ANNONS

Mognare Liw

/

Samliw

,

UnderLiw

,

Det är rätt häftigt att inse hur man utvecklas på alla möjliga sätt. Vårt sätt att ha sex och komma på har förändrats mycket senaste 10 åren. Jag kommer på ett helt annat sätt nu än då. Trots att jag är ihop med samma man.

Mitt sex som 30-åring

Under våra första fem år ihop hade vi efter en hånglande uppvärmning ofta vanligt samlag tills Love kom. Därefter så behandlade han mig med sina fingrar samtidigt som jag tog på min klitoris. Egentligen ville jag på den tiden bara ha hans fingrar stilla inne i mig, med möjligtvis lite pillandes framåt. Men mest vara där som en stilla dildo. Det var skönast. Och sedan tog det väl ca 10-15 minuter innan jag kom. Ibland när vi hade penetrerande sex tog jag på mig själv samtidigt och ibland kom jag då om Love varierade och stundtals var mer still eller drog sakta in och ut. Min klitoris behövde stimuleras ostört så att säga.

Mitt sex som 40-åring

Idag har vi sex på ett helt annat sätt. Hångel och 69:an är fortfarande en bra start tycker vi båda. För att sedan ha sex i olika ställningar. Lite varierande men ganska många, även om det är några som nästan alltid är med som t ex allas favoritställning bakifrån. Vanligtvis så brukar Love vilja få mig att komma mitt i. Han vill se mig njuta som en del i sin upphetsning och uppladdning. Han pausar då och behandlar mig med sina fingrar tills jag kommer. Vilket nuförtiden nästan går direkt genom att han trycker på ”G-punktsknappen”. Men ibland manar jag honom att dra ut på njutandet och göra det mindre intensivt. Och då får mina fingrar på klitoris ta mer utrymme. Därefter fortsätter vi att ha penetrerande sex. Så varvar vi. Ibland kommer han under samlag, men 80-90% av gångerna slutar det med att jag ber honom lägga sig ner så suger jag och tar hand om honom tills han kommer. I min mun. Detta hetsar upp mig mer och mer med åren, att få honom att komma i min mun. Och jag vet hur mycket han älskar det. Och han kommer numera lättare på detta sätt än vid penetrering.

Blivit känsligare med åren

Senaste året har vi dock upptäckt lite nya saker. Jag har ju nämnt att jag nyligen upptäckt att jag kan komma genom att rida Loves fingrar i ryggliggande. När jag står på alla fyra och Love agerar kuk med sina fingrar har jag varit väldigt väldigt nära, men ännu inte kommit. Och förutom upplyft och påsatt då jag kan komma så vill jag mer och mer att Love bara drar sina fingrar in och ut ur mig med lite tryck framåt så kommer jag. Jag säger åt honom att röra sina fingrar som en kuk. Om han som tidigare koncentrerar sig på att bara trycka på G-punkten blir det nästan för intensivt. Vilket det aldrig var förr. Så jag har blivit känsligare på ett positivt sätt med åren. Jag kommer lättare av mindre stimulans. Men jag kommer fortsatt inte av ett vanligt samlag. Även om det är nära när vi varierar Loves fingrar med samlag.

Svårt att komma samtidigt

Jag fick frågan nyligen om jag och Love kan komma samtidigt, men det gör vi väldigt sällan. Detta tror jag beror på att vi inte kommer på traditionellt sätt. När jag precis hade lärt mig komma med mina fingrar liggandes på mage under samlag bakifrån, då kunde vi komma samtidigt. Men det var många år sedan nu.

