ANNONS

Ett Liw kvar på Instagram

/

Liws levande

,

Senaste tiden har jag blivit sugen på att försöka bli lite roligare på Instagram. Hittills har jag ju mest postat ”reklamblad” för mina inlägg där. Men nu tänkte jag ta och börja bjuda lite mer på mig själv och lära mig göra stories. Jag gick dock direkt över deras gräns för nakenhet. Redan i min andra story. Så riktigt så roligt fick det inte vara.

Kul med Instagram

Jag tycker annars att det har varit riktigt roligt att börja lära mig göra storys mm. Men minsta snedsteg från mig igen från och med nu och mitt konto kommer raderas från Instagram har de låtit mig veta. Detta pga den lilla korta filmsnutt där jag visade mig naken på håll när jag doppade mig i en sjö. Ni kan se det hela i giffen nedan. Själv kan jag tycka att den är tämligen oskyldig, men ajabaja sa Instagram.

Liw plumsar i vattnet

Inte första gången

Jag är väl egentligen inte så speciellt förvånad. Det var ju inte första gången jag blivit föremål för censur på Instagram. Första gången så var det pga ett par nakna skinkor som stack upp ur badet. En bild som jag använde till inlägget ”Om att visa sig naken”. Sen var det bilden på mig sittande med korsade ben i en kort svart klänning, där jag råkade vara troslös. Vilket jag tyckte var knappt märkbart.

Troslös Liw skyler sig genom att korsa benen

Därefter så fick jag bilden på en tjej med handen innanför klänningen bortplockad. En bild jag använde till inlägget ”Mina utvalda porrklipp del 2”. I det fallet så var motiveringen att det visade en sexuell handling. Och så nu mitt lilla nakenbad på avstånd.

Svår balansgång

Jag inser ju att det är en väldigt smal spång jag har att balansera på för att inte trilla ner i Instagrams bottenlösa avgrund. Men det är bara att gilla läget även om jag kan tycka att de övertramp jag gjort är väldigt beskedliga. Till följd av mina övertramp så har min lilla spång att balansera på nu blivit ännu mindre och jag får verkligen tänka mig för när jag publicerar något där i fortsättningen. Samtidigt så är det ju ändå så att jag vill utveckla mitt Instagramkonto. Så jag kommer att fortsätta med mitt konto där och skulle det vara så att jag blir av med det så kommer jag att börja om med ett nytt.

Följ mig gärna på Instagram

Så följ gärna mitt ”nya jag” på Instagram. Ni hittar det här:


https://www.instagram.com/liwslust/

Passa på nu medan jag fortfarande finns kvar. 😉 Skämt åsido…jag menar såklart nu när jag ska bli lite mer personlig där. 💕


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Nostalgitripp med nakenbad

/

I veckan som var fick jag och Love uppleva en nostalgitripp. Vi åkte till ett för oss kärt ställe som ligger i närheten av min mans barndomshem. Det ligger mitt i skogen vid en sjö. Stället får mig att må bra och jag blir ofta lite kåt när jag tänker på det. Troligen beror det på alla mina upplevelser därifrån.

Minns snygg man med kåsa i hand

I närheten finns en liten avskild badplats, men det är typ aldrig någon där. Enda undantaget från detta, under en 15-års lång period som vi besökt platsen, var när det en gång satt en snygg man och smuttade på lite whiskey ur en kåsa när vi kom dit. Vårt nakenbad den gången ballade jag ur från även om det kanske hade varit häftigt att nakenbada med en åskådare. Och även om jag var förvirrad med vad jag ville den gången så kände jag ändå att jag tog rätt beslut efteråt. Men det är definitivt något som jag i efterhand många gånger fantiserat om.

Vårt ställe för utomhusorgasmer

Detta speciella ställe är för mig förknippat med sex och härliga känslor. Det är liksom mitt ute i ingenstans, vilket är charmen. Det finns ett vindskydd på platsen och i det har vi brett ut en filt många gånger och haft härligt sex. Det är här jag kom utomhus första gångerna. Alltid nakenbadade vi efter sex. Simmade ”glada i hågen” som man blir efter skönt sex. Vi cyklade ofta dit och hem på cykel i sommarkvällen. Allt medan svärmor höll ett öga på våra nyligen nattade barn. Detta var de häftigaste barnvaktstillfällena, så enkla men SÅ värdefulla. Jag kände mig alltid så levande dessa kvällar.

