ANNONS

Sista äventyret del 1

/

Liws äventyr

,

Då är det dags att avsluta den oberättade historien genom att delge er allt om träffen som fullbordades med ”Snygg-Yngve”. Vårt sista äventyr innan Corona-pandemin omöjliggjorde nya äventyr.

Vi var på väg igen

Efter 6 veckors skrivande med Snygg-Yngve och en het träff i vår bil, som lovade mer, var det så äntligen dags. Spänningen låg verkligen i luften och vi skrev nu nästan varje dag med honom i en trepartschatt på Kik. Allt var ordnat från tester för könssjukdomar till barnvakt för ungarna. Och vi åkte pirriga iväg mot en hotellövernattning med extra dopp. Lite sena kom vi till mötesplatsen där han stod och väntade på oss.

Kärt återseende

Vi gav varandra en extra lång kram, vilket kändes trevligt. Överhuvudtaget så var Snygg-Yngve ganska kramig av sig, även mot Love. Om Love fick lite lillebrorskänslor för Mr Utvald fick han lite storebrorskänslor för denne man. Planen var att vi skulle inleda med en fika på ett café först. För att sedan gå vidare till hotellets spa-avdelning. I början var det lite nervöst och trevande, men Snygg-Yngve var ganska lättsam och det var aldrig någon pinsam tystnad. Väl vid bordet placerade sig de båda männen, som för kvällen var mina, i en ganska liten soffa vilket gav mig en härlig känsla när jag tittade på dem båda. Jag minns att jag tänkte; dessa två läckra män ska jag ha sex med ikväll. 😜

Ett rollspel som förspel

Efter en timme var det dags att gå vidare till hotellet. Vi hade på förhand bestämt att köra ett litet spännande rollspel på spa-avdelningen. Nämligen att jag och Yngve skulle agera lite som ett par, medan Love skulle betrakta oss lite på avstånd.  Det var ett önskemål från Love som gick igång lite på tanken att få se oss på avstånd. För min del vet jag inte om det utgjorde nån extra upphetsning i sig, men det gjorde ju att Yngve och jag kunde connecta lite lättare vilket kunde vara ett bra förspel. Och att det kittlade Love gjorde det häftigt för mig.

Love på avstånd

Det första vi gjorde när vi kom in på spa-avdelningen och hade klätt om var att glida ned i en ganska stor varmvattenbassäng. Jag och Yngve började snacka och ganska fort var det försynta händer under vattnet som diskret kände sig för. Det var inte så mycket folk på spaet även om vi var långt ifrån själva. Ganska många par så vi smälte in. Men i den här bassängen var det bara två andra par och de verkade inte ta någon notis om oss.  Så jag kände att jag kunde slappna av ganska bra. Samtalet flöt på och jag sneglade då och då mot Love som hade lutat sig tillbaka i en relaxfåtölj och låg och smygkikade på oss så gott han kunde. Ibland kom han ner i vattnet och agerade vän till oss. Någon gång mötte Love min hand samtidigt som Yngve tog på mig. Då blev jag lite för nervös och markerade detta så Love tog bort sin hand. När Yngve gick på toaletten var Love och jag tvungna att stå och prata bara som kompisar vilket var en konstig känsla som dock naturligt tillhörde spelet.

Inte så hett i bastun

Sen blev det så att Love behövde gå och hämta något på rummet. Under tiden så gick jag och Yngve till bastun. Jag stannade dock till på toaletten först så Yngve gick före in i bastun. När jag kom in i bastun var den full med kvinnor…och Snygg-Yngve. Han markerade att jag skulle sätta mig på hans handduk och jag slog mig ner bredvid honom. Kvinnan han hade börjat prata med var av den pratglada sorten och verkade inte uppfatta att han var där med mig. Ja hon flirtade t o m lite med honom. Så vi bestämde oss ganska omgående för att gå ut då hon inte ville sluta prata.

Utanför bastun var vi ensamma och vi möttes i kvällens första kyss. Den var intensiv men väldigt kortvarig då den pratglada kvinnan kom ut från bastun. Allt var lite spännande och busigt.