Båda är vi nog lite ”annorlunda”

Om jag tidigare kände mig annorlunda för att jag hade svårt att komma, så känner jag mig fortfarande annorlunda. Men nu för att jag kommer på ett lite annorlunda sätt. Eller vad vet jag om hur andra kommer egentligen. Jag bara förutsätter att de flesta kommer av vanligt samlag och/eller genom att ta på klitoris. På ett eller annat sätt. Och många män kommer ju av bara vanligt samlag. Och om Love tidigare hade svårt att komma med min mun/händer har han numera lättare att komma på detta sätt än vid samlag. Så han kommer inte heller lika lätt på ”traditionellt” sätt, så vi är nog lite annorlunda båda två. Eller så är det kanske så att alla är annorlunda på sitt sätt? 🙂


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.2
8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Utelek och rollspel

/

Denna vecka har jag tagit en liten paus i bloggandet. Det var inte planerat, men det föll sig så. Vilket nog var precis det break jag behövde. Min blogg har strulat lite senaste månaden rent tekniskt, vilket har varit frustrerande. Men nu verkar det i alla fall som att de problemen snart ska vara lösta.

Snön har gjort mig gott

Veckan som gått har i alla fall gjort mig väldigt gott. Jag har fått uppleva massa snö, som nu täckt nästan hela landet och det gör mig lycklig i själen. Jag blir verkligen som ett barn på nytt i vinterlandskap. Förra vecka hamnade jag ju i obalans pga yttre faktorer. Den obalansen har nu sakta men säkert försvunnit. Nummer ett i det är att jag har varit ledig och därmed kommit bort från yttre bekymmer. Sen har jag fysiskt tränat mycket och fått massa frisk luft. När vintern med snö kommer då är jag ute på ett helt annat sätt. Men mest av allt har jag fått skratta och vara väldigt barnslig och släppa fri lekfullheten i mig.

Barnleken gav mer sexlust

Jag har lekt i snön med mina barn. Vi har krupit i snön, åkt ner för snöhögar på plastpåsar och rullat klot i snön. Vi har haft ett sådant skratt- och buspass varje dag i nästan en vecka och jag har känt full lycka och närhet till barnet i mig. Inte helt oväntat har detta släppt på spänningar på djupet. Och lite härligt och oväntat så har det också haft en positiv i effekt på sexlusten och gett upphov till en kåthet som snurrat i mig direkt efter varje lekpass. Jag bara älskar snö och allt som har med det att göra. Det väcker en sådan värme i mig. Ju kallare och ju vintrigare ute desto varmare blir jag i själen. 😊 Jag har denna vecka också passat på att bada varmt och ofta och det är något jag också märker att jag mår väldigt gott av. Jag har blandat kallt och varmt kan man säga.

Fantasier och rollspel

Och som grädde på moset har vi fått till ganska mycket sex. Spontant och oplanerat för ovanlighetens skull. Och med lite ”rollspel” inblandat som krydda. Jag är väl inte så mycket för traditionellt rollspel, men på sista tiden har Love och jag haft en grej mellan oss som går ut på att vi viskar sexiga saker till varandra under sex. Förbjudna saker. Sånt som vi fantiserar om. Denna vecka har mycket handlat om att jag blundande föreställer mig att Love till och från är en annan man och sedan skiftar jag mellan upphetsningen kring detta och att det i nästa stund är Love där bakom mig igen. Detta gör mig sjukt kåt. Love är fullt med på detta rollspel och gillar att betrakta mig och se mig bli kåt av denna fantasi. Vilket gör just detta spel väldigt sexigt.

Våra igångsättningar passar ihop

Love gillar ju att observera mer än att agera för att bli kåt, medan jag mer är inne i det jag gör och gillar att agera. Det speglar faktiskt lite hur vi är som personer, både i och utanför sängen. Just denna typ av rollspel har visat sig vara något vi går igång mycket på båda två. Och det boostar vårt sexliv. Gemensamma igångsättningar är verkligen tacksamma. Speciellt när man hittar något som man inte tröttnar på. Sen kan ju fantasifiguren skifta såklart. Så now I’m back in business. 😃

4
59

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

315. Den nyckfulla sexlusten

/

Nu har jag haft denna lustblogg i 3 år och då den handlar om sex och lust gäller det ju att behålla närheten till den där lustkänslan hyfsat. Om inte annat så förväntas det väl lite av mig att jag ska vara lite smått sexsugen titt som tätt. 😉

Känslig för yttre faktorer

Lusten är ju dock lite nyckfull och går nog i perioder för det flesta. Jag vet inte hur ni andra fungerar. Hur er sexlust styrs. Men för egen del så är jag ganska känslig för yttre faktorer. Mer än jag vill. När allt flyter på runt mig ökar min lust ofta. Men om det kommer för många käppar i hjulet då kan lusten på kort tid nästan totaldö.