Bjuda in till vår smultronställe

Efter händelsen med mannen och kåsan har vi några gånger funderat på att besöka just detta ställe med andra personer. Att ha sex i naturen på fler är ju ändå en fantasi vi har. Sen är ju Love och jag lite udda kanske då vi ju faktiskt planerade in en träff i en gympasal en gång, som till slut blev av på tu man hand istället. Men vi har inte haft sex i skogen på flera. Det närmaste vi har kommit är på en båt med Moa och Henrik. Att vara utomhus och ha sex bygger ju lite på att man känner varandra.

Får, sensommarvärme och nakenbad

I förra veckan besökte vi vårt speciella utomhusställe och det blev ett nakenbad efter lite lunch i solen. Lufttemperaturen låg på över 20 grader och sensommaren var tydligt närvarande. Såklart hade det varit pricken över i-et att ha sex och vi hade från början den ambitionen…men tidsplanen höll inte för det. Och vi hade facesitting-sexet tydligt i minne från så sent som dagen innan. Oavsett blev jag som vanligt lugn och kåt i sinnet direkt när jag kom dit. Man får gå ca 1 km när man parkerat bilen. Ofta, som nu, hamnar man mitt bland massa får när man går ner mot sjön och man känner att man är så mycket på landet man bara kan komma. Jag älskar den känslan, den bidrar mycket till min kåthetskänsla. Lite fäbojäntan-känsla kanske. 😉

Nakenbad och efterspel

Nakenbadet denna dag var prio ett! Och jag gjorde något som jag inte gjort sedan jag var barn. Att falla naken bakåt i vattnet innan jag ens hade doppat mig. Det blev varsitt kort dopp, men det var väldigt uppfriskande. Att sitta naken i solen en stund efteråt var nästan det bästa, precis som efterspel kan vara efter riktigt bra sex. Smått magiskt. Om ni följer min Instagram så kan det som av en händelse bli att ni får se mitt dopp. 😉

Några heta naturscener

För övrigt så vill jag också bjuda på ett par tips på sexiga porrklipp som jag hittat med par som har sex ute i naturen.

klipp_1

Första klippet är ett amatörklipp med ett par som är ute och vandrar i naturen och passar på att ta en paus med lite hett och naturligt sex.
Klicka här för att se första klippet (VARNING Porr!)

klipp_2

Andra klippet är ett lite mer sensuellt klipp där ett par hittat en liten glänta i skogen där de har sex.
Klicka här för att se andra klippet (VARNING Porr!)


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Face-sitting och slickande på nytt vis

/

Jag vet att många män fullkomligt älskar att slicka fitta. Och jag älskar att känna en man mellan mina ben som fullkomligt verkar älska att ligga där. Att han utstrålar att han kan ligga där väldigt länge får mig att slappna av. Ibland när min man börjar slicka mig som uppvärmning känns det väldigt skönt direkt. Men då har jag ofta tänkt på sex i flera timmar innan vi börjar och “värmt upp” mig själv mentalt. Eller har jag kanske lekt med mig själv kvällen innan eller samma morgon. Men annars behöver han ligga där ett tag innan det börjar bli riktigt skönt. Dvs om jag är helt ouppvärmd både mentalt och fysiskt är det inte vrålskönt rent fysiskt precis direkt.

Upptäckt facesitting

Sista tiden har jag blivit mer och mer kåt på face-sitting. Det har inte lockat mig förut, vilket har gjort att jag inte har testat det förrän ganska nyligen. Just att jag har behövt slappna av och haft tid på mig vid slickande har gjort att jag känt att detta nog inte skulle passa mig. Men en dag, relativt nyligen, då det kom fram att Love verkligen gick igång på just detta, blev jag oväntat kåt av tanken. Och när vi väl testade det kände jag ganska direkt att jag fick en häftig power-känsla av det. 

Vågar gnida fullt ut

Gnidkänslan, som ändå utgör grunden i face-sitting, är något som jag länge inte vågade ta för mig av i ridande position. Detta pga att ett ex till mig i ungdomsåren en gång nämnde i samband med att jag kom på detta sätt att han inte kände så mycket i gnuggmomentet. Det satte lite spår i mig så när jag har ridit en man sedan dess har jag aldrig riktigt vågat gnugga mig speciellt länge. Och om sanningen ska fram behöver jag att vi sitter upp i t ex en soffa och att jag får smörja in Love med lite glidmedel på magen först för att få en bra gnuggeffekt. Men vid face-sitting går ju det mesta ut på gnuggande och glidmedel finns ju naturligt i salivet. Det var en ögonöppnare för mig.

