ANNONS

Onanibehov

/

FamiljeLiw

,

Liws levande

,

Med jämna mellanrum kommer jag hem och ryter lite på Love. Inte för att han gjort något fel. Utan för att jag behöver få vara själv i 3-4 timmar. Att få vara helt själv ibland är nog ett behov som de flesta har, men olika mycket. Oftast gillar jag att bara få slappa och bara vara under några timmar. Varvid en kåthet brukar byggas upp i min ensamhet, vilket då oftast slutar med att jag onanerar.

Onanerar helst ensam i huset

Det är inte samma sak att onanera med sin partner hemma. Även om jag ibland säger till Love att jag går in i duschen för ”ensamtid”. Men då kan jag ju inte se på något hett filmklipp samtidigt, vilket jag gärna gör. Det är inte heller så att jag alltid orkar ha sex med Love. Onani tycker jag fyller ett annat behov, vilket Love håller med om. Att ha sex är en större apparat. Man vill känna sig fräsch, vara mer ”in the mood” osv. Och vid onani kan man leva sig in i sina stora igångsättningar och fantasier som man inte alltid kan göra när man har sex med sin partner.

Hemmajobb ger mer onanimöjligheter

Länge kände jag mig lite dum att be Love om space för att onanera. Han fixar det ju utan att involvera mig. Inte minst nuförtiden då han jobbar hemma och kan pausa i sitt arbete och onanera om och när han vill. Man undrar ju lite hur mycket arbetstid som numera går åt till onanistunder när folk börjat jobba mer hemma. Men kanske är det bättre för produktiviteten än de vanliga fikarasterna?

Till slut skrikande behov

Tyvärr trycker jag lätt undan mitt behov av egentid tills det fullkomligt sköljer över mig och jag nästan skriker ut mitt desperata behov till Love. Detta hände förra veckan. Och Love förstår mig ju. Så han tog några dagar senare med sig alla barnen på utflykt ut i skogen. För att sedan åka genom McDriven och därefter passa på att tvätta bilen. 😊

En härlig stund för mig själv

Så jag fick några ensamma timmar nu i helgen. Allt var härligt och som vanligt kom jag ”i stämning” efter ett par timmar. Då blev jag onanisugen. För att göra det lite extra lyxigt, jämfört med när jag är i duschen med familjen utanför, så bredde jag verkligen ut mig i soffan framför storbilds-tv:n. Jag hade såklart också dragit för alla gardiner och letat mig fram till min mapp med favoritklipp. En riktigt härlig stund för mig själv planerades och jag lyxade även till det genom att jag drog ut på tiden till min första orgasm. Sen satte jag fart mot nästa.

Oops! De är hemma!

Då hör jag plötsligt hur bilen kör in på uppfarten. I panik, halvt på väg mot en orgasm till, stänger jag av TV:n snabbt med fjärrkontrollen och flyr in på toaletten för att fortsätta. Där hinner jag i alla fall komma. När jag sedan håller på att sansa mig efteråt hör jag från vardagsrummet ett av barnen utbrista: ”Är det så här det ser ut att ha sex?” Jag flyger ut och stänger av TV:n som gått på där jag slutade när ungen satte på den igen. Vår äldsta är redan på sitt rum och missar allt och Love är fortfarande kvar ute vid bilen. Som om inte det var nog så råkar nästa unge efter nån minut sätta på TVn igen så att min film går igång igen. Nu drar jag halvt panikslagen ur hela kontakten och går sen åter in på toaletten. Sur på Love som hade kommit hem mitt i min egenstund utan att förvarna. När jag tar fram min telefon ser jag 3 missade samtal. 😝😊

Nya försiktighetsåtgärder

Nu verkar det inte gjort några bestående intryck hos barnen i alla fall. Som tur var så var det bara helt vanlig sex på skärmen. Och tack och lov var det inte någon av våra egna filmer som jag tittade på. Men till nästa gång så får vi se till att förbättra säkerhetsrutinerna. Framförallt så måste jag och Love se till att ha bättre kontakt. Hur gör ni med ert onanerande? Tycker ni det har förändrats i och med Coronan?