Tyngdes ner av alltför mycket

Detta hände mig nu i veckan. Under några veckor eller egentligen i någon månad har fler och fler saker tyngt ner mig. På mitt vanliga jobb har det dykt upp en del irritationsmoment som jag inte haft tidigare. Bloggen har strulat rent tekniskt en längre tid som gjort att jag tappat besökare. Och det har varit utom min kontroll. Coronan ligger som ett lock över det mesta och sexäventyr känns hopplöst avlägset nu. Vi har i och med läget valt att pausa letandet efter nya vänner med förmåner även om vi fortfarande håller ögonen öppna på Hemligg. Jag har dock inte velat inleda något nu när jag inte är i balans och vi inte ser slutet på pandemin än, även om början på slutet kanske kommer i vår.

Tappade sexlusten helt

Häromdagen var jag på botten. Det imaginära taggbusksnåret runt mig hade trasslat sig helt runt mina fötter och jag hade till slut kört fast. Jag sa irriterat till Love att det inte fanns på världskartan att jag ville eller kunde tänka på sex mellan oss. Även om det så att säga borde ”vara dags” för det. Jag sa det ganska vasst för jag hade tillfälligt helt tappat kontakten med min lust. Och det i sig kan ju irritera mig i och med att jag också känner att ”the show must go on” som den lustbloggerska jag nu är.

Inget Love kunde göra

Jag kände dock att mina bekymmer orsakades av yttre faktorer och inte att jag mådde dåligt i mig själv. Om bara dessa yttre omständigheter kunde ordna upp sig eller lugna ner sig skulle min lust och glädje komma åter. Men i stunden fanns det inget Love kunde ha gjort som hade fått mig kåt. Han kunde bara lyssna på mitt bekymrande.

Hur kan man ha sex varje dag?

I samband med denna dipp på min sexlustkurva så funderade jag över om det verkligen finns några som kan ha sex varje dag. Oavsett vilka prövningar deras lust utsätts för av yttre omständigheter som man har svårt att styra över själva. Jag tänker främst på inspirerande par som Tess med make som verkar haft sex i näst intill 1000 dagar i rad. Imponerande helt klart 😘, men det hade aldrig fungerat för mig/oss. Inte ens om vi hade varit barnfria varenda dag. Inte bara att jag uppenbarligen tappar sexlusten ibland. Utan även för att jag känner att jag måste få längta lite efter sex. Jag behöver nog t o m som häromdagen bekymra mig över min uteblivna lust ibland. För efter regn kommer ju oftast solsken som det så fint heter.

Lusten är på väg tillbaka

För efter att vi pratat ut lite och ridit ut stormen på jobbet och sett till att få lite nytt hopp om bättring på bloggen så lättade snåret runt mina fötter. Mycket pga att jag gjorde några aktiva val som hjälpte mig. På bara några dagar hade det som i början av veckan tyngt mig och gjort mig tröstlös, om inte lösts så i alla fall underlättats betydligt.

Helt redo för sex var jag dock inte när jag skrev detta inlägg (fredag kväll) även om jag kände att viljan och lusten åter började närma sig. Men jag kan nu på lördag förmiddag meddela att jag mer eller mindre kommit tillbaka till mitt normala ”lustiga” jag efter lite underbart morgonsex. 😉

Nästa inlägg:
Utelek och rollspel


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.10
106

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00