ANNONS

Porrtittande och onani

/

Liws porrgömma

,

Liws tankar

,

I veckan som var såg jag filmen Don Jon från 2013. Den handlar om en kille som är ”porrskadad” och bara träffar tillfälliga brudar. Så träffar han ”den sexigaste” (Scarlett Johansen) och för att få henne dit han vill (mot sängen) måste han dejta henne i flera månader och träffa varandras familjer. Väl i mål blir de i alla fall ett par. Men så kommer hon på honom att kolla på porr och runka och hotar direkt med att lämna honom. Han tar då till en lögn för att inte mista henne. Och även om han inser att han ser på porr väl mycket så kan han inte sluta och istället börjar han smyga med sitt behov/begär. För han kan inte leva utan varken henne eller porren.

När jag såg denna film kunde jag inte låta bli att känna att filmidén är ganska intressant. Kanske har filmen som syfte att visa hur porrtittande kan påverka ett förhållande. Men jag kan också se att den belyser en annan jätteintressant diskussion. Hur man ser på att ens partner onanerar och har behov av detta. Och framförallt framför porr. Det kan ju såklart vara både mannen och kvinnan i ett förhållande som har ett porrbehov, men jag tror det är betydligt vanligare att det är mannen som har det större behovet. Av porr eller onani? Eller båda? Och är det ett problem?

Love fick smyga

Min man levde i ett förhållande innan han träffade mig där detta var väldigt känsligt. Det var okej enligt hans dåvarande flickvän att kolla på porr tillsammans, men det var inte okej att han gjorde det på egen hand. Vilket resulterade i att han fick smyga med detta. Jag har nog genom åren alltid gått igång på att min partner kollar på porr. Kanske beror det på att jag själv gör det och inte skulle vilja leva utan det. Det berikar mina fantasier.

Behöver få fantisera

Och jag tror faktiskt att de flesta av de män som runkar till porr inte tänker att de hellre skulle ha sex med kvinnan på filmen. Utan för att de har ett behov av att få sväva iväg i sin fantasi för en stund. När man har sex är man ju med en annan person och kan då inte fantisera lika lätt. Jag själv blir ju bara mer kåt av att onanera. Utan detta inslag mattas mitt inre sexuella sinne av. För det stimuleras inte fullt ut med min man eller med någon annan, utan jag måste komplettera i mitt egna huvud. Och jag är i behov av det visuella när jag släpper loss. Så när jag får sväva iväg så smörjer jag maskineriet både mentalt och fysiskt.

Varför banna den som ser på porr?

Att bli ledsen och ogilla att ens partner onanerar och/eller tittar på porr är ganska främmande för mig. Men det är inte en helt ovanlig uppfattning. Framförallt bland kvinnor. Jag hör detta runt mig då och då. En del verkar se det som ett misslyckande att partnern skulle ta till onani och porr. Som att sexuella aktiviteter är något de har ensamrätt på. Även om det bara handlar om eget pillande. Eller så är det bara att det är något som är fult att göra just bara för att det är så man ska tycka? Sen kan det ju vara en del som tycker det är ok med onani men inte med porrtittande hos partnern. Kring just porrtittande kan det ju vara lite så att kvinnorna tror att mannen då fantiserar om någon annan för det är ju så kvinnorna oftast gör. Men männen fantiserar ju oftast faktiskt om egna partnern, vilket min lilla undersökning visade som jag presenterade i blogginlägget ”Tydlig skillnad på mäns och kvinnors fantasier”.

Jag ser det inte som Love

Det är faktiskt ganska stor skillnad i hur jag fantiserar kring det jag ser när jag ser på porr jämfört med hur Love fantiserar kring det han ser när han ser på porr. Jag älskar att se ansikten i porrklippen och fantiserar kring just de personerna som jag ser i porrklippet. Love däremot vill helst inte se några ansikten för att det då blir lättare att föreställa sig att det är mig han ser. Och han fantiserar då kring att det skulle vara jag på filmen med någon annan. Jag vet inte om vi är så representativa för det kvinnliga respektive det manliga släktet. Men jag tror inte vi är så mycket konstigare än andra.

Twisten i filmen

Tillbaka till filmen Don Jon som får en något oväntad twist där en mognare kvinna kliver in i huvudpersonens liv. Hon accepterar hans porrtittande, men lockar honom att ha sex med känslor, titta i ögonen och vara närvarande under tiden…ja att mer älska med en annan. Intressant utveckling som gjorde denna filmen lite mer djup.

Era tankar?

Hur tänker ni kvinnor? Gillar eller ogillar ni att era män tittar på porr och runkar när du inte är med? Och är ni många män som får smyga med tittandet eller kan ni vara helt öppna med det?


