia. Den här gången är det en mer personlig överraskning som jag egentligen aldrig trodde skulle kunna hända. Multipla orgasmer under själva samlaget!

Onani har hållit lustglöden vid liv

Vårt sexliv har verkligen gått på sparlåga sista tiden. Småsjuka barn och vi har allmänt varit slitna föräldrar. Och som grädde på moset är vi väldigt Corona-trötta utan att faktiskt ha haft Corona. Men så äntligen dök ett tillfälle för sex upp. Faktum är att jag nyligen har skrivit en text om onani åt amelia, så jag har sista veckorna tagit mig tid för att praktiskt känna in lite mer på detta område. Vilket nog fått igång min allmänna lust lite. Lusten har annars varit långt ifrån forna höjder. Under dessa onanistunder har jag kommit fram till att jag kommer lättare om jag skjuter fram magen/svankar under onanistunden. Jag har också upptäckt att området precis innanför slidöppningen är extra känslig när jag har något i mig och drar det sakta utåt. Och dessa till synes obetydliga upptäckter kan ha varit en riktig game changer för mig.

Äntligen ett riktigt sextillfälle

Nu dök i alla fall sextillfället upp för mig och Love häromdagen och vi fångade ögonblicket. Vi hade några timmar tillsammans i huset utan barn. Vi kysstes med extra glöd och var ivriga för att kunna ha sex ostört dagtid. Det är det bästa vi vet. Jag satte mig grensle över en sittande Love, vilket är en ställning jag tycker ger en extra het och intim känsla om man inte haft sex på ett tag och vill hångla mycket. Efter jag hade ridit honom en stund bytte vi till doggystyle. Jag svankade och sköt ut magen som jag på sistone gjort när jag onanerat. Jag kände nästan direkt att det var mer orgasmskönt än vad det brukar. Men ändå inte så att jag var direkt i närheten av att komma.

Love hittar på nåt nytt

Jag började nu ta på min klitoris och så helt plötsligt gör Love något nytt. Han stannar till och drar först ut helt och för sedan in kuken igen just bara så att ollonet kommer precis innanför. Sen juckar han lite mer långsamt med små korta drag fram och tillbaka. Jag förenar detta med att fortsätta pilla på mig själv i svankat läge. Och det dröjer inte många sekunder innan jag känner att jag kommer fontänkomma. Det är en helt overklig känsla när det väl sker. Jag som i princip aldrig fontänkommit vid samlag (förutom ett par gånger i upplyft läge) och om jag klitoriskommit under samlag har det tagit lååång tid och det har verkligen inte skett ofta.

Och jag kom och kom och kom..

Och så händer det. Det som jag inte trodde kunde hända. När jag väl kommit, om än en lite kortare orgasm, börjar Love ta mig mer intensivt bakifrån. Kombinationen av det mer lugna tempot varierat med det mer intensiva var 👌🏻👏. Så stannar han igen och gör samma småjuckningar. Samma sak händer igen. Jag kommer efter ca 15 sekunders pillande på klitoris med en litet sprut. Jag berättar att jag kommer komma igen då han ju inte ser att jag sprutar. Även om det inte kommer så mycket vätska är det tydligt för mig. Sen tar han mig mer ordentligt igen. Så här håller vi på ca 5 ggr i rad och jag fattar ärligt talat inte vad som händer.

Värsta fontänen

Så avbryter jag och lägger mig på rygg fortsatt med handen på klitoris. Love tränger in i mig framifrån och efter en kort stund börjar han återupprepa sina småjuckningar eller vad det nu är han gör.

Och när jag samtidigt börjar pilla på mig själv inser jag att samma sak kommer hända igen trots omvänt läge. Men nu känns det starkare. När jag nu väl kommer sprutar jag väldigt mycket. Nästan mer än någonsin vilket även Love nu märker tydligt. Och nu fattar jag ännu mindre vad som händer. Vi upprepar det igen och nu är det verkligen en riktig pöl under mig efter två rejäla fontäner på vårt skyddslakan som vi lagt ut över soffan. Vi skrattar båda högt och är helt förundrade. Allt skrattande och den rejäla pölen gör att vi avbryter sexet. När vi landat och snackat lite vill jag ge Love mer njutning. Jag suger av honom med min ”efter-orgasm-iver”. Det jag nu hade upplevt var bland det mest oväntade och coolaste sexuella jag varit med om. Och detta händer nu efter vår ökenvandring i sexlivet senaste tiden.

Hur kan det ske?