Gjorde som vi alltid gjort

Första gången jag och Love testade face-sitting gjorde vi som man ofta gör vid slickande, vi gjorde det som uppvärmning. Det var en otrolig kick redan från första stund. Men när jag fick fundera och pussla ihop lite i mina tankar kom jag fram till att jag ville testa face-sitting när jag redan var uppvärmd.

Häromdagen

Just att bli slickad senare i sexakten ville jag testa så sent som häromdagen, och face-sitting var huvudtemat. Denna stund visade sig få ett lite oväntat slut. Först satte jag mig på min man tidigt “a la förspel” och det var medelskönt. Som jag nämnt ovan var det en väldigt mäktig känsla att kunna styra helt själv med den power det så tydligt ger mig. Sedan avbröt vi och hade lite skönt vanligt sex bakifrån där jag mitt i allt fick för mig att hämta en analplugg. När Love fått sätta in denna i mig var det otroligt skönt med Love i mig samtidigt som jag tog på min klitoris. Men jag märkte att jag höll igen orgasmen pga pluggen. På senare tid när jag kommer så trycker jag liksom ut könet har jag märkt och det blev konstigt med pluggen inne och med mig stående på alla fyra. Jag satte mig istället åter på Loves ansikte med pluggen kvar och nu var det på en helt annan nivå då jag nyligen varit så nära att komma. Jag var definitivt uppvärmd. Det var tydligt ”komma-skönt” men bara i några sekunder här och där. Så jag kom inte. 

Tappade kontrollen över min orgasm

Pga min noja att fontän-komma med Love ”fast”under mig (då han inte vill ha sprut direkt i munnen) vände jag mig nu om så Love fick ligga över mig i 69an istället.

Nu kunde jag helt slappna av och det var så grymt sköna 10 min som nu utspelade sig. Jag var väldigt nära att komma hela tiden och allt var mycket skönare för att vi omedvetet dragit ut på orgasmen innan. I liggande position kunde jag nu också slappna av med analpluggen kvar i mig. Och pluggen förhöjde verkligen den sköna känslan av slickandet. Vi har aldrig testat den kombinationen förut. Jag gick nu så tydligt men sakta från 97% till 98% till 99% tills jag till slut exploderade i den absolut skönaste orgasmen jag någonsin har fått. Jag bokstavligen skrek ut min orgasm, som aldrig någonsin tidigare. Då jag hade Loves kuk i min mun när jag kom lät skriket inte fullt ut, men ändå förvånansvärt högt. Jag tappade helt kontroll över mig själv i 10-15 sekunder. Det var nästan som när min kropp krystade vid barnafödande, fast istället för smärta var det den bästa njutningen ever. Just att kroppen bara tog över med dunder och brak var otroligt häftigt. Mun mot klitoris blir ju så mjukt att orgasmen blir extra intensiv, troligen pga det mer lugna uppbyggande förloppet. Jag sög sedan Love till klimax med full iver. 

Oralsex senare i sexakten

Jag tror jag är en kvinna som verkligen behöver flera stimuli samtidigt och detta var ett häftigt bevis på hur magiskt det då kan bli. Det är så invant hos många att oralsex är ett förspel. Inte alltför sällan bara med slick och ett stimuli dvs på klitoris. I alla fall säger min erfarenhet mig detta. Ja och att suga kuk när mannen kommer är väl också ganska vedertaget även om inte alla praktiserar det såklart. Men jag vill lyfta detta med att tjejen får eller tar för sig av oralsex på slutet av sexakten också. Denna magi jag nu upplevde uppstod helt klart för att slickandet kom in när jag var så uppvärmd.

Och för att jag var uppvärmd på alla sätt. Mentalt, framtill, baktill och mittemellan. 😉

Men sedan förstår jag ju att det finns kvinnor som njuter som mest av bara ett stimuli. Jag undrar om jag är annorlunda här eller om många andra kvinnor tänkt på liknande? Flera stimuli kontra bara ett vid slickande, vad är bäst? Sen är jag nyfiken på om ni ofta har oralsex (på kvinnan) i slutet närmare klimax eller sker det mest som förspel/i den första halvan av sexet? 😊


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00