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Analsex på mitt vis

/

Jag har nyligen insett att jag troligen har haft en mental låsning när det kommer till analsex och anala lekar. Vilket nog inte är så ovanligt. Men nu känns det som att jag kan vara på väg att göra mig av med dessa mentala spärrar kring det bakre hålet.

Långsamt analsex

Jag har ju länge gillat att använda analplugg. Att jag föredragit detta framför analsex har jag trott berott på att pluggen förs in och att det är det jag gillat. Och att den fyller upp mig där bak. Att däremot dra ut något från analen har känts mer tabu och lite ”äckligt” för mig. Och det har väl gjort att analsex hittills inte känts riktigt som min grej. Men senaste tiden har jag fått upp ögonen för att mer långsamt analsex kanske kan vara något för mig. Jag har inte haft vanligt analsex på flera år. Men DP har jag ju haft och det är faktiskt en av de mest spännande saker jag testat och mentalt är det fantastiskt upphetsande. Rent fysiskt är det skönt, men jag har känt att det nog finns mer att upptäcka vad gäller detta. Och jag har ju inte varit i närheten av att komma vid en DP.

Svårt att slappna av vid analsex

Det har väl inte varit det rent fysiska som lockat med analsex för mig, utan då jag testat har det varit för att jag är nyfiken och för att det mentalt har lockat mig pga det förbjudna. När jag väl sen har haft analsex har jag nog ofta varit lite för ouppvärmd och det har varit lite för snabbt tempo. Inte heller har jag varit spolad, vilket mer eller mindre är en förutsättning för att jag ska kunna slappna av vid analsex. Spolade mig gjorde jag första gången inför att vi testade DP tillsammans med Henrik. Men jag har nog aldrig kroppsligt kunnat slappna av vid analsex inser jag nu.

Inspirerad av andra

Men så häromdagen hände något. Faktiskt till följd av att jag läste ett blogginlägg av Eldblomma där hon berättade om sin första anala orgasm. Men också för att lusten att utforska detta har växt sig starkare och starkare hos mig sista månaderna. Men Eldblomma fick mig i alla fall att börja tänka att om hon kan njuta av analsex så mycket, som varit så avig mot det, så kanske även jag skulle kunna det. Så igår fick jag ett starkt sug efter att för första gången någonsin testa att onanera analt. Detta har aldrig lockat mig förut. Men nu halvt skrek min kropp efter det.

Chocken

Sagt och gjort så såg jag till att få en stund för mig själv där jag låste in mig med ett gäng dildosar och glidmedel. Plus min Satisfyer för säkerhets skull. Jag började med en ganska liten dildo. Jag tog det sakta och försiktigt med smek först. Och med mycket glidmedel kunde jag konstatera en jätteskön känsla efter inträngandet som jag aldrig känt förut. Den sköna känslan tror jag berodde på att jag verkligen slappnade av där bak i min ensamhet och att jag tog det långsamt. Så efter en liten stund bytte jag ut den lilla dildon mot en som var både grövre och längre men i mjukare material. Med mycket uppvärmning längs vägen och när jag gjorde det i min takt och tog det lugnt blev det konstigt nog t o m. skönare med den större dildon. Inträngandet tog lite tid men det var väldigt upphetsande i sig. Sakta förde jag den sen in och ut. Efter ett tag lät jag en annan dildo penetrera mig vaginalt och det blev jätteskönt tillsammans, men jag insåg att det mer var dildon där bak som jag ville röra på. Så började jag ta på mig själv samtidigt över klitoris med fingrarna och blev väldigt överraskad när det kändes orgasmsskönt nästan direkt. Och förvånande nog kom jag efter bara några minuter. Jag blev riktigt riktigt chockad. Jag kommer ju aldrig snabbt med mina fingrar.

Vill testa mer

Även om jag tidigare har önskat att det fanns mer att upptäcka ”där bak”, så inser jag nu att jag nog verkligen haft en mental spärr när det kommer till analsex. Och jag inser att denna spärr kan vara liknande den som gjorde att jag hade svårt att komma överhuvudtaget. Så nu känner jag mig helt plötsligt ivrig att i lugn och ro, sakta men säkert hitta mig själv kring det anala. För det är en knut jag vill lösa upp, och det som hände igår kändes som en början på ett nytt kapitel.

G-punktsorgasm bakifrån?