Jag har sen detta hände funderat på varför jag just kunnat komma både med ryggen i svankat läge som nu eller med ryggen i krummat läge som vid upplyftandet tidigare. Och jag tror det kan ha sin förklaring i att magmusklerna då är i ytterlägen. Och ingen muskel kan jobba i ytterlägen. Det är ju så att när man spänner knipmusklerna, som sker automatiskt när man tex använder knipkulor, så slappnar magen automatiskt av. Det har jag tydligt märkt och det är allmänt känt. Då borde det ju även kunna vara det omvända. Att när magen slappnar av/magmusklerna är i ytterlägen ja då använder du det automatiska knipet. För jag tänkte noll på att knipa i dessa lägen. Varken under mina onanistunder med utskjuten mage eller nu vid sextillfället häromdagen. Det är verkligen som att det gått upp ett ljus för mig. Om jag tidigare försökt knipa vid samlag har jag spänt hela paketet och då knipit både bäckenbotten och magen. Med ganska dåligt resultat.

Slutar aldrig att förvånas

Vad är det med oss kvinnor och sex? Vi kanske inte alltid får mer lust med ökad ålder. Men våra kroppar slutar aldrig att förvåna!!! Mitt 40-åriga jag är så mycket häftigare än jag som 20 åring. Just saying…I den bemärkelsen kan jag förstå att det finns ett begrepp som MILF. Vi vet nog betydligt oftare vad vi vill ha i sängen. För mig är det i alla fall som dag och natt kring hur mycket jag njuter av sex. Som 20-åring bockade jag verkligen mest av sexet. Nu kommer orgasmerna på rad. Eller okej denna gång gjorde det i alla fall det. Får se nu om det går att upprepa. I så fall har min man definitivt hittat en ny ”knapp”. 🙏😎


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Mina fem som tänder mig mest

/

Häromdagen läste jag en artikel på Expressen om vad folk tänder allra mest på hos andra människor. De hade frågat 10 personer så det var ju ingen stor undersökning, men det var ändå lite intressant läsning. Och det fick mig att börja fundera över vad jag tänder mest på. Efter en del funderade landade jag i 5 saker som jag finner väldigt attraktivt.

Kommunikativ i skrift

Det är bara så sexigt med någon som kan kommunicera bra i skrift! Faktum är det var en av de saker som min Love glänste med när vi hittade varandra på nätet för 15 år sedan. Vi träffades genom skrivande och jag minns hur hans ganska långa och charmigt skrivna brev stack ut i mängden av meddelanden som jag fick på dejtingsajter. Det är inte bara berättarförmåga som är sexigt utan det krävs också att den man skriver med ställer lite frågor. Det säger ofta mycket om en persons intresse för just mig om de ställer lite frågor.

Gillar mina ”kinks”

Man kan dras till olikheter och lära av varandra i mycket, så även kring sex. Men har man väl hittat sin igångsättning så finns det inget sexigare med personer med liknande fallenhet. Det är helt enkelt väldigt speciellt om man har en stark sexuell dragning att den delas. Så när jag hittar någon sexuellt likasinnad som matchar mig, så går jag extra mycket igång på den personen. Och det gäller ju även på andra områden än sex. När man har något gemensamt som man delar så gillar man varandra lite bättre. Extra sexigt är det när man har ett lite speciellt eller känsligt kinks som delas, som med mig och mina fötter t ex.

Får mig att känna mig speciell

Något som är lite av A och O om jag går igång på en person eller inte är om den personen får mig att känna mig speciell.

Jag behöver känna att den personen verkligen vill ha just mig för den jag är. Det osexigaste som finns är någon som låter veta att vem som helst duger. Att jag vill känna mig utvald är kanske det som gör att jag har lite svårt att se mig själv som en ”Swinger”. Jag vill känna mig exklusiv med den jag är med. Och helst då inte bara för ett tillfälle utan för lite mer än så.

Prestigelöshet

Jag attraheras av människor som är prestigelösa. Väldigt mycket. Jag blir trygg av detta. Och motsatt blir jag väldigt otrygg av de som inte är det, utan är fixerade vid av att jämföra sig med andra. Jag har tidigare uttryckt att jag inte vill träffa en extraman som ser för snygg och flashig ut. Det är för att jag då får känslan av att personen inte är prestigelös. Självklart kan även snygga personer vara prestigelösa, men de finaste människorna i mina ögon är de som inte gör någon större ansträngning för att se bra ut utan bara är. Och då inte bara utseendemässigt utan även när det gäller yttre faktorer som jobb, hus, bil etc.

Slank, stolt och med bra blick

Kroppen är såklart inte helt oväsentlig i sammanhanget. Fysisk attraktion kräver ju en kropp som attraherar. Idealet för många verkar ju vara en muskelknutte till man. Men det är inte min smak alls. Jag gillar långa män som är åt det slankare/normala hållet. Det tycker jag är sexigast. I alla fall inget uppumpat. Om det också kryddas med ett par innerliga ögon som vågar hålla kvar ögonkontakten några extra sekunder och som utstrålar att de gillar vad de ser, ja då smälter jag. Kan också tillägga att kroppshållningen har en stor betydelse för mig. Det är väldigt sexigt, både på kvinnor och män, med en stolt hållning. Det berättar att man är stolt över sig själv vilket är väldigt sexigt.

Det här är viktiga saker som tänder mig. Vad går du igång mest på hos andra människor?


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00