Alldeles strax dags

Vi gled sen ner i den varma poolen igen, som nu var svalkande i kontrast till bastun. På förhand hade vi lagt upp en gameplan för kvällen som innehöll fika, spa, en het omgång, mat på restaurang och sedan en omgång till. Vi ville inte ha en övernattning med honom. Så morgonen efter var ämnad för bara mig och Love. Men vi gick igång på vår gameplan för kvällen och även om det var vi (jag och Love) som planerat allt så var Snygg-Yngve väl insatt i planen och hade glatt sagt okej till allt. Allt hade gått bra hittills och kåtheten fanns där precis som den skulle. Men inom några minuter skulle allt ställas på sin spets i en ny vändning…


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Naturen gör mig kåt

/

Har ni något ni dras till men inte riktigt vet varför? Något lite udda som både känns sexigt, men samtidigt lite konstigt att dras till så mycket. En sådan sak för mig är tanken på att ha en MFM i det fria. Eller i ett tält vid en sjö. Kanske bidrar vår spralliga upplevelse då vi kom i kontakt med en man mitt ute i skogen vid en sjö. Denna upplevelse har återkommit till mig lite då och då kan jag erkänna även om jag inte ångrar att vi (läs jag) valde bort det tänkta nakenbadet den gången. Naturen har alltid fascinerat mig och något så udda som indianer har också alltid lockat mig. Tror det är deras sätt att verka vara ”ett med naturen” som lockat mig.

Jag lik en indian

När jag träffade en kille i tonåren sa han att han tyckte att jag liknade en indian. Vilket var konstigt för jag är varken svarthårig eller brunögd, men de orden berörde mig då jag som sagt alltid haft en dragning till just detta. Hans ord gjorde att jag drogs starkt till honom och han hade verkligen valt ”rätt” ord utan att veta om det. I mitt huvud har jag många heta sexassociationer med saker som jag förknippar med indianer. Som t ex tält, en förenande brasa och att fritt få leva ut i det fria.

Kontrasternas jag

Jag inser mer och mer hur mycket jag tänder på kontraster. Jag kan tända mycket på det naturliga i hår på kroppen och kroppsliga nästan djuriska läten, och ja att ha sex i det fria. Samtidigt som jag gillar fräschhet och ett intellektuellt språk. En vild sexställning där jag blir upptryckt mot väggen med ord som knulla i mitt öra eggar mig lika mycket som en romantisk variant där man är ansikte mot ansikte och jag får intima känsliga ord viskade till mig. Eller varför inte lite djuriskt som i detta klipp (VARNING. Länk till porrsajt). 😂

Trekant i det vilda

Hur bekväma Love och jag än kan vara kring sex, så har vi en gemensam fantasi om att ha sex i full frihet mitt i naturen och pricken över i:et hade varit att ha en trekant med mig och två män i ett tält. För en natt. Gärna i närheten av en sjö. Så man kan tvätta av sig lite efter sex. 😉 Och även om man ofta sover ganska dåligt i ett tält så lockar detta oss. Man behöver ju liksom inte sova så mycket. Kanske är det lite indiankänslan jag är ute efter. Att vara helt ute i det fria med inga andra människor i närheten. Där jag t o m kan gå omkring eller bada naken. Helt utelämnad till två män, som jag i situationen måste lita på fullt ut. Den tanken får det att pirra mellan mina ben och fantasin sticker iväg till att just få göra något annorlunda och halvtokigt likt vår heta biltur. Tanken på något såhär ovanligt sexuellt ger mig både ett spännande pirr och en inre harmoni. För situationen kräver att jag kan känna mig helt trygg med båda männen. Vilket är väldigt sexigt i tanken. Men det skulle definitivt inte kunna vara med någon okänd. ☺️
En film som illustrerar lite av detta med tre i naturen och som jag faktiskt länkat till tidigare är en scen ur filmen Threesome. Men den gången plockades mitt klipp bort. Så nu länkar jag mer ”rumsrent”.

Länk till klipp på YouTube

Fantasi vi delar

Och visst det kanske är en lite konstig fantasi med sex vid en sjö i ett tält, men ändå något som jag och Love uttalat delar med varandra. Och vi har inte skapat denna fantasi tillsammans utan fantasin kommer från var och en av oss. Sen inser jag kanske att fantasin nog ofta kan överträffa verkligheten.