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Mina tankar om en FFM-trekant

/

Jag lyssnade häromdagen på podden Alla våra ligg och avsnittet som handlade om poddens ena huvudperson Amanda, och hennes trekant tillsammans med pojkvännen och en extra tjej. Det var riktigt hett att lyssna på, även om det skilde sig ganska mycket från de äventyr vi hittills haft. Men det gjorde inget utan det var nog det faktum att det var så pass annorlunda från det vi upplevt och samtidigt hett på sitt eget sätt som faktiskt öppnade upp lite dörrar hos mig som tidigare varit stängda.

Trekant med en tjej har inte funnits på kartan

Att Love och jag skulle testa att ha en trekant med en extra kvinna någon gång har tidigare inte ens funnits på kartan. Men Amandas trekant väckte någonting. För jag hade nog velat ha det ungefär så som deras träff gick till. Vad de gjorde var att bjuda hem en extratjej de raggat upp på Tinder. Hela veckan inför trekanten hade de varit extra kåta och hade skrivit lite fram och tillbaka med tjejen. Just den här ”inför-kåtheten” kan jag mycket väl känna igen från våra äventyr. När det sen var dags för själva träffen så hade de börjat med ett litet spel och blivit mer och mer flirtiga mot varandra. Sedan hade de härligt sex och när det var över gick kvinnan hem och alla var nöjda och glada.

Inte min melodi

Hur mycket både jag och Love än går igång på det extra intima mellan mig och en extraman eller att hänga på tre. Och som vi också går igång på att chilla och connecta i en konstellation om fyra. Men samma koncept med en extra kvinna känns inte riktigt som min melodi. Det är inte det som är min igångsättning kring tanken på en FFM. Love vill ha mig så kåt som möjligt vid ett äventyr och låter därför gärna mig av den anledningen sköta spelreglerna. I alla fall det grundläggande.

Hade nog varit häftigt ändå

Jo det hade kunnat vara jättehäftigt att testa att ha tjejsex som en del på tre. Jag är inte helt främmande inför tanken på att slicka och att få bli slickad av en kvinna. Och det hade nog kunnat vara häftigt att i alla fall testa någongång. Tror jag…men här är jag inte säker. Att kyssa och smeka en annan kvinna visade sig ju vara jätteläckert när jag väl testade. Även om det inte det heller tidigare känts som min grej att testa. Men det var riktigt hett, i alla fall i vårt paräventyr.

Inte jag i centrum

Om jag tillåter mig att fantisera kring en FFM (trekant med en extra kvinna). Då är det tanken på att jag och Love skulle dela på extrakvinnan som jag går igång mest på. Och att hon då skulle lockas av oss båda. Både individuellt, men kanske mest som ett par. Att hon skulle gå igång på att vara i mitten av oss. Och vilja ha oss båda tillbaka. Det är alltså inte så att jag ser mig själv i centrum i det här fallet som det annars är när jag fantiserar om trekanter med en extraman.

Bubblare som gör mig kluven

Och så som Amanda och hennes kille gjorde det verkar lite lagom för mig. Så en extrakvinna som ett hett inslag har nu definitivt blivit lite av en bubblare hos mig. Även om jag inte riktigt är där än på riktigt. Tror jag. Kluven är jag allt som ni hör.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.10
25

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

304. På jakt efter nya vänner med förmåner

/

Efter mitt något deppiga förra inlägg om min Corona-frustration så vill jag nu berätta om en längtan jag har i mig. En längtan som jag delar med Love. Den myser vi med i tanken tillsammans och den kompenserar just nu vår avsaknad av ensamnätter och brist på kyssar.