Avslutningsvis har jag börjat bli nyfiken på om det går att nå G-punkten från där bak. Jag kommer ju av G-punkts massage vaginalt och ska jag komma och få en ”analorgasm” så tänker jag att det nog är den vägen att gå. Den orgasmen jag nu fick var en blandorgasm av allt. Men jag har sett ett klipp för ett tag sedan där en kvinna blev G-punkts-masserad med fingrar, fast analt. Och hon verkade spruta på samma sätt som jag gör vaginalt. När jag såg detta tänkte jag instinktivt att att detta måste vi testa. Vi får väl se när detta kan bli av. 😊 Efter gårdagens upplevelse kom jag i alla fall ett par steg närmare en av mina numera stora fantasier. Att komma under analsex IRL.

Liw bakifrån med vita stayups


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

324. Trekant med guldkant

/

En trekant kan man ha ganska olika syn på. Om man nu kan tänka sig en trekant. Hur skulle den då vara? På vilket sätt skulle den utspela sig? Och hur får man egentligen till en trekant på bästa sätt?

Trekanten som växte

Vår syn på en trekant har verkligen ändrats. Från det att vi för cirka 3 år sedan började tänka oss tanken att testa en trekant, till hur vi ser på det idag om vi skulle ha det igen. Vår bild av att bjuda in en extra man i vårt sexliv då, var byggt på förhoppningar om något nytt och spännande. Men det fanns också en del rädslor i framförallt mig. Vi gick in med inställningen att testa detta en gång. Ett tillfälle. Med en kille som mer eller mindre bara skulle vara en levande dildo. Men ganska snart så fann vi oss i att faktiskt se fram emot att bygga upp en slags kompisrelation för återkommande träffar. Såsom det också blev med Mr Utvald och Moa & Henrik.

Vet nu vad som är vår grej

Våra tankar idag bygger ju på de erfarenheter vi har från det vi upplevt och jag skulle vilja säga att vi nu vet hur vi vill ha det när det gäller trekanter. Vi har helt enkelt kommit fram till vad som är vår grej. Alla par som testar sex på flera behöver nog göra någon sorts resa för att landa i vad som passar dem bäst. Men det kan nog skilja sig ganska mycket från par till par.

Mycket tankar inför trekant

När vi först närmade oss detta med att bjuda in en extra kille i vårt sexliv kan jag minnas att jag kände ”this is the shit”. Något som kommer krydda till livet. Men detta blandades med en hel del osäkerhet och hjärnspöken. Vad ska andra tycka? Riskerar jag vårt förhållande? Det får bara vara sex! Jag kommer inte kunna komma. Kommer jag må dåligt på vägen? Vi testar detta bara EN gång. Ja herregud en hel uppsjö av laddade tankar fanns i mitt huvud när jag tänker tillbaka.

Upphetsande tanke att delas i en trekant

Ju mer tiden gick och ju mer bekväm i kläderna jag blev desto mer vågade jag fantisera loss och verkligen tillåta mig att göra det. Och det som hetsade upp mig mer och mer var tanken på att männen verkligen vågade dela mig. Och för att det ska kunna ske måste de ju våga komma ganska nära. Så beröringsfobi fick inte förekomma. Men fortsatt helt utan något mellan männen. Tanken om att ha en DP växte naturligt fram.

Levande dildo blev älskare

Men under resans gång har jag insett att jag ville byta ut ordet ”levande dildo” till ”älskare”. Det gav upphov till lite fördomsfulla tankegångar i mitt huvud om polyamori. Halkar vi in på det nu? Men både jag och Love vill ju leva i tvåsamhet. Fast kring det sexuella har vi insett att vi är ganska öppna. Min syn på en MFM-trekant har definitivt förändrats. Ju mer extramannen vill ha mig och faktiskt vill lära känna mig, desto tryggare och därmed förbjudet sex blir det. Det kanske låter som två motsägelsefulla ord. Trygghet och förbjudet. Men det går definitivt att kombinera dessa. För med trygghet som basplatå blir jag vild och vågar mer sånt som är ”förbjudet”. Jag bara fungerar så. Och jag måste ha intimt sex för att det ska vara riktigt bra. Det har visat sig passa Love bra då hans största igångsättning är att se mig njuta så mycket som möjligt. Och ju mer intimt det blir desto mer kan jag njuta. Allt ska dock paketeras med tydliga gränser att det är en stundens älskare vi söker, om än gärna med möjlighet till återkommande träffar.

Hur tänker ni andra om trekanter?

Den typ av trekant som Love och jag numera går igång på har vuxit fram som mer och mer självklar för oss på senare tid. Men det hade varit superintressant att höra om andras vägar kring att gå ”utanför boxen” och testa en trekant, eller fyrkant för den delen. Hur man än gör det. Visste ni direkt er grej eller fick det växa fram? Och ni som än så länge bara fantiserar om det. Vad bär ni på för rädslor och förhoppningar?

Nästa inlägg:
Analsex på mitt vis


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00