Och jag inser också att extramannen skulle behöva vara någon vi lärt känna väl. Men oavsett så hade jag velat ha något indianliknande tält om detta skulle bli av, som kunde erbjuda lite mer takhöjd. Alltså inget billigt 2-mannatält som man måste sitta på huk i. 😊

Fly vardagen ibland

Ibland tror jag allt mitt filmtittande och bokläsande gjort att det finns behov av att ta mina fantasier till verklighet ibland. Många resonerar kanske att livet inte är som i filmer. Men varför inte skapa verklighet av den inspiration man får från filmer. Livet blir bra mycket roligare om man vidgar sina vyer lite. Så kommer jag ha sex med två män i skogen någon gång? Vem vet? Det är väl inte helt omöjligt…Kanske hittar vi någon ny extraman på Hemligg framöver som är hugad att vara med… 😉

Sist länkar jag till en sexscen utomhus. Även om den varken innehåller kyssar, ansikten eller dirty talk så gillade jag verkligen detta klipp (VARNING! Länk till porrsajt).


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Betydelsen av sexuell trygghet

/

Häromdagen började jag och Love diskutera snoppar…igen. Det var jag som startade diskussionen då det var något med snoppar jag inte kunde sätta fingret på. Men när samtalet fortgick  visade det sig att det egentligen inte handlade om snoppar utan om knoppar.

Lita på oss kvinnor!

Vi började i alla fall diskussionen kring huruvida män med medelstor snopp tror på en kvinna när hon säger att hans snopp är perfekt för henne. Eller om män innerst inne faktiskt inte tror på henne utan tror att det bara är nåt hon säger för att vara snäll. Att en större snopp egentligen hade varit bättre. Lite som detta klipp från filmen ”Snygg, sexig och singel” illustrerar.

Länk till klipp på Youtube

Grejen är den att jag tror många kvinnor tänder på någon som är trygg i sexuella situationer. Och den kuk som sitter på den man som besitter denna sexuella trygghet kommer hon avguda mer eller mindre oavsett snoppstorlek. Jag, och sannolikt många kvinnor med mig, har sex mer med huvudet än med ögonen. Får en man mig att känna mig speciell och han är genuin i detta, då har han definitivt halva inne.

Likvärdighet är bäst

Sen är det ju frågan om det inte är sexuellt självförtroende vi pratar om egentligen. Men sexuell trygghet är väl kanske resultatet av ett sexuellt självförtroende. Detta självförtroende beror ju också på motparten. Tillsammans med vissa personer har man ju ett större självförtroende än med andra. Även om det kan låta ytligt tror jag att två partners behöver ha hyfsat lika stor ”poängsumma” i varandras ögon för att båda ska känna sexuell trygghet med varandra. Om den ena känner att den har lägre ”poängsumma” jämfört med den andra så är sannolikheten större att man får prestationsångest för man känner att man behöver kompensera genom att verkligen prestera i sängen.

Vilket i och för sig kanske är det som gör att den med mindre kuk har större incitament för att vara bra på andra sätt medan den med stor kuk kanske känner att det räcker med att han har stor kuk.

Vill inte vara i underläge

Jag kan känna igen detta lite i hur Love och jag tänker om vi skulle träffa ett annat par för att ha sex tillsammans med. Då skulle vi dra oss för att träffa ett par som är fotomodellsnygga med perfekta kroppar, eftersom vi då skulle känna att vi hamnar i underläge. Det är ju nämligen lätt att anta att det är just snygghet och perfekta kroppar som är just det ett sådant par vill ha. Sen styrs man ju mycket av stereotyper och vad som förväntas ge högre poäng i motpartens ögon. Hos män så är det nog ofta så att de som är långa och/eller har stor kuk kan känna att de plockar en hel del poäng på bara det.

Olika tycke och smak

Sen är det ju så att det man själv värderar högt hos motparten kan kompensera något som denne värderar lågt hos sig själv. Här är ju fetischer fantastiska. Som t ex om en kvinna som kanske tycker hon är lite för stor träffar en man som går igång på just detta. Ja då kommer hon ju känna att hon värderas högt i den mannens ögon. Så det är inte bara de allmänna idealen som styr, utan såklart  i slutändan också personligt tycke och smak.

Vad säger ni andra om detta? Tror ni killar som har medelstor snopp på en kvinna som säger att ni har ”perfekt” snopp? Och ni kvinnor, vad är viktigast, bra sexuell trygghet i sängen eller snoppstorleken?

21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00