Svårt att välja fortsättning

Jag nämnde ju för ett tag sedan att vi hade en plan för fortsatta äventyr. Planen var att söka en extraman eller ett par. Vi har dock haft lite svårt att bestämma oss för vad vi vill. Så tanken är att det får visa sig vad det blir. Men sen har ju Coronan gjort comeback och ställer till det för oss. Så vi har fått förena våra tänkta önskemål kring kommande äventyr med det faktum att Coronan finns. Fast helt ärligt så är det på ett sätt lite passande för oss just nu. Vi har väl sedan våra senaste ensamträffar med Henrik känt att vi vill ha mer av trekanter eller fyrkanter, men med en ”Liw och Love-touch”. I dubbel bemärkelse.

Dejta som Liw och Love

För det första så lever vi numer så mycket med Hemligg och min blogg Liws lust att det är nästan omöjligt att lära känna någon/några utan att de får veta att vi är Liw och Love. Så de/den vi kommer att träffa kommer behöva veta att det är vi som är Liw och Love. Det är liksom ofrånkomligt nu. I alla fall efter en kemiträff. En tänkt vän vill man ju också vara ärlig mot och öppen med.

Kommer att ta tid att hitta det vi söker

Och då vi verkligen har uppskattat just vänskapen och umgänget med våra tidigare äventyrskompisar vid sidan om sexet så är det för det andra ”friends with benefits” vi söker. Det kommer sannolikt ta tid att hitta en kille eller ett par som känns rätt. Och det får ta lite tid att hitta dem. Vi siktar och hoppas nu på att vi ska kunna få till något nytt äventyr till våren. Innan dess är det nog inte realistiskt att tro att vi ska få till det. Så vi har en hel del tid på oss att finna vår nya vän eller våra nya vänner.

Skillnad på vänner och vänner

Sen kanske någon undrar om vi inte har nog med vänner? Jo men detta är något helt annat. Detta är ju att kombinera två världar. Sex och vänskap. Vi skulle aldrig vilja ha sex med våra vanliga vänner, men vi blir gärna vänner med de vi har sex med. Det är en stor skillnad. Om det sedan blir goda vänner över en begränsad period eller en långvarig vänskap. Det vet vi inte. Men vi är intresserade av att lära känna andra likasinnade mer intimt och lite mer exklusivt helt enkelt.

Det är äventyr vi söker

En viktig detalj är att vi inte är polyamorösa. Så vi söker inte kärlek eller relation med några. Vänskapen i det här fallet ska vara förknippad med våra äventyr ihop. Och de träffar vi vill ha är äventyrsträffar. Inte några spontana träffar i vardagen. Utan det vi gillar är ju mycket planering och kontext och gameplan kring våra träffar, som gör dom till just äventyr. Och det är nog något som inte riktigt passar alla.

Kanske en utopi?

Det vi söker känns dock lite som en utopi att finna. Det är kanske också lite svårdefinierat vad det är vi söker. Min kärlek tillhör ju Love, men vi vill ändå connecta med en annan person eller ett annat par mer än att benämna dem för ”levande dildos”. Älskare? Nja det är väl lite att ta i, men lite åt det hållet. Detta utsvävande är något vi gör ihop jag och Love. I syfte att hålla vår kärlek och lust vid liv och blomstrande. Och den effekten har det verkligen haft hittills då vi blivit som nyförälskade tack vare våra sexuella äventyr. Men såklart också parallellt med att vi har egennätter och kvalitetssex på tu man hand också. Så ni förstår, barnvakt behövs. Och det har vi ju inte riktigt nu.

Skapa kontaktannonser på Hemligg

Så planen är nu att vi ska öppna upp för att verkligen hitta ett nytt äventyr. Och vi kommer att göra det genom att skapa ett par kontaktannonser på Hemligg.se där vi kommer att beskriva vad vi söker. Enbart via dessa kommer vi att ta emot svar. Sen får vi se hur det går. Jag kommer så klart att uppdatera er lite om läget här på bloggen då och då.

Nästa inlägg:
Mina tankar om en FFM-trekant

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.2